current language
Romania disponibil în următoarele limbi:
sau selectați site-ul dvs. TÜV Rheinland

Formare ca inginer de securitate şi sănătate în muncă

Curs de inginerie de securitate şi sănătate în muncă| TÜV Rheinland

A well-trained occupational safety specialist improves health and safety outcomes Un specialist în securitatea în muncă bine pregătit îmbunătățește rezultatele în materie de sănătate și siguranță

În multe țări, legea le impune companiilor să încadreze un specialist în securitatea în muncă, fie pe o funcție cu normă de timp integrală, fie ca parte a unei funcții mai cuprinzătoare. Acești angajați oferă recomandări pe teme legate de sănătatea și siguranța personalului companiei.

Cursul nostru modular de instruire pentru ingineri de securitate şi sănătate în muncă include legile și reglementările necesare pentru îndeplinirea acestei activități complexe. Cursurile explorează principiile securității în muncă, astfel încât, la finalizarea acestora, participanții să poată contribui în mod pozitiv la un mediu de lucru mai sigur, în care stresul, bolile și accidentele sunt rare.

Siguranța este specialitatea noastră și am conceput acest curs pe baza deceniilor de experiență în acest domeniu. Am selectat cu atenție experții care predau cursurile și care beneficiază de o experiență dovedită în domeniul securității în muncă și își pot împărtăși cunoștințele în mod eficace, cu accent pe componenta practică.

Contactați-ne pentru a afla mai multe despre formarea ca inginer de securitate şi sănătate în muncă oferită de noi!

Un specialist în securitatea în muncă dă întotdeauna prioritate siguranței

Inginerii de securitate şi sănătate în muncă contribuie semnificativ la succesul companiilor lor, în calitate de experţi calificați, care ușurează misiunea conducerii de a își îndeplini responsabilitățile legale prin intermediul unei politici eficace privind sănătatea şi securitatea. Cu ajutorul instruirii noastre, specialiștii în securitatea în muncă sunt pregătiți să sprijine siguranța angajaţilor sub toate aspectele și în fiecare divizie sau departament. Formăm experți care cooperează cu cei implicați în proiectarea sistemelor și proceselor care să respecte sănătatea și siguranța oamenilor și care în cele din urmă conduc la un mediu de lucru mai productiv.

Formare modulară și completă ca inginer de securitate şi sănătate în muncă

Unul dintre cursurile noastre de formare ca inginer de securitate şi sănătate în muncă este format din trei faze. Seminariile cu prezență obligatorie alternează cu sesiuni de studiu independent, iar teoria alternează cu practica.

Faza 1 constă în două seminarii cu prezență obligatorie cu durata de nouă zile fiecare, precum și în studiu independent și un examen scris care acoperă următoarele subiecte:

  • Aspecte fundamentale ale securității în muncă
  • Atribuțiile inginerilor de siguranță
  • Factori care contribuie la sănătatea angajaţilor și la riscurile la adresa acestora
  • Sisteme ocupaționale care promovează siguranța și sănătatea

Faza 2 cuprinde două seminarii cu prezență obligatorie cu durata totală de 12 zile, care includ instruire practică. Pe lângă dezvoltarea subiectelor tratate în prima fază, aceste seminarii explorează:

  • Identificarea și evaluarea pericolelor
  • Stabilirea de obiective de siguranță și sănătate pentru sistemele ocupaționale
  • Proiectarea sigură și cu accent pe sănătate a sistemelor ocupaționale

Faza 3 constă în cursul final, cu durata de o săptămână, care se încheie cu un examen scris. Acest curs aprofundează cunoștințele participanților despre subiectele prezentate în fazele anterioare.

Specialiștii în securitatea în muncă sunt formați prin intermediul seminariilor noastre | TÜV Rheinland

Procedura unuia dintre cursurile noastre de formare ca inginer de securitate şi sănătate în muncă

Formare ca inginer de securitate şi sănătate în muncă de către persoane care cunosc cel mai bine domeniul siguranței

Ne pricepem la siguranță, după cum pot depune mărturie companii din toate sectoarele și din toată lumea. Am luat experiența și cunoștințele de specialitate acumulate de-a lungul deceniilor și am creat un curs care să promoveze practicile sigure și sănătatea în muncă. Prin participarea la seminariile noastre și dobândirea calificării dvs. alături de noi, aveți acces la o multitudine de cunoștințe bazate pe practică și susținute de o teorie verificată. Tratăm siguranța cu seriozitate.

Doriți să aflați mai multe despre formarea ca inginer de securitate şi sănătate în muncă oferită de noi? Discutați cu experții noștri astăzi!

Alte servicii

Curs pentru obținerea certificatului de siguranță pentru contractori (SCC)

Curs SCC | TÜV Rheinland

Formarea SCC oferită de noi promovează standardele de înaltă calitate în materie de sănătate, securitate și mediu (SSM).

mai mult

Functional Safety and Cyber Security Workshops

Contact

Contactați-ne pentru mai multe informații.

Contactați-ne pentru mai multe informații.

Ultimele pagini vizitate