current language
Romania disponibil în următoarele limbi:
sau selectați site-ul dvs. TÜV Rheinland

Curs pentru obținerea certificatului de siguranță pentru contractori (SCC)

Curs SCC | TÜV Rheinland

Performanțe sigure și de încredere prin formarea SCC

Standardul privind certificarea de siguranță pentru contractori (SCC) este un set de reguli pentru sistemele de management din domeniile sănătății, siguranței și mediului (SSM). Atât sectoarele naționale, cât și cele internaționale solicită tot mai mult dovada SCC și finalizarea unei formări în domeniul standardelor de siguranță la locul de muncă.

Cursurile SCC oferite de noi oferă cunoștințe practice pentru o securitate în muncă eficace în domeniile ingineriei civile, instalațiilor și mentenanței. Îndrumăm participanții de-a lungul procesului, oferim cursuri de pregătire pentru examene și examinări SCC recunoscute.

În calitate de experți în siguranță recunoscuți la nivel internațional, apelăm la vastele noastre resurse și experiență pentru a crea cursuri eficace și bine concepute pentru formarea SCC. Suntem un partener de încredere pentru toate aspectele legate de certificatele SCC, lista de verificare SCC și examenele SCC.

Doriți să aflați mai multe despre cursurile SCC? Discutați cu un reprezentant de vânzări pentru a afla mai multe.

Calificare SCC pentru conformitate și siguranță

Beneficiile formării SCC oferite de noi, pe scurt | TÜV Rheinland

Există două avantaje ce decurg din obținerea unei certificări SCC: demonstrarea conformității și optimizarea sistemelor de siguranță. Primul permite companiei dvs. să fie competitivă pe scena locală și internațională, demonstrând autorităților și clienților potențiali angajamentul dvs. față de protejarea lucrătorilor și a mediului. Cel de-al doilea are un impact pozitiv asupra performanței și producției, în cele din urmă reducând costurile, deoarece accidentele sau defectările sunt reduse sau eliminate.

Traseul dvs. spre un examen SCC promovat

Oferim cursuri pentru cadre de conducere, precum și cursuri pentru personal operativ. Ambele grupuri pot alege cea mai potrivită dintre cele trei opțiuni:

  • Un curs de trei zile care se încheie cu un examen SCC pentru cei care nu dețin o calificare de studii profesionale
  • Un curs de o zi care include un examen SCC pentru cei care dețin o calificare de studii profesionale

Curs finalizat independent de cei care dețin o calificare de studii profesionale; examenul SCC este susținut separat.

Alegeți experții în calificarea SCC

Reputația noastră ca experți în siguranță ne precede; companiile din toată lumea ne acordă încrederea necesară pentru a ne permite să le evaluăm, să le instruim și să le oferim suport privind practicile sigure dintr-o varietate de sectoare. Aceste experiențe ne pun în poziția unică de a asigura formare de excepție în aspectele legate de sănătatea și securitatea în muncă și protecția mediului. Formarea SCC, oferită de noi în trei forme pentru a vă satisface nevoile, beneficiază în mod special de aceste cunoștințe de specialitate.

Experții noștri vă vor informa cu plăcere cu privire la cursurile SCC organizate de noi. Contactați-ne astăzi!

Alte servicii

Formare ca inginer de securitate şi sănătate în muncă

Curs de inginerie de securitate şi sănătate în muncă| TÜV Rheinland

Cursurile noastre pentru ingineri de siguranță formează specialiști în securitatea în muncă pentru îmbunătățirea sănătății la locul de muncă.

mai mult

Instruire în securitatea în muncă

Instruire privind securitatea în muncă bazată pe ISO 45001 | TÜV Rheinland

Vă ajutăm să mențineți standarde ridicate în domeniul sănătății și securității în muncă prin intermediul instruirilor dedicate.

mai mult

Siguranța șantierelor de construcții

Cursuri de siguranța șantierelor de construcții | TÜV Rheinland

Cursurile noastre privind siguranța în construcții oferă o formare solidă pentru coordonatorii pentru siguranța șantierelor de construcții.

mai mult

Contact

Contactați-ne astăzi!

Contactați-ne astăzi!

Ultimele pagini vizitate