current language
Netherlands beschikbaar in de volgende talen:
...of selecteer uw land
translation missing: core_choose_country

Conformiteitsbeoordeling voor spoorwegvervoer

Conformiteitsbeoordeling voor spoorwegvervoer

Inspectie, audit, testen, certificering voor seinen, infrastructuur, energie, rollend materieel

Als bedrijf in de spoorwegsector, zoals systeemleverancier, onderdelenfabrikant of exploitant, hebt u certificaten en rapporten van onafhankelijke derde partijen nodig om uw spoorweg- en vervoertechniekproducten te kwalificeren. Hiermee kunt u voldoen aan de voorwaarden om uw producten op de markt te plaatsen of om vergunningen van autoriteiten te krijgen.

Onze onafhankelijke conformiteitsbeoordelingsdiensten worden uitgevoerd op basis van wettelijke vereisten of industrienormen met betrekking tot veiligheid, interoperabiliteit, kwaliteit en conformiteit.

Door efficiënte beoordeling van spoorwegsystemen en -producten wordt het risico dat uw product mogelijk niet wordt goedgekeurd of dat u het niet op de markt mag plaatsen, aanzienlijk verlaagd. Met onze beoordelingsresultaten kunt u nieuwe markten betreden en verhoogt u het vertrouwen van klanten in de aangetoonde prestaties van uw producten.

We zijn al lange tijd actief in de internationale spoorwegsector en zijn toonaangevende aanbieder van beoordelings- en certificeringsdiensten geworden.

Neem contact met ons op om te bespreken hoe onze onafhankelijke conformiteitsboordelingsdiensten uw behoeften kunnen ondersteunen.

Onze experts kunnen de volgende conformiteitsbeoordelingdiensten aanbieden

 • op het wettelijk gereguleerde gebied
  • Aangemelde instantie (NoBo) voor Europese technische specificaties voor interoperabiliteit (TSI's)
  • Aangewezen instantie (DeBo) in verschillende Europese landen voor nationale regels/aangemelde nationale technische voorschriften (ANTV)
  • Onafhankelijke beoordelingsinstantie (AsBo)
  • ECM-conformiteitsbeoordelingsinstantie
 • in alle andere gevallen
  • Onafhankelijke veiligheidsbeoordelaar voor de functionele veiligheid van vervoertechnologie
  • Onafhankelijke inspectie- of certificeringsinstantie voor vele nationale en internationale normen (bijv. EN/ISO/IEC/UIC) en regels (bijv. BOStrab)

Ervaring en competentie

Met onze uitgebreide ervaring in internationale spoorwegtrajecten zijn wij toonaangevende aanbieder van diensten met betrekking tot de beoordeling en certificering van spoorweg- en vervoertechniek.

Wij werken onze technische expertise continu bij en breiden deze uit in overeenstemming met de nieuwste voorschriften en door deel te nemen aan commissies en onderzoeksprojecten. Ons werk is gebaseerd op het behouden en ontwikkelen van onze accreditaties en aanstellingen.

Wij passen onze diensten aan uw behoeften aan en onze klantprojecten worden wereldwijd door ervaren teams op onze vestigingen en op locatie uitgevoerd.

Profiteer van onze ervaring en neem contact op met onze experts.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte

Neem contact met ons op!

Neem contact met ons op!

Laatst bezochte servicepagina's