current language
Certification and Auditing disponibil în următoarele limbi:
sau selectați site-ul dvs. TÜV Rheinland
Deveniți mai siguri și mai sustenabili. Sistematic. Cu soluții de certificare pentru sectorul dumneavoastră alimentar!

Încredere, Transparență și Responsabilitate

Deveniți mai siguri și mai sustenabili. Sistematic. Cu soluții de certificare pentru sectorul dumneavoastră alimentar!

Tendințele globale, pretențiile părților implicate și tendințele variate ale pieței reprezintă, în mod constant, provocări noi pentru companiile din sectorul alimentar și pentru lanțurile lor de aprovizionare.

Aceste companii sunt nevoite, din ce în ce mai mult, să facă față amenințărilor cu care se confruntă sistemul alimentar din cauza schimbărilor climatice, a creșterii rapide a populației globale și a consolidării clasei de mijloc în țările dezvoltate. Populația îmbătrânită din țările mai dezvoltate, tendința de urbanizare și progres tehnologic pun și mai multe obstacole în calea companiilor. Globalizarea are un impact suplimentar asupra lanțului de aprovizionare deja complex, iar companiile din sectorul alimentar sunt expuse la presiunea socială și de mediu, din ce în ce mai mare.

Suntem aici pentru a vă asigura suport în satisfacerea cererilor în continuă creștere ale clienților dumneavoastră, cu privire la producerea, fabricarea și comercializarea în siguranță a alimentelor și produselor alimentare! Putem veni în sprijinul companiei dumneavoastră pentru a face față situației în continuă schimbare din sectorul alimentar

Mențineți sustenabilitatea, responsabilitatea și transparența și consolidați încrederea!

Certificările, evaluările și soluțiile aferente lanțurilor de aprovizionare din domeniul siguranței și calității alimentare vă ajută compania să reziste mai bine schimbărilor din piață.

Beneficiați de certificare pentru a arăta consumatorilor, partenerilor de afaceri și autorităților că respectați cerințele importante și că vă asumați responsabilitatea. Asigurați transparența și permiteți comparația, economisind timp și bani, prin utilizarea mai eficientă a resurselor și prin optimizarea proceselor.

În același timp, dobândiți avantaj competitiv, prin îmbunătățirea reputației mărcii, consolidarea loialității clienților existenți și atragerea mai ușoară de noi clienți.

Fie la fața locului, fie de departe - suntem aici pentru dumneavoastră, indiferent unde aveți nevoie de noi!

Rețeaua noastră experimentată de auditori TÜV Rheinland vă poate oferi suport oriunde aveți nevoie de noi.

Vă putem vizita fabrica la fața locului sau putem desfășura auditul de la distanță, oferindu-vă soluția care răspunde cel mai bine și mai adecvat nevoilor dumneavoastră!

Sisteme de management extrem de eficiente privind calitatea, siguranța, responsabilitatea și transparența în industria alimentară - inclusiv sisteme de management certificate de TÜV Rheinland.

Contactați-ne pentru mai multe informații privind soluțiile noastre de certificare

Contactați-ne pentru mai multe informații privind soluțiile noastre de certificare