Certification and Auditing disponibil în următoarele limbi:
sau selectați site-ul dvs. TÜV Rheinland
Managementul sistematic al calității și siguranței produsului pentru logistica alimentară | TÜV Rheinland

Încredere, Transparență și Responsabilitate

Managementul sistematic al calității și siguranței produsului pentru logistica alimentară

În calitate de specialiști în domeniul transportului, depozitării și distribuirii alimentelor, constituiți o legătură esențială între producători și consumatori. Se poate ca logistica alimentară să nu fie atât de recunoscută ca producătorii bunurilor de marcă, însă rolul său este crucial de-a lungul întregului lanț de aprovizionare. Întrucât sunteți la fel de responsabili ca producătorii, pentru siguranța și calitatea alimentelor încredințate, clienții dumneavoastră așteaptă transparență maximă.

Vă sprijinim în asumarea acestei responsabilități. Suntem una din organizațiile mondiale de top privind auditarea și certificarea. Acest lucru ne face partenerul ideal pentru verificarea performanței dumneavoastră în raport cu standardele internaționale.

Beneficiați de experiența noastră de peste două decenii în industria alimentară și de experții noștri de top care cunosc piața, produsele, precum și nevoile și cerințele sectorului dumneavoastră

Certificarea ca dovadă a credibilității dumneavoastră

Clienții dumneavoastră au încredere că le livrați produsele la timp și că le manevrați în cel mai bun mod posibil. De asemenea, se așteaptă să le respectați promisiunile față de clienții lor, privind siguranța și calitatea alimentelor. În plus, mare parte a sectorului alimentar va lucra doar cu parteneri care își pot dovedi în mod oficial standardele ridicate privind siguranța și calitatea produselor.

Vă puteți demonstra eforturile și consecvența în lanțurile de aprovizionare complexe, prin certificarea sistemului de management conform standardelor recunoscute internațional, precum IFS Logistics, ISO 2000 și altele.

Suntem un partener care cunoaște toate standardele relevante, din întreaga lume, și care vă poate certifica compania, în mod profesional și eficient. Relația dumneavoastră cu clienții va fi sigură timp îndelungat.

Siguranța alimentară dusă la următorul nivel

Atât industria, cât și consumatorii doresc transparență, responsabilitate, calitate și siguranță în ceea ce privește logistica alimentară. Noi luăm acest lucru foarte în serios și, prin urmare, dezvoltăm în mod constant modalități de a reduce riscul și de a optimiza transparența de-a lungul întregului ciclu „de la fermă la furculiță”. Pe baza rădăcinilor noastre germane, am stabilit o rețea de experți extrem de renumiți, în întreaga lume. În plus, profesioniștii noștri în certificările din sectorul alimentar sunt, în mare parte, interni și urmărim, prin portofoliul nostru vast, să oferim servicii complete pentru toate certificările solicitate de dumneavoastră.

O sursă unică pentru toate serviciile și certificările solicitate

Audităm și certificăm procesele dumneavoastră aferente logisticii alimentare: de la colectarea alimentelor de la fermieri până la gestionarea locațiilor de depozitare și aprovizionarea sucursalelor supermarketurilor. Standardele acoperite includ:

  • Logistica IFS
  • ISO 22000
  • HACCP Codex Alimentarius
  • QS
  • Și noul standard QM MIlk, în vigoare de la începutul anului 2020

Contactați-ne pentru mai multe informații privind soluțiile noastre de certificare

Contactați-ne pentru mai multe informații privind soluțiile noastre de certificare