Certification and Auditing disponibil în următoarele limbi:
sau selectați site-ul dvs. TÜV Rheinland
Certificarea pentru producătorii de alimente pune bazele încrederii, transparenței și responsabilității | TÜV Rheinland

Certificare pentru producătorii de alimente

Producție alimentară sigură și sustenabilă

Laptele și cerealele, fructele și legumele, peștele și carnea sunt principalele feluri pe care le consumăm și se bazează pe afaceri agricole eficiente, care produc alimente de calitate ridicată și sigure. Clienții dumneavoastră apreciază acest lucru. În același timp, industria, comerțul și consumatorii au pretenții din ce în ce mai mari în ceea ce privește modul în care sunt produse alimentele. Clienții doresc dovezi care pot fi verificate, în ceea ce privește siguranța și calitatea alimentelor, sustenabilitatea mediului, bunăstarea animalelor și standardele sociale. Doar cei care oferă o astfel de dovadă își vor putea menține modelul comercial pe termen lung.

Dar certificarea proceselor și produselor întreprinderilor agricole este dificilă, din cauza metodelor de producție variate și complexe. Fiind una din organizațiile de certificare și auditare de top, la nivel global, vă putem sprijini în acest domeniu. Vă ajutăm să vă certificați serviciile în conformitate cu standardele internaționale de calitate

Sporirea încrederii în produsele dumneavoastră și protejarea împotriva riscului

Beneficiați de experiența noastră de peste două decenii în domeniul alimentar și de experții noștri de top care vă cunosc industria. Cunoaștem pe deplin întregul lanț de aprovizionare „de la fermă la furculiță”.

Serviciile noastre de certificare:

  • diminuează riscul în legătură cu producția de alimente
  • oferă încredere și transparență tuturor persoanelor interesate, inclusiv autorităților
  • vă oferă avantaj competitiv și un acces mai bun și mai facil pe piață
  • identifică oportunități de creștere a profitabilității, prin optimizarea proceselor dumneavoastră de producție
  • asigură consecvență în ceea ce privește calitatea
  • consolidează sustenabilitatea producției și respectul pentru utilizarea resurselor naturale
  • vă asigură compania pentru viitor

Certificarea demonstrează transparență, responsabilitate și încurajează încrederea

În calitate de producător - fie de vânzător direct sau furnizor industrial - vă aflați la începutul unui lanț lung de aprovizionare și acest lucru atrage după sine multă responsabilitate. Profitați de oportunitatea de a spori la maximum transparența și de a demonstra că susțineți producția de alimente sigure și sustenabile.

Puteți realiza acest lucru folosind standarde de certificare recunoscute la nivel internațional. Suntem un partener care cunoaște toate standardele relevante, din întreaga lume, și care vă poate certifica activitatea, în mod profesional și eficient. Relația dumneavoastră cu clienții va fi sigură timp îndelungat.

O sursă unică pentru toate certificările solicitate

Pe baza rădăcinilor noastre germane, am stabilit o rețea de experți extrem de renumiți, în întreaga lume. În plus, profesioniștii noștri în certificările din sectorul alimentar sunt, în mare parte, interni și urmărim, prin portofoliul nostru vast de certificări, să oferim servicii complete pentru toate certificările solicitate de dumneavoastră.

Vă audităm și certificăm procesele de producție alimentară pentru ca dumneavoastră să puteți oferi siguranță, încredere și transparență, de-a lungul lanțului de aprovizionare. Standardele acoperite includ:

  • ISO 22000
  • Global GAP
  • Și noul standard QM milk, în vigoare de la începutul anului 2020.

Suntem partenerul dumneavoastră pentru certificare eficientă și în domenii precum calitatea, protecția mediului, securitatea IT, sănătatea şi securitatea în muncă, gestionarea energiei și multe altele

Contactați-ne pentru mai multe informații privind soluțiile noastre de certificare

Contactați-ne pentru mai multe informații privind soluțiile noastre de certificare