Certification and Auditing disponibil în următoarele limbi:
sau selectați site-ul dvs. TÜV Rheinland
Consolidați-vă securitatea. Soluții de certificare pentru sisteme de management al securității informațiilor| TÜV Rheinland

Consolidați-vă securitatea. Cu soluțiile de certificare pentru securitatea informațiilor dumneavoastră

Îmbunătățiți în mod sistematic securitatea informațiilor din cadrul afacerii dumneavoastră, deoarece informațiile și datele au reprezentat și vor reprezenta din ce în ce mai mult stâlpii succesului dumneavoastră corporativ. Ele vă asigură serviciile IT și mediul sistemului IT; dar, mai presus de toate, garantează confidențialitatea, disponibilitatea și integritatea tuturor informațiilor din cadrul afacerii dumneavoastră. Acesta este singura cale pentru a evita riscurile și pierderile economice aferente și, prin urmare, pentru a vă asigura succesul afacerii dumneavoastră.

Managementul activ al securității informațiilor constituie un mecanism de apărare solid împotriva amenințărilor și a riscurilor, în special în vremea atacurilor cibernetice, a manipulării datelor și a spionajului industrial. Vă permite să reduceți vulnerabilitatea informațiilor dumneavoastră și vă sporește credibilitatea, printr-o abordare sistematică.

Beneficiați de soluțiile noastre cuprinzătoare și inovatoare pentru certificarea sistemelor de management al securității informațiilor. Gestionați, controlați și garantați în mod profesional securitatea informațiilor și beneficiați de avantajele competitive măsurabile. Scopul pentru care acționează auditorii noștri experimentați TÜV Rheinland în întreaga lume - pentru dumneavoastră, în fiecare zi.

Un sistem eficient de management al securității informațiilor pentru conformitate legală, securitate IT sporită și eficiență a costurilor - cu sistemele de management certificate de TÜV Rheinland

Subiecte de interes

ISO 27001 Securitatea informației

Securitatea informațiilor ISO 27001

Obțineți un sistem integrat de management al securității informatice cu certificarea noastră ISO 27001.

mai mult

ISO 27001 ISMS: Setting up

Contactați-ne pentru mai multe informații privind soluțiile noastre de certificare

Contactați-ne pentru mai multe informații privind soluțiile noastre de certificare

Soluțiile noastre de certificare

Calitate
Subiect Calitate

Consolidarea competitivității

Energie
Subiect Energie

Mărirea eficienței energetice

Reglementări privind sănătatea și siguranța în muncă
Subiect Reglementări privind sănătatea și siguranța în muncă

Asigurarea performanței și a succesului