Certification and Auditing disponibil în următoarele limbi:
sau selectați site-ul dvs. TÜV Rheinland
Încredere de la nivelul producției: Certificare pentru activitățile alimentare | TÜV Rheinland

Certificare pentru activitățile alimentare

Certificare pentru activitățile alimentare

Certificarea ca mod de realizare a comerțului

Prelucrați materia primă sau produsele derivate în produse alimentare pentru revânzare. Prin urmare, vă confruntați cu un nivel ridicat de responsabilitate privind caracterul legal și conform al produselor dumneavoastră finale, aflându-vă, în același timp, la o intersecție extrem de solicitantă. Pe de o parte, trebuie să vă asigurați că produsele pe care le fabricați îndeplinesc propriile dumneavoastră standarde de calitate și siguranță alimentară. Pe de altă parte, trebuie să vă asigurați clienții, partenerii, clienții regulați, autoritățile și alte persoane interesate în ceea ce privește calitatea, siguranța alimentară și sursa produselor dumneavoastră finite.

În zilele noastre, certificarea independentă reprezintă un punct de intrare către comerț și este percepută drept o cerință pentru a vă demonstra eforturile.

Suntem disponibili să vă asistăm în această intersecție solicitantă. Fiind una din organizațiile de certificare și auditare de top, la nivel global, vă ajutăm să vă certificați serviciile în conformitate cu standardele de siguranță alimentară recunoscute la nivel internațional

Diminuarea riscurilor și consolidarea reputației și a modelului de afaceri

În calitate a actor al industriei alimentare, trebuie să demonstrați că vă comportați responsabil. Nu există loc de eroare în acest caz din cauza riscurilor precum presiunea prețului de-a lungul întregului lanț de aprovizionare, contrafacerea, în creștere, a produselor și a sursei, și percepția și cererile sporite ale clienților. În calitate de furnizor, nu sunteți doar responsabil ca produsele dumneavoastră să prezinte un nivel ridicat de conformitate. În fond, și reputația companiilor renumite, a lanțurilor de vânzare cu amănuntul și a altor clienți depinde de măsurile pe care le luați și de gradul de asigurare pe care îl puteți oferi.

Prin urmare, este necesar ca procesele și sistemele dumneavoastră de management să fie auditate și certificate de experții noștri alimentari.

Privim lanțul de aprovizionare ca întreg și vă ajutăm să atingeți maximum de transparență „de la fermă până la furculiță”. Beneficiați de experiența noastră de peste două decenii în domeniul alimentar și de experții noștri de top care vă cunosc industria. Pentru a vă permite să vă concentrați pe deplin pe activitatea dumneavoastră centrală, monitorizăm în permanență implementarea de noi standarde în sectorul alimentar.

Suportul nostru vă permite și să lucrați cu clienții pentru a le crește nivelul de conștientizare privind riscurile și managementul siguranței alimentare. Deși partenerii de la Nivelul 1 împărtășesc deja deseori această conștientizare, furnizorii de la Nivelul 2 și Nivelul 3 sunt uneori insuficient familiarizați cu nevoile clienților lor din cadrul lanțurilor de aprovizionare.

Vă sprijinim în depășirea acestor probleme. Câștigați încredere prin intermediul certificării conform programelor de certificare recunoscute la nivel internațional - de la sursă la livrare. Suntem un partener care cunoaște toate standardele relevante, din întreaga lume, și care vă poate certifica activitatea, în mod profesional și eficient. Relația dumneavoastră cu clienții va fi sigură timp îndelungat.

O sursă unică pentru toate certificările solicitate

Pe baza rădăcinilor noastre germane, am stabilit o rețea de experți extrem de renumiți, în întreaga lume. În plus, profesioniștii noștri în certificările din sectorul alimentar sunt, în mare parte, interni și urmărim, prin portofoliul nostru vast de certificări, să oferim servicii complete pentru toate certificările solicitate de dumneavoastră.

Vă audităm și vă certificăm procesele și sistemul de management în conformitate cu standardele de siguranță alimentară recunoscute la nivel internațional, pentru ca dumneavoastră să puteți consolida încrederea și transparența de-a lungul lanțului de aprovizionare. Standardele acoperite includ:

 • IFS Alimente
 • BRC GS Siguranță alimentară
 • BRC GS Materiale de ambalare
 • BRC GS Produse de consum
 • ISO 22 000
 • FSSC 22000
 • GMP+
 • GMO-Controlat
 • HACCP Codex Alimentarius
 • QA
 • QM Milk
 • VLOG

Suntem partenerul dumneavoastră pentru certificare eficientă și în domenii precum calitatea, protecția mediului, securitatea IT, sănătatea și securitatea în muncă, gestionarea energiei și multe altele

Contactați-ne pentru mai multe informații privind soluțiile noastre de certificare

Contactați-ne pentru mai multe informații privind soluțiile noastre de certificare