Certification and Auditing disponibil în următoarele limbi:
sau selectați site-ul dvs. TÜV Rheinland
O prioritate pentru consumatori: Transparența și siguranța alimentară contează cel mai mult! | TÜV Rheinland

Certificare privind siguranța alimentară pentru HORECA, vânzare cu amănuntul, catering și servicii

O prioritate pentru consumatori: Transparența și siguranța alimentară contează cel mai mult!

Consumatorii nu au fost niciodată așa critici și cu pretenții în alegerea alimentelor, cum sunt în zilele noastre. Sursa alimentară, bunăstarea animalelor, neliniștile legate de mediu, standardele sociale și multe altele constituie acum punctul central al deciziilor de achiziție. În cadrul unui sondaj la care au participat 1500 de cetățeni americani, 94 la sută au afirmat că doresc ca producătorii, comercianții cu amănuntul, restaurantele și furnizorii de catering să ofere informații clare cu privire la aceste aspecte. În același timp, venitul disponibil este în creștere în multe țări din jurul lumii și mulți consumatori sunt dispuși să plătească mai mult pentru mai multă transparență.

Dar, pentru a demonstra standardele ridicate ale siguranței alimentare, întreprinderile au nevoie de certificare recunoscută, realizată de o parte neutră. Fiind una din organizațiile de certificare și auditare de top, la nivel global, suntem capabili să vă sprijinim în acest domeniu. Acest lucru ne face partenerul ideal pentru verificarea performanței dumneavoastră în raport cu standardele internaționale.

Beneficiați de experiența noastră de peste două decenii în industria alimentară și de experții noștri de top/excepționali care cunosc piața, produsele, precum și nevoile și cerințele sectorului dumneavoastră.

Profitați de acest potențial; consolidați încrederea clienților în serviciile dumneavoastră și dobândiți încredere și recunoaștere.

Transparența, încrederea și siguranța alimentară reprezintă argumentele cheie în luarea deciziilor de achiziție a alimentelor

Schimbările modului în care gândesc consumatorii au creat oportunități noi. Când cumpără alimente, consumatorii pun pe primul loc, din ce în ce mai mult, sănătatea, bunăstarea, siguranța, etica și transparența, pe lângă factorii tradiționali precum prețul, gustul și caracterul convenabil.

Beneficiați de experiența noastră de peste două decenii în domeniul alimentar și de experții noștri de top care vă cunosc domeniul. Suntem pe deplin familiari cu drumul alimentelor „de la fermă la furculiță” și știm care sunt certificările relevante pentru dumneavoastră.

Certificările nu reprezintă doar un privilegiu al jucătorilor de pe plan global. Sunt valabile pentru siguranța alimentară și reprezintă un aspect obligatoriu pentru toate companiile. Indiferent de dimensiunea companiei dumneavoastră, vom fi bucuroși să vă explicăm cum să solicitați certificarea privind siguranța alimentară.

Serviciile noastre de certificare…

 • diminuează riscurile aferente produselor și/sau serviciilor companiei dumneavoastră
 • oferă încredere și transparență tuturor persoanelor interesate, inclusiv autorităților
 • vă oferă avantaj competitiv și licență de funcționare
 • identifică oportunități de creștere a profitabilității și vă protejează câștigurile
 • vă protejează marca și reputația
 • vă pregătesc compania pentru viitor (îi conferă rezistență în viitor)
 • asigură loialitatea consumatorilor

Convingerea clienților prin încredere, transparență și responsabilitate

În calitate de vânzători en-gros, en-detail, comercianți, restaurante, furnizori de catering sau hoteluri, sunteți „legătura finală” din rețeaua de furnizare extinsă și complexă și, prin urmare, exact în centrul atenției clienților. Acest lucru înseamnă că aveți o responsabilitate la fel de mare. Profitați de oportunitate pentru a spori la maximum transparența și pentru a demonstra clienților că susțineți încrederea, transparența și responsabilitate. Suntem un partener care cunoaște toate standardele relevante, din întreaga lume, și care vă poate certifica activitatea, în mod profesional și eficient. Relația dumneavoastră cu clienții va fi sigură timp îndelungat.

O sursă unică pentru toate certificările solicitate

Pe baza rădăcinilor noastre germane, am stabilit o rețea de experți extrem de renumiți, în întreaga lume. În plus, profesioniștii noștri în certificările din sectorul alimentar sunt, în mare parte, interni și urmărim, prin portofoliul nostru vast de certificări, să oferim servicii complete pentru toate certificările solicitate de dumneavoastră.

Vă audităm și certificăm procesele aferente sistemului de management al siguranței alimentare, pentru ca dumneavoastră să puteți consolida încrederea. Standardele acoperite includ:

 • Logistica IFS
 • ISO 22000
 • GMP+
 • GMO-Controlat
 • HACCP Codex Alimentarius
 • QA
 • QM Milk
 • VLOG

Suntem partenerul dumneavoastră pentru certificare eficientă și în domenii precum calitatea, protecția mediului, securitatea IT, sănătatea și securitatea în muncă, gestionarea energiei și multe altele

Contactați-ne pentru mai multe informații privind soluțiile noastre de certificare

Contactați-ne pentru mai multe informații privind soluțiile noastre de certificare