current language
Hungary Elérhető az alábbbi nyelveken:
vagy válassza ki az Ön TÜV Rheinland régiójának/országának honlapját
translation missing: core_choose_country

Személyi tanúsítás

TÜV Rheinland tanúsítások

Személyek tanúsítása: A képesített munkavállalók emblémája

A TÜV tanúsítások és a mi Certipedia emblémánk hitelesen és hatékonyan dokumentálják az Ön munkavállalóinak minőségét. Prémium tanfolyamainkon történő részvétel és az ezt követő vizsgák sikeres letétele után az Önök munkavállalói TGA tanúsítványt vagy egy, a független Személyzetminősítő Központunk (PersCert TÜV) által kiállított tanúsítványt kapnak, a TUVdotCOM emblémájával, vagy anélkül. A tanúsítási eljárásunk egyik különleges jellemzője, hogy az Ön munkavállalói három éveként megújíthatják tanúsítványaikat. Ez azt jelenti, hogy az Ön megrendelői biztosak lehetnek abban, hogy az Ön cégének szakértelme naprakész. Nem lenne legfőbb ideje annak, hogy az Ön munkavállalóiból a cége legjobb marketing eszköze váljék?

Előnyök

A TÜV Rheinland nemzetközileg elismert személyzetminősítésével Ön:

  • Bemutathatja munkavállalói teljesítményét és dokumentálhatja az Ön munkatársai minőségét.
  • Használja a Certipedia emblémát az Ön és vállalata kiajánlásához!
  • Emelkedjen ki a versenytársai közül és nyerje el megrendelői bizalmát!
  • Tegye lehetővé, hogy megrendelői online megtekinthessék az Ön munkavállalóinak készségeit a www.certipedia.com honlapon.
  • Élvezze a Certipedia embléma előnyeit, amely a minőség nemzetközileg elismert emblémája.

Részletes információk az Ön munkavállalóinak személyzetminősítéséről

  • Egy TÜV tanúsítványhoz a munkavállalóknak részt kell venniük egy tanfolyamon és meg kell felelniük a tanfolyamot követő vizsgán. A tanúsítványt egy TGA akkreditációval rendelkező minősítő központ állítja ki és a tanfolyamot és a vizsgát a TÜV Rheinland Akadémia vagy engedéllyel rendelkező külső szolgáltatók szervezik. Minden munkavállaló, aki sikeresen leteszi a vizsgát, tanúsítványt kap a TGA-tól (German Association for Accreditation GmbH).
  • A TGA-tanúsítványok alternatívájaként a TÜV Személyzetminősítő Központja is állít ki tanúsítványokat a TÜV tanfolyamokról. Ebben az esetben a tanfolyamot kizárólag a TÜV Rheinland Akadémia tarthatja meg.
  • Akik megfelelnek a vizsgán, megkapják a TÜV tanúsítványt, a „TÜV” szócskával és megkapják a Certipedia emblémát. Ezt a tanúsítványt csak a TÜV Személyzetminősítő Központja (PersCert TÜV). Akkreditációt is ki tudunk állítani.
  • A tanúsítvány korlátlan ideig érvényes, de három évenként megújítható.

TUVdotCom embléma – Hozzáadott érték a minőségi emblémánk révén

Használja a személyzetminősítést a személyzete képesítéseinek és szakértelmének igazolására és arra, hogy kiemelkedjen versenytársai közül! Bárki megtekintheti az Ön munkavállalóinak dokumentált képesítéseit online a Certipedia honlapon. Az egyes tanfolyamokra testre szabott Certipedia azonosítónk igazolja azt a magas színvonalat, amelyet az Ön vállalata munkavállalói elérnek. Transzparenciát is biztosítunk - bárki megnézheti és megértheti, hogy az Ön munkavállalói miként szerezték meg képesítéseiket.

További szolgáltatások

Akkreditált személyi tanúsítás

Akkreditált személyi tanúsítást kínálunk a DIN EN ISO/IEC 17024 alapján. Tudjon meg többet.

Több

Rail Traffic Certification

Kapcsolatfelvétel

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Az utolsó megáltogatott szolgáltatási oldal