current language
Hungary Elérhető az alábbbi nyelveken:
vagy válassza ki az Ön TÜV Rheinland régiójának/országának honlapját
translation missing: core_choose_country

Műszaki szakképzés

Műszaki szakképzési szolgáltatásaink | TÜV Rheinland

Képzett alkalmazottak és gazdasági fejlődés TVET szolgáltatásaink révén

A hathatós szakképzés az üzleti siker, a regionális fejlődés és az egyéni szakmai elégedettség motorja. A korszerű és az iparág szempontjából releváns tananyag kulcsfontosságú tényező az alkalmazottak bevonzásában és minősítésében, valamint a meglévő és szükséges gyakorlati készségek közötti rés áthidalásában. Kormányhivatalok, iparágak, iskolák és magánszemélyek folyamatosan keresik azokat a megoldásokat, melyekkel a technológiai és gazdasági fejlemények által létrejövő hiányok betölthetők lesznek.

Stabil gyökerekkel rendelkezünk a német duális szakképzés területén, és személyre szabott szakképzési megoldásokat és kapcsolódó tanácsadási szolgáltatások széles körét kínáljuk minden iparágban, különösen műszaki területeken.

Ha minket választ, olyan mélységű szaktudáshoz és műszaki ismeretekhez juthat hozzá, amit máshol nemigen talál. Szinte minden iparágra kiterjedő széleskörű tapasztalataink lehetővé teszik, hogy az Ön konkrét igényeihez igazodó munkaerő-fejlesztési programokat tudjunk kialakítani.

Lépjen kapcsolatba egy szolgáltatási képviselővel, hogy megvitathassák, milyen megközelítés illene a legjobban önökhöz.

One Stop megoldás a műszaki képzésekhez

An embedded media content from YouTube has been blocked. When loading or playing, a connection to the provider's servers is established and cookies are set. For more information, please see our privacy policy and cookie information.

Load

A munkaerő-fejlesztés áldást jelent a gazdaság számára

A gyakorlati és célzott műszaki szakképzés jobb képességekkel és képesítésekkel rendelkező munkavállalókat eredményez, ez pedig kedvezőbb regionális, gazdasági és társadalmi fejlődést von maga után. Egy ilyen környezetben a leendő munkavállalók számára több munkalehetőség nyílik, a vállalatok pedig a szakképzett személyzetre támaszkodva fokozhatják a termelést vagy fejleszthetik az általuk nyújtott szolgáltatásokat. A cégek még költségeiket is csökkenthetik, mert könnyebbé válik a helyi munkaerő alkalmazása, és nem kell külföldről toborozni.

Rugalmas szolgáltatások a műszaki szakképzés területén

A német duális szakképzés területén szerzett gyökereinkre alapozva az a célunk, hogy átültessük ezeket a tapasztalatokat kormányhivatalok, cégek és magánszemélyek számára egyedileg kialakított megoldásokba. Szakértelemmel rendelkezünk többek között az alábbi területeken:

  • Gyakorlati készségfejlesztő programok megvalósítása a műszaki szakterületek széles körében, mint pl.: Ipari villanyszerelők, gépészmérnökök, mechatronika, hegesztők, autóipari szakemberek és még sok más terület
  • Tananyag korszerűsítése az iparági követelményeknek megfelelően
  • Szakosodott tanárképzési programok általi tanácsadás helyi iskolák és főiskolák számára, hogy miként korszerűsíthetik programjaikat, képzési infrastruktúrájukat és képzéseik megvalósítását.
  • Szakképzési tanácsadás

Műszaki szakoktatás és szakképzés – TVET | TÜV Rheinland

Munkaerő-fejlesztési képzéseink előnyei

Duális szakképzést nyújtunk az alábbi témakörökben:

Tapasztalja meg Ön is, mit jelent a „Made in Germany”

A szakképzést gyakran a „Made in Germany” minőség alapjaként és kulcsfontosságú feltételeként tartják számon. Segítségünkkel az alkalmazottaiknak is biztosíthatja ezt a fajta képzést.

A duális szakképzés területén szerzett mélyen gyökerező gyakorlati tapasztalatainkat a nemzetközi tapasztalatainkkal és a globális hálózattal ötvözzük. Így tudunk alkalmazkodni ehhez az oktatási típushoz, és klienseink világszerte profitálhatnak annak erősségeiből.

Vállalatunk a kiválóságról és kiemelkedő minőségről ismert, és alig várjuk, hogy mindezt megoszthassuk önnel.

Beszéljen egy szolgáltatási képviselővel, és tudjon meg többet.

NIFE India szolgáltatások

Kapcsolatfelvétel

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Az utolsó megáltogatott szolgáltatási oldal