current language
Hungary Elérhető az alábbbi nyelveken:
vagy válassza ki az Ön TÜV Rheinland régiójának/országának honlapját

Orvostechnikai eszköz képzés

Orvostechnikai eszköz képzés és orvostechnikai műszaki képzés | TÜV Rheinland

Az orvostechnikai eszköz tanfolyamaink segítségével megfelelhet a nemzetközi piac szabványainak

CharactersAz orvostechnikai eszköz képzések széleskörű tudást kínálnak | TÜV Rheinland
Képzéseink átfogó ismereteket nyújtanak az orvostechnikai eszközökről

Az orvostechnikai eszközöket gyártó cégek és szakembereik a biztonság és minőség fenntartása érdekében megfelelnek a nemzetközi szabványoknak, törvényeknek és rendeleteknek. Az iparág szakembereinek képesnek kell lenniük arra, hogy megfelelően alkalmazzák a globális irányelveket, hogy ezáltal kellő módon tudják ellenőrizni a termékek megfelelőségét. Az orvostechnikai eszközök nemzetközi piacon való sikeres értékesítését és versenyképes teljesítményét befolyásoló számos területen biztosítunk képzést és tanúsítványokat.

Szakértő oktatóink gyakorlatorientált szemináriumokat és tanfolyamokat tartanak az orvosi technológia és az orvostechnikai berendezések területén tevékenykedő szakemberek számára. Naprakész szakismeretekkel látjuk el Önt annak érdekében, hogy tartósan és sikeresen lehessenek jelen az európai és nemzetközi piacokon. Képzéseink a piacra jutáshoz ténylegesen szükséges idő kulcsfontosságú kérdésével, valamint a fejlesztésre, gyártásra, a piaci bevezetésre és felügyeletre vonatkozó összetett és szerteágazó előírásokkal is foglalkoznak.

A szakmai képzések élenjáró szolgáltatói vagyunk. Támaszkodjon széleskörű képzési kínálatunkra, szakértő oktatóinkra és elismert tanúsítványainkra.

Lépjen velünk kapcsolatba és ismerje meg, miként biztosíthatja, hogy termékei megfeleljenek a megcélzott piacokra vonatkozó szabványoknak, törvényeknek és rendeleteknek!

Átfogó orvostechnikai eszköz képzésünkkel a világ bármely pontján biztosíthatja a megfelelőséget és a versenyképességet

Tanúsításokat nyújtó tanfolyamaink széles kínálata hozzásegíti az iparágban dolgozó szakembereket a kihívásokkal teli nemzetközi piacokra való bejutáshoz és sikeres jelenléthez szükséges szaktudás megszerzéséhez. Gondoskodunk arról, hogy teljes mértékben megértse a célpiacra vonatkozó szabványokat, törvényeket és rendeleteket. Rugalmas képzéseket biztosítunk, amely lehetővé teszi, hogy Ön válassza ki az igényeinek leginkább megfelelő tanfolyamot. A képzéseinket úgy alakítottuk ki, hogy az Ön rendelkezésére bocsássuk azokat a szükséges eszközöket, melyek segítségével igazolni tudja, hogy termékei biztonságosak és minőségük megfelelő. Az orvostechnikai eszközökkel kapcsolatos képzési programjaink arra összpontosítanak, hogy olyan gyakorlati ismereteket nyújtsanak, mellyel megszerezhetik a kulcsfontosságú jóváhagyásokat. Megmutatjuk Önnek, hogyan feleljen meg a szabályozási standardoknak annak érdekében, hogy sikerrel vihesse orvostechnikai eszközeit a nehéz feltételeket támasztó globális piacokra, és fenntarthassa termékei versenyképességét.

Átfogó képzés az orvostechnikai eszköz iparág számára

Átfogó orvostechnikai eszköz képzésünk gyakorlatias oktatáson alapszik, és sikeres elvégzéséért elismert tanúsítványt állítunk ki. Szaktekintélynek számító oktatóink részletes képzést biztosítanak az iparágban dolgozó olyan szakemberek számára, mint például:

 • Vezetők és specialisták
 • Orvostechnikai eszközök biztonságáért felelős tisztviselők
 • Orvostechnikai eszköz tanácsadók
 • Szabályozási ügyekkel foglalkozó vezetők
 • Megfelelőséget szabályzó hatóságnál dolgozó szakemberek

Az alábbi területeken kínált moduláris képzések lehetővé teszik az Ön számára, hogy a termékeik biztosan megfeleljenek a komplex és szerteágazó nemzetközi szabványoknak, törvényeknek és rendeleteknek. Többek között az alábbi TÜV tanúsítást vagy egyetemi diplomával egyenértékű végzettséget nyújtó képzési tananyagokat kínáljuk az orvostechnikai eszköz iparág számára:

 • Nemzetközi jóváhagyási eljárások
  Megfelelően gondoskodjon a minőségről és biztonságról, hogy bárhol a világon megszerezhesse a jóváhagyásokat.
 • Orvosi eszközök értékesítése
  Minden piacon egyértelműen fejezze ki elkötelezettségét, hogy meg kíván felelni a szabályozásnak.
 • In vitro diagnosztika
  Tervezze meg eredményesen a fejlesztési folyamatot, gondoskodjon a megfelelő kockázatkezelésről és alkalmazhatóságról a termék egész életciklusa során.
 • Orvosi szoftver
  Alkalmazza a jogszabályokban meghatározott módon az orvosi szoftverekre vonatkozó irányelveket és szabványokat
 • Orvosi eszközöket érintő törvény
  A jogszabályi követelmények alapos megismerése révén drámai mértékben csökkentheti a felelősségi kockázatot.
 • Gyártási higiénia és sterilitás
  Szabványkövetelmények helyes értelmezése és átültetése a gyakorlatba.
 • Termékbiztonság és üzemképesség
  Magabiztosan zárja ki az orvostechnikai eszközök által okozott veszélyeket és kerülje el a nem megfelelő használatot.
 • Folyamat-, minőség- és kockázatkezelés
  Folyamatok megbízható tervezése, hibák gyors azonosítása és a kockázatok minimalizálása.

A tanfolyamokra bármilyen sorrendben, és egyéni igények szerint lehet beiratkozni.

Kiváló képzés és világszerte elismert tanúsítványok

Vezető oktatási szolgáltató cég vagyunk, átfogó szakmai képzéseket kínálunk minden szakmai területen, elismert világméretű szakértői hálózatunknak köszönhetően több tudományterületen is jártas oktatókat foglalkoztatunk.. Széleskörű képzési programjainkat úgy alakítottuk ki, hogy kivételes képességeket biztosíthassunk a résztvevők számára. Az elismert tanúsítványok és iskolai végzettséggel egyenértékű képesítések emelik végzős hallgatóinkat a versenytársaik fölé. Nálunk egy helyen találja meg a korszerű, alkalmazható és rugalmas képzéseket.

Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma, szerezzen a termékek megfelelősségével és a nemzetközi piacokon való értékesítésükkel kapcsolatos új szakmai képesítéseket és fejlessze készségeit!

További szolgáltatások

Orvosi eszközök egységes ellenőrzési programja (MDSAP)

MDSAP audit és tanúsítási szolgáltatásokat nyújtunk ügyfeleinknek ezzel biztosítva a piacra jutást.

Több

(MSZ EN) ISO 13485 szerinti tanúsítás

A minőségirányítási rendszer tanúsítása

Több

Orvosi eszközök nemzetközi jóváhagyása

Orvosi eszközök nemzetközi jóváhagyása (EU-n kívül)

Út az új piacokhoz

Több

Kapcsolatfelvétel

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Az utolsó megáltogatott szolgáltatási oldal