current language
Hungary Elérhető az alábbbi nyelveken:
vagy válassza ki az Ön TÜV Rheinland régiójának/országának honlapját

Játszótérépítő és -üzemeltető képzés

Képesített játszótérépítő és -üzemeltető munkatárs a DIN SPEC 79161 szerint | TÜV Rheinland

A DIN EN 1176 szabványnak való megfelelés a játszótérépítő és -üzemeltető képzés révén

A gyermekek biztonsága érdekében a DIN EN 1176 európai szabvány előírja, hogy a játszótereket és a játszótéri eszközöket kizárólag képesített személyek ellenőrizhetik, hogy a létesítmény megfeleljen a biztonsági szabványoknak és előírásoknak. A játszóterek építéséért és karbantartásáért felelős munkatársak jogi felelősséggel tartoznak a szabályok betartásának és annak biztosításáért, hogy a gyermekek biztonságosan játszhassanak.

A DIN SPEC 79161 szabvány meghatározza a „játszótérépítő- és üzemeltető munkatárs” képesítés megszerzéséhez szükséges ismereteket. Ennek alapján kidolgoztunk egy képzési programot, melynek célja az egyének oktatása és a képesítés megszerzése. A tanfolyamok útmutatást nyújtanak a játszóterek és a játszótéri eszközök független vizsgálatához, valamint megismertetik az érintettekkel, hogyan lehet elkerülni a biztonsággal kapcsolatos hibákat a tervezés, a telepítés és a karbantartás során.

Számunkra a biztonság a legfőbb prioritás, ennek köszönhetjük hírnevünket, és a játszótérépítő és -üzemeltető képzések portfóliója is ezt tükrözi. Oktatói csapatunk elismert szakemberekből áll, akik a szakterületen szerzett gyakorlati tapasztalataikkal gazdagítják a tanfolyam tudásanyagát. Ezt a speciális tanfolyamot vállalatoknál, kihelyezett képzés formájában is tudjuk biztosítani.

Többet szeretne megtudni a játszótérépítő és –üzemeltető munkatárs képzésünkről? Lépjen kapcsolatba munkatársainkkal!

A biztonság aktív támogatása játszótérépítő és -üzemeltető képzésünkkel

A játszótéri balesetek és sérülések megelőzéséhez szükséges ismeretek átadása mellett biztonságtechnikai kurzusaink ahhoz is segítséget nyújtanak Önnek, hogy maradéktalanul eleget tudjon tenni a helyes telepítéssel, ellenőrzéssel és karbantartással kapcsolatos jogi követelményeknek. A képzés sikeres teljesítését követően a résztvevők az európai szabványoknak megfelelő tanúsítványt kapnak, ami hozzájárul a fogyasztói bizalom kiépítéséhez. Azok a személyek, akik közvetlenül felelősek a játszóterek biztonságos üzemeltetéséért, e tanúsítvány birtokában elvégezhetik a játszóterek és játszótéri eszközök független ellenőrzését, ezáltal csökkentve a költségeket.

Játszótérépítő és -üzemeltető munkatárs képzés a DIN 79161 alapján

Játszótérépítő és -üzemeltető képzés| TÜV Rheinland
Játszótér vizsgálat a DIN SPEC 79161 alapján

A játszóterek biztonságával kapcsolatos képzések széles választékát kínáljuk Önnek:

  • Játszótérszakember, 10024 képzés: a játszóterek és a játszótéri eszközök felügyeletében és karbantartásában szerzett szaktudás, melyet a 10045-ös képzés követ
  • Játszótérellenőr (DIN SPEC 79161), 10045-ös képzés: játszótérszakemberek továbbképzése (10024-ös képzés)
  • Minősített játszótér-felügyelő (DIN SPEC 79161), 10044-es képzés: felkészítő tanfolyam a tanúsítási vizsgára, minősített játszótérellenőrök számára
  • Játszótér-felügyelők / játszótérszakemberek továbbképzése, 10034-es képzés: a tematika magában foglalja a játszóterek és a játszótéri eszközök karbantartását, felügyeletét és ellenőrzését.

Játszótérépítő és -üzemeltető képzés biztonsági szakértőktől

Köztudott, hogy elkötelezettek vagyunk a biztonság iránt, akár gyártásról, szállításról vagy technológiáról legyen szó. Még erősebb ez az elkötelezettség, ha a gyermekek biztonságáról van szó. Hírnevünk alapja a munkatársaink szaktudása, és a játszótérbiztonsági képzéseink során közvetlen kapcsolatba kerülhet a terület szakembereivel. Az oktatói gárda az elérhető legmagasabb színvonalú képzést biztosítja, lehetővé téve a résztvevők számára, hogy a játszóterek tervezését, telepítését, karbantartását és ellenőrzését a biztonsági előírások betartása mellett végezzék, és tanúsított játszótér–felügyelői képesítést szerezzenek.

Vegye fel velünk a kapcsolatot, és tudjon meg többet az Ön igényeinek megfelelő képzéseinkről.

További szolgáltatások

Játékvizsgálat

Játékvizsgálat

Azért teszteljük és tanúsítjuk a játékokat, hogy megfelelőek és biztonságosak legyenek a gyermekek számára, továbbá ne legyenek mérgezőek.

Több

Játszóterek és játszótéri eszközök

Játszóterek és játszótéri eszközök

Biztonságos játszóterek a gondoskodás része.

Több

Kapcsolatfelvétel

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Az utolsó megáltogatott szolgáltatási oldal