current language
Hungary Elérhető az alábbbi nyelveken:
vagy válassza ki az Ön TÜV Rheinland régiójának/országának honlapját
translation missing: core_choose_country

Felvonók energiahatékonyságának értékelése – VDI 4707

Felvonók energiahatékonyságának értékelése

A felvonó energiafogyasztásának optimalizálása energiahatékonysági értékelések révén

A liftek és felvonók energiahatékonyságának javítása nemcsak a környezetbarátabb jövő építése irányában tett fontos lépés, hanem egyben hosszú távú megtakarításokat is biztosít a gépek élettartama során.

A felvonókra vonatkozó energiahatékonysági értékelési szolgáltatásaink értékes eszközt jelentenek az energiateljesítmény javítását célzó területek, valamint a potenciális energia- és költségmegtakarítási lehetőségek azonosításához. A VDI 4707 német szabvány 1. része szerinti egyedi felvonó-energiahatékonysági tanúsítványokat is kiállítunk.

Bízhat szakértői csoportunkban, akik szakmai konzultációt és egyablakos szolgáltatásokat nyújtanak. Az építészek, az építtetők és az épülettulajdonosok, a felvonógyártók és az üzemeltetők mind hozzánk fordulnak az energiahatékonyággal és a függőleges irányú szállítással kapcsolatos kérdésekkel.

Üdvözöljük annak lehetőségét, hogy hozzájáruljunk az Ön környezeti profilja javításához és az energiaköltségek csökkentéséhez. Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma, és kövesse a környezetbarátabb felvonókhoz vezető utat!

Használja ki a környezetbarát felvonók előnyeit

Kevésbé jelentős szempontnak tűnhet az Ön által gyártott, telepített, az Ön tulajdonát képező és az Ön által működtetett felvonók energiahatékonyságának értékelése, mivel a függőleges irányú szállítás az épület teljes energiafogyasztásának csupán 3–8% -át teszi ki. Figyelembe véve azonban a liftek és felvonók hosszú életciklusát, azok hatékonyságának értékelése a folyamatok egyszerűsítését és hosszú távú költségcsökkentést eredményezhet. Elemzésünk segítségével Ön felismerheti a lehetséges energiamegtakarítási intézkedéseket, és optimalizálhatja a felvonók üzemeltetésének költségét és energiateljesítményét. Referenciákat is adhatunk bérbe vett vagy eladott épületekhez - amely hasonló a német energia-tanúsítványhoz -, vagy kiadhatunk megfelelőségi igazolást a VDI 4707 1. része szerint.

A költségek kérdésein túlmenően felvonó energiahatékonysági értékeléseink hozzájárulnak a fenntarthatósághoz és a szén-dioxid-kibocsátás csökkentéséhez, ami viszont növeli az Ön hírnevét felelős szervezetként. Szakembereink konzultációt és képzést egyaránt kínálnak az ökotervezés tudatosságának növelésére, lehetővé téve ezzel az Ön számára a környezet és a társadalom iránti elkötelezettségének demonstrálását.

Egyablakos szolgáltatások a felvonók energiahatékonyságának biztosítása érdekében

Akár a gyártó telephelyén a kiszállítás előtt, akár telepítés után, vagy időszakosan az épület fejlesztése vagy felújítása után, szakértőink a következő szolgáltatásokkal állnak rendelkezésére:

  • Az energiafogyasztás helyszíni mérése
  • A potenciális optimalizálási területek meghatározása
  • Optimalizációs elemzés végzése a költségek és az energiamegtakarítás szempontjából

Tanácsadói szolgáltatásokat, képzéseket, tanúsítási és megfelelőségértékelési tevékenységeket és kapcsolódó szolgáltatásokat is készséggel nyújtunk nyomon követő szolgáltatás formájában. Ide tartozhatnak:

  • Működési és pénzügyi koncepciók kidolgozása
  • Öko-tervezési képzési programok végrehajtása
  • Referenciák szolgáltatása
  • Időszakos ellenőrzések elvégzése

Szakértelem a VDI 4707 szabvány minden szempontjából

Több éves tapasztalatunk a felvonók vizsgálata és ellenőrzése terén alátámasztja megbízható partnerként fennálló hírnevünket a felvonók biztonságának és értékelésének területén. A felvonók energiahatékonyságának a VDI 4707 szerinti azonosításához szakembereink kulcsértékeket is mérnek, becslést végeznek az éves energiaigényt illetően, osztályozzák az Ön termékeit, és irányelveket bocsátanak rendelkezésre az emelőberendezések energiahatékonyságának javításához. Készen állunk arra, hogy továbbadjuk Önnek az e területen szerzett tapasztalatainkat.

Egyeztessen időpontot energiahatékonysági szakértőinkkel, és tudjon meg többet arról, hogyan segíthetünk Önnek előkészíteni az utat a környezetbarátabb épületek irányában.

A felvonók energiahatékonyságára vonatkozó referenciáink

pdf Felvonók korszerűsítése, Ukrajna 1 MB Letöltés

További szolgáltatások

Felvonók ellenőrzése

Felvonók tesztelése és ellenőrzése

Olyan átfogó szolgáltatásokkal támogatjuk Önt, amelyek a felvonórendszerek minden szempontjára kiterjednek.

Több

Felvonó vészhelyzeti kommunikáció

Felvonó vészhelyzeti kommunikációs rendszerek

Tesztelés, megfelelőségértékelés és konzultáció függőleges irányú szállításhoz alkalmazott vészhelyzeti rendszerekkel kapcsolatban.

Több

Kapcsolatfelvétel

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Az utolsó megáltogatott szolgáltatási oldal