current language
Bulgaria налично на следните езици:
или изберете вашият TÜV Rheinland регион / страница:
translation missing: core_choose_country

Дигитални технологии за обучение

Дигитални образователни среди

Нашите дигитални технологии за обучение поддържат вас и вашите служители в крак с времето

Обучението е ключов процес във всяка професия. За да са в крак с постоянното развитие на персонала, индустрията и технологиите, вашият бизнес и вашите служители се нуждаят от постоянно обучение на работното място. Има различни начини да мотивирате и помогнете на вашите служители да се обучават, като например образователни игри и облачно-базирани обучения.

Ние разработваме решения за дигитално обучение, които ще помогнат на служителите ви да се обучават ефективно, бързо и ефикасно. За да изготвят персонализирана оферта, нашите експерти анализират изходната ви ситуация и вашите цели. Нашата услуга се базира на стандартизиран процес. Ние ще разработим с вас оптимална стратегия за обучение. Можете да избирате между индивидуално учебно съдържание или стандартизирано онлайн обучение.

Нашите експерти ви предлагат индивидуални решения за обучение, които са съобразени с вашите нужди и изисквания. Нашето богато ноу-хау ни позволява да разработим надеждно всички фази на проекта и винаги с акцент върху вашите стандарти, очаквания и потребности.

Ако се интересувате от нашите услуги за дигитално обучение, свържете се с нас още сега!

Повишете квалификацията на вашите служители с нашите услуги за персонализирано обучение

Нашите услуги за дигитално обучение винаги са добър избор, независимо дали планирате, създавате или въвеждате материали за обучение. Възползвайте се от оптималната използваемост на цифровото учебно съдържание - на всяко място, по всяко време и на всяка платформа. Ние можем да улесним вашите служителите да се обучават на работното място, като разработим индивидуални оферти и като се вземат предвид техните потребности. Можете също така пряко да наблюдавате, как се обучават вашите служители и колко добре се справят с цел подобряване на координацията на мерките за развитие на персонала.

Възползвайте се от богатото ни ноу-хау при въвеждането на дигиталното обучение. Нашата оптимална поддръжка и персонализирани услуги ви спестяват време и пари.

Нашите услуги за вашето дигитално обучение

Образователни медии и обучение чрез игри

Образователни медии и обучение чрез игри

Има няколко варианта за прилагане на вашето учебно съдържание на различни носители. От уеб базирано обучение до видео обучение и обучение, базирано на игри, ние ще намерим правилното решение за вас. С нашите дигитални медии за обучение ще подкрепим обучението на работното място за вашите служители.

Възползвайте се от многото начини, с които можем да реализираме вашето учебно съдържание!

Консултации и концептуален дизайн

Консултации и концептуален дизайн

Нашите експерти ще ви помогнат да проектирате и внедрите решения за електронно обучение за цялата ви компания. При нас като ваш консултантски партньор ще намерите правилната стратегия за вашия бизнес. Съветваме ви за индивидуални формати на обучение, от анализ на изискванията до оценка и сертифициране за вашите методи за обучение.

Като компетентен партньор ние винаги даваме отлични съвети!

Облачно базирани учебни системи

Облачно базирани учебни системи

Можете да използвате нашата специално разработена облачна технология, за да преподавате учебното съдържание ефективно на вашите служители. Тази технология ви позволява да извличате и преподавате знания по всяко време. Разнообразните опции за избор ви позволяват да адаптирате своята облачно базирана система към вашите индивидуални нужди.

Възползвайте се от нашите атрактивни услуги за вашата система за управление на обучението!

Стандартни онлайн обучения

Стандартни онлайн обучения

Нашите експерти предлагат висококачествени онлайн курсове и учебни програми по най-различни теми като ефективно обучение за вашите служители. Те включват курсове за обучение по управление на качеството, безопасност при работа, защита на данните и спазване на изискванията. Ние предлагаме изобилие от онлайн курсове за обучение, които можете да ползвате за себе си, за вашите служители или за вашия бизнес.

Възползвайте се от нашите отлични онлайн курсове и обучителни програми!

Контакти

Свържете се с нас сега!

Свържете се с нас сега!

Последно посетени страници за услуги