current language
Belgium beschikbaar in de volgende talen:
...of selecteer uw land
translation missing: core_choose_country

Certificering van fotovoltaïsche componenten

Testen van fotovoltaïsche componenten

Alle relevante BOS-componenten voor PV-systemen – veilig en betrouwbaar dankzij expertdiensten

Fabrikanten, leveranciers en importeurs van fotovoltaïsche (PV) componenten zoals connectoren, aansluitdozen, kabels en omvormers moeten er absoluut zeker van zijn dat hun producten getest en gecertificeerd worden in overeenstemming met nationale en internationale vereisten gedefinieerd in vastgestelde richtlijnen en normen.

Zorg ervoor dat uw componenten voor PV-systemen voldoen aan kwaliteits- en veiligheidsnormen om betrouwbare en rendabele zonne-energietechnologie voor uw klanten te waarborgen. Win het vertrouwen van uw klanten met behulp van geteste en gecertificeerde PV-componenten om succesvol te blijven op de wereldwijde markt.

Wij testen en certificeren de PV-componenten van uw bedrijf aan de hand van alle relevante internationale normen, richtlijnen en kwaliteitsvereisten, zoals IEC/EN 62852, IEC/EN 62790, EN 50618, alsmede nationale normen en 2PfG-normen van TÜV Rheinland.

Zorg ervoor dat uw componenten in alle opzichten voldoen zodat ze veilig en efficiënt functioneren! Praat vandaag nog met een expert!

Gecertificeerde fotovoltaïsche componenten van een toonaangevende dienstverlener

Onze certificeringsdiensten vergroten uw concurrentievoordeel met ons erkende, onafhankelijke keurmerk. Door te documenteren dat u voldoet aan de veiligheidsnormen kunt u de aansprakelijkheid van uw bedrijf substantieel verkleinen. U profiteert van korte audittijden en onze ruime ervaring. Onze one-stop-shop biedt toegang tot alle competente diensten van onze organisatie. Leg via onze auditrapporten en certificaten vast dat u de wettelijke eisen heeft geïmplementeerd. Onze experts staan voor u klaar om u ondersteuning te bieden op maat.

Onze test- en certificeringsdiensten op het gebied van zonne-energietechnologie

Testen van fotovoltaïsche componenten – TÜV Rheinland
Wij onderwerpen uw fotovoltaïsche componenten aan een breed scala aan testen in overeenstemming met nationale en internationale normen.

Het correct functioneren van PV-modules en andere componenten zoals PV-omvormers wordt bepaald door de eigenschappen van geschikte PV-componenten en documentatie op het gebied van veiligheid en efficiëntie. Onze experts kunnen een uitgebreid scala aan veelzijdige test- en certificeringsdiensten aanbieden via onze eigen wereldwijde testlaboratoria. Goede testlaboratoria, die zowel distributienetten als PV-generatoren kunnen simuleren, zijn nodig om de efficiëntie en netwerkeigenschappen te meten en onder uiteenlopende operationele omstandigheden te onderzoeken. Wij testen uw producten in overeenstemming met alle gebruikelijke normen, richtlijnen en kwaliteitseisen.

Daarnaast stellen we aan de hand van onze 2 PfG 1940 en diverse UL-normen vast aan welke elektrische, mechanische en constructie-eisen componenten moeten voldoen om op lange termijn voldoende veiligheid te bieden tegen gevaren zoals elektrische schokken of brand. Dit levert ook de specifieke materiaaleisen op het gebied van brandbestendigheid en bestendigheid tegen omgevingsinvloeden zoals uv-straling op.

Na succesvolle afronding van de test wordt een certificaat afgegeven en krijgt u het recht ons wereldwijd erkende testkeurmerk te gebruiken.

Wij kunnen (onder andere) de volgende producten voor u testen en certificeren:

Product Geldende normen en specificaties
PV ConnectorIEC/EN 62852
UL 6703
PV AC Connector2 PfG 1915
PV Junction BoxIEC/EN 62790
UL 3730
Smart PV Junction Box2 PfG 2305
PV Cable DCEN 50618 or
IEC 62930
PV Cable AC2 PfG 1940
PV Aluminum Cable2 PfG2642
PV String Fuse2 PfG 2380
PV Back sheet2 PfG 1793
IEC 62788-2
Wiring harness2 PfG 1913
UL 9703
PV components resistance against ammonia.2 PfG 1911

Testen en certificeren van PV-componenten door uw internationaal erkende partner

Wij leveren uitgebreide diensten vanuit één bron Of het nu een midden- of een laagspanningsnet betreft: wij testen en certificeren in overeenstemming met alle van toepassing zijnde nationale en internationale normen, richtlijnen en kwaliteitsnormen. Dankzij onze DAkkS-accreditering kunnen wij een breed scala aan diensten bieden voor het waarborgen van maximale veiligheidsniveaus en prestaties. Onze experts beschikken over uitgebreide ervaring en ondersteunen u bij het testen en certificeren van uw essentiële PV-componenten. We ondersteunen u bij uw inzet voor veiligheid en kwaliteit.

Maak gebruik van onze expertise voor het waarborgen van hoge kwaliteit van fotovoltaïsche componenten met beproefde testresultaten. Bel ons voor meer informatie!

Kom meer te weten over onze testdiensten voor fotovoltaïsche componenten

pdf Flyer - Fotovoltaïsche componenten 2 MB Download

Productvoorbeelden

  • Steekcontacten,t-verdeling, y-verdeling
  • Aansluitstekker
  • Kabelbomen
  • Omvormermodule
  • Stroomonderbreker
  • Onderlagen

Contact

Neem contact met ons op!

Neem contact met ons op!

Dit is wellicht ook interessant voor u

Fotovoltaïsche Modules

Fotovoltaïsche Modules

Kwalificeren en verklarende fotovoltaïsche modules.

meer

Laatst bezochte servicepagina's