current language
Romania disponibil în următoarele limbi:
sau selectați site-ul dvs. TÜV Rheinland

Certificarea producției în serie limitată (LPC)

Certificarea producției în serie limitată (LPC) | TÜV Rheinland

Acces la piețele din SUA și Canada prin intermediul serviciilor LPC

Pentru producătorii de utilaje industriale, sisteme de stocare a energiei, echipamente de testare și producție SEMI, echipamente medicale specializate și alte produse industriale/comerciale, accesul pe profitabilele piețe din America de Nord cu produse nelistate, operațiuni de testare a pieței sau prototipuri poate fi un demers costisitor și consumator de timp. Certificarea producției în serie limitată (LPC) este o soluție alternativă și ieftină care permite certificarea sau listarea componentelor sau loturilor de produse.

Serviciile noastre LPC sunt concepute să verifice conformitatea cu standardele UL și CSA în cazul loturilor produse fără o frecvență constantă, al echipamentelor specializate, al produselor utilizate pentru testarea pieței sau de natură similară. După evaluarea și testarea cu succes, emitem certificatul TUV LPC, care permite accesul la piețele din SUA și Canada.

Suntem lideri globali în inspectarea produselor și asigurarea calităţii, fiind familiarizați cu cadrele legale naționale și internaționale. Experții noștri vă stau la dispoziție pentru a efectua procedura LPC la nivel local în SUA și Canada pentru organizațiile care doresc să acceseze aceste piețe.

Solicitați o cotație și începeți procedura LPC!

Certificarea pentru produsele nelistate este o alternativă necostisitoare

Dacă alegeți certificarea producției în serie limitată, puteți economisi costurile legate de taxele anuale, inspecțiile de teren și certificarea completă anuală. Oferim serviciile TUV LPC pentru toate tipurile de produse electrice nelistate sau modificate substanțial sau produsele destinate testării pieței, facilitând păstrarea accesului la crucialele piețe nord-americane.

Procedura certificării producției în serie limitată

Certificarea producției în serie limitată se aplică în următoarele situații:

  • Produsul este nelistat, iar volumul de producție este între una și câteva sute de unități. Producția are loc într-un interval de trei luni adiacente
  • Produsul face parte dintr-o operațiune de „testare a pieței” limitată, iar producția are loc într-un interval de trei luni consecutive.
  • Produsul reprezintă o modificare semnificativă a unui produs listat și este limitat la un anumit număr de unități

Etape ale LPC:

  • Evaluarea unui eșantion reprezentativ în laborator sau la unitatea solicitantului pentru a asigura conformitatea deplină cu standardele recunoscute
  • Marcaje de certificare aplicate de noi sau de producător la punctul final de asamblare
  • Raportul LPC

Proceduri de etichetare:

  • Producătorul existent aplică etichetele în cadrul serviciilor de urmărire (inclusiv acordul de certificare, evaluarea inițială în fabrică și audituri de urmărire regulate)
  • Producătorul existent aplică etichete după efectuarea cu succes a unui audit de fabrică
  • Tehnicianul nostru efectuează etichetarea unică (într-un loc diferit de punctul de instalare)

Certificarea produselor orientată spre client

În calitate de lideri recunoscuți în certificarea produselor, cunoaștem toate detaliile prevederilor de reglementare din America de Nord și nu numai. Serviciile noastre de certificare a producției în serie limitată au în prim-plan nevoile clientului, iar acest lucru înseamnă gestionarea intervalului până la punerea pe piață și maximalizarea eficienței costurilor. Suntem dedicați satisfacerii clienților noștri, în același timp respectând standardele UL și CSA, precum și reglementările privind siguranța produselor din SUA și Canada.

Discutați cu un tehnician de servicii pentru mai multe informații!

Alte servicii

Energy Storage Systems

Contact

Contactați-ne pentru mai multe informații.

Contactați-ne pentru mai multe informații.

Ultimele pagini vizitate