current language
Romania disponibil în următoarele limbi:
sau selectați site-ul dvs. TÜV Rheinland

Formare profesională tehnică

Serviciile noastre de formare profesională | TÜV Rheinland

Angajați cu abilități și dezvoltare economică prin intermediul serviciilor noastre TVET

O formare profesională solidă sprijină succesul companiei, dezvoltarea economică regională și satisfacția la locul de muncă a angajaților. Programele moderne, relevante pentru sectoarele de activitate, sunt esențiale pentru atragerea și calificarea angajaților și pentru a reduce decalajul dintre abilitățile practice disponibile și cele necesare la locul de muncă. Autoritățile, companiile, școlile și cetățenii caută permanent soluții pentru a reduce aceste decalaje care apar odată cu evoluțiile tehnice și economice.

Avem rădăcini adânci în sistemul dual de formare profesională german și oferim soluții de educație profesională personalizate și o gamă largă de servicii de asistenţă în domeniu, în special în sectoarele tehnice, și disponibile la nivelul tuturor sectoarelor.

Alegându-ne pe noi, puteți avea acces la o multitudine de competențe și cunoștințe tehnice care sunt greu de găsit altundeva. Experiența noastră, care cuprinde aproape toate sectoarele de activitate, ne permite să creăm programe de dezvoltare a forței de lucru pentru a vă satisface nevoile specifice.

Contactați un reprezentant de vânzări pentru a discuta cea mai potrivită abordare pentru dvs.

Soluție unică pentru formările tehnice

An embedded media content from YouTube has been blocked. When loading or playing, a connection to the provider's servers is established and cookies are set. For more information, please see our privacy policy and cookie information.

Load

Dezvoltarea forței de muncă, constituie un avantaj economic

Formarea profesională tehnică practică și dedicată înseamnă angajați cu abilități și calificări superioare, ceea ce la rândul său conduce la o mai bună dezvoltare regională, economică și socială. Într-un astfel de mediu, angajații potențiali găsesc mai multe oportunități de lucru, iar companiile pot beneficia de personal calificat pentru a crește producția sau a spori calitatea serviciilor. Companiile pot chiar înregistra reduceri de costuri, deoarece devine mai ușor să angajeze la nivel local decât la nivel internațional.

Soluții flexibile pentru formare profesională tehnică

Având rădăcini în sistemul dual de formare profesională german, scopul nostru este să transferăm și să adaptăm această experiență sub forma soluțiilor personalizate pentru autorități, companii sau persoane fizice. Printre domeniile noastre de specialitate se numără:

  • Implementarea de programe practice de dezvoltare a abilităților într-o gamă largă de discipline tehnice, precum: electricieni industriali, ingineri mecanici, mecatronică, sudori, specialiști în industria auto și multe altele
  • Modernizarea programei conform necesităților industriei
  • Oferirea de consultanță școlilor și colegiilor locale cu privire la cum să își modernizeze programele, infrastructura de formare și predarea prin intermediul unor programe speciale de „Formare a formatorilor”.
  • Consultanță în domeniul formării profesionale

Educație și formare profesională tehnică – TVET | TÜV Rheinland

Beneficii ale cursurilor noastre de dezvoltare a forței de muncă

Vă oferim formări profesionale duale pe următoarele subiecte:

  • Sudură
  • NDT
  • Industria auto
  • E-mobilitate
  • Petrol și gaze

Fundamentele conceptului „Made in Germany”

Formarea profesională este adeseori considerată drept coloana vertebrală și condiția esențială pentru noțiunea de calitate personalizată în expresia „Made in Germany”. Cu ajutorul nostru, și dvs. puteți oferi o astfel de formare angajaților dvs.

Combinăm experiența noastră profund practică a sistemului dual de formare profesională cu experiența internațională și cu o rețea globală. Acest lucru ne permite să ne adaptăm la acest tip de educație, astfel încât clienții noștri din toată lumea să poată beneficia de punctele sale forte.

Ne-am construit o reputație de excelență și calitate înaltă și dorim să o împărtășim cu dvs.

Discutați cu un reprezentant de vânzări pentru a afla mai multe.

Contact

Contactați-ne pentru mai multe informații.

Contactați-ne pentru mai multe informații.

Ultimele pagini vizitate