current language
Romania disponibil în următoarele limbi:
sau selectați site-ul dvs. TÜV Rheinland

Cursuri în domeniul dispozitivelor medicale

Curs în domeniul dispozitivelor medicale și în ingineria medicală | TÜV Rheinland

Îndepliniți cerințele standardelor internaționale cu ajutorul cursurilor noastre în domeniul dispozitivelor medicale

Cursurile în domeniul dispozitivelor medicale vă oferă cunoștințe vaste | TÜV Rheinland
Cursurile noastre vă oferă cunoștințe complete despre dispozitivele medicale

Companiile care produc dispozitive medicale și personalul acestora respectă standarde, legi și reglementări internaționale pentru a demonstra siguranță și calitate. Profesioniștii din domeniu trebuie să poată implementa și aplica corect liniile directoare globale pentru a verifica în mod corespunzător conformitatea produselor. Oferim instruire și certificări în diverse domenii care au impact asupra plasării cu succes și performanțelor competitive ale dispozitivelor medicale pe piețele internaționale.

Lectorii noștri predau cursuri cu orientare practică pentru profesioniștii care activează în industria dispozitivelor mediale și a tehnicii medicale. Oferim cunoștințe de specialitate actuale pentru o prezență solidă și sustenabilă pe piețele europene și internaționale. Cursurile noastre abordează toate aspectele importante legate de intervalul de timp real necesar, precum și cerințele complexe și variate pentru dezvoltare, fabricare, punerea pe piață și monitorizare.Suntem unul dintre principalii furnizori de formare profesională. Bazați-vă pe portofoliu nostru vast de cursuri, cu formatori experți și certificări recunoscute.

Contactați-ne pentru a afla cum să vă asigurați că produsul dvs. este conform cu standardele, reglementările și legile aplicabile pe piețele alese de dvs.!

Conformitate și competitivitate în jurul lumii prin intermediul cursurilor complete în domeniul dispozitivelor medicale

Portofoliul nostru de programe de certificare le oferă profesioniștilor din domeniu competențele necesare pentru a reuși să pătrundă și să înregistreze succese pe piețele internaționale. Ne asigurăm că înțelegeți pe deplin standardele, reglementările și legile aplicabile pe piețele alese de dvs. Vă oferim modalități de instruire flexibilă, care vă permite să alegeți cursurile în funcție de nevoile dvs. individuale. Cursurile noastre sunt concepute să vă ofere instrumentele de care aveți nevoie pentru a dovedi siguranța și calitatea produsului dvs. Programele noastre de instruire în domeniul dispozitivelor medicale se axează pe a vă oferi cunoștințele practice necesare pentru a obține autorizații esențiale din partea autorităților de reglementare. Vă arătăm cum să satisfaceți cerințele standardelor de reglementare, pentru a asigura plasarea cu succes a dispozitivelor medicale și performanțe competitive pentru acestea, pe dificilele piețe globale.

Formare completă în domeniul dispozitivelor medicale

Instruirea completă în domeniul dispozitivelor medicale oferită de noi este formată din cursuri practice care duc la obținerea unor certificări recunoscute. Reputați formatori asigură o instruire detaliată pentru profesioniștii din domeniu, cum ar fi:

 • Manageri și specialiști
 • Responsabili cu siguranța dispozitivelor medicale
 • Consultanți în domeniul dispozitivelor medicale
 • Manageri pe probleme de reglementare
 • Autorități de reglementare

Cursurile modulare pe următoarele teme vă permit să vă asigurați că produsele dvs. respectă standardele, reglementările și legile internaționale. Printre programele pentru certificarea TÜV sau echivalentele diplomelor de studii universitare în domeniul dispozitivelor medicale se numără:

 • Proceduri de autorizare internaționale
  Asigurarea corectă a siguranței și calității necesare pentru obținerea autorizațiilor la nivel mondial.
 • Vânzarea dispozitivelor medicale
  Comunicarea clară a angajamentul dvs. față de respectarea reglementărilor pe toate piețele.
 • Diagnosticare in vitro
  Proiectarea cu succes a procesului de dezvoltare, asigurarea unui bun management al riscului și a unei utilizabilități ridicate de-a lungul ciclului de viață al produsului.
 • Software medical
  Implementarea din punct de vedere legal a liniilor directoare și a standardelor privind aplicațiile software medicale.
 • Legislația privind dispozitivele medicale
  Reducerea semnificativă a riscurilor legate de răspunderea civilă prin implementarea unor cunoștințe solide legate de dispozițiile legale.
 • Igiena și sterilitatea producției
  Interpretarea corectă a cerințelor standardelor și punerea lor în practică.
 • Siguranța și funcționalitatea produselor
  Excluderea certă a pericolelor provocate de dispozitivele medicale și evitarea utilizării greșite.
 • Managementul proceselor, calității și riscului
  Conceperea proceselor într-un mod competent, identificarea rapidă a defectelor și diminuarea riscurilor.

Cursurile pot fi urmate în orice ordine și în funcție de nevoile dvs. individuale.

Formare de către experți și certificări recunoscute la nivel mondial

În calitate de lider în prestarea de servicii complete de instruire în toate sectoarele profesionale, utilizăm formatori interdisciplinari care provin din rețeaua noastră globală de experți. Portofoliul nostru complet de cursuri este conceput să asigure seturi excepționale de abilități. Certificările recunoscute și echivalentele diplomelor de studii oferă avantaje competitive absolvenților noștri. Suntem furnizorul dvs. unic de servicii de instruire moderne, relevante și flexibile.

Contactați-ne astăzi pentru a vă perfecționa calificările profesionale și abilitățile de gestionare a aspectelor legate de conformitatea și plasarea produselor pe piețele internaționale!

Contact

Contactați-ne pentru mai multe informații.

Contactați-ne pentru mai multe informații.

Ultimele pagini vizitate