current language
Romania disponibil în următoarele limbi:
sau selectați site-ul dvs. TÜV Rheinland
translation missing: core_choose_country

Managementul integrității activelor (AIM)

Managementul integrității activelor – TÜV Rheinland

Mențineți-vă activele într-o stare sigură, fiabilă și corespunzătoare pentru utilizare prin intermediul serviciilor noastre de managementul integrității activelor

Managementul integrității activelor (AIM) este o soluție fiabilă, sigură și rentabilă pentru menținerea activelor într-o stare corespunzătoare de funcționare, în același timp prelungind durata de viață rămasă. Un program AIM eficient încorporează toate fazele ciclului de viață al activului, de la proiectare, construcție și dare în exploatare, la exploatare, mentenanță și modificări și scoatere din exploatare. Acesta integrează toate aspectele și disciplinele care au un impact direct și indirect asupra integrității și performanței.

Oferim asistenţă specializată în toate domeniile AIM, inclusiv siguranța proceselor, analiza de risc, integritatea mecanică și optimizarea inspecției și mentenanței pentru a asigura fiabilitatea, siguranța și productivitatea activelor companiei dvs. Serviciile AIM oferite de noi permit organizației dvs. să evalueze cu încredere condiția activelor dvs. pe baza dovezilor documentate.

Asigurăm servicii AIM complete pentru a vă ajuta să creșteți la maximum valoarea, profitabilitatea și randamentul activelor, în același timp protejând personalul, echipamentele și mediul înconjurător.

Contactați unul dintre experții noștri pentru a afla cum puteți beneficia de serviciile AIM!

Un management al integrității activelor rentabil pentru sporirea la maximum a valorii și profitabilității activelor

Experții noștri în domeniul AIM vă oferă soluții personalizate pe durata tuturor fazelor de dezvoltare și implementare a activelor. Căutăm să creștem la maximum producția și valoarea activelor pentru a îmbunătăți integritatea, siguranța și fiabilitatea generală a fabricii dvs. Scopul nostru este să eliminăm inspecțiile ineficiente și să extindem intervalele de inspecție atunci când este cazul pentru a obține economii de costuri. Strategiile noastre AIM asigură funcționalitatea activelor dvs., reducând la minimum opririle neplanificate. Serviciile noastre eficiente AIM vă ajută să vă întrețineți activele, să asigurați productivitate, fiabilitate și siguranță, să reduceți riscurile și să respectați toate standardele și reglementările relevante.

Abordarea noastră flexibilă față de managementul integrității activelor

Servicii pentru managementul integrității activelor | TÜV Rheinland

Datorită diversității proiectelor la nivelul tuturor industriilor din întreaga luneși în jurul lumii, modelul nostru de management al integrității activelor asigură o abordare flexibilă pentru a adapta pachetele complete de servicii cu valoare adăugată la specificul nevoilor unice ale clienților și la cerințele fiecărui proiect în parte. Avantajul competitiv al serviciilor noastre AIM rezidă în capacitatea acestora de a combina anumite servicii cu valoare adăugată în materie de planificare a inspecțiilor, realizare a inspecțiilor, risc și siguranță și consultanță tehnică, conform necesităților sistemului de management al integrității activelor sau instalațiilor.

Sprijinul nostru de specialitate în toate domeniile managementului integrității activelor se bazează pe serviciile noastre cheie AIM, precum:

 • Elaborarea sistemului și strategiei AIM
 • Inspecție bazată pe risc (RBI)
 • Mentenanță bazată pe fiabilitate (RCM)
 • Modelarea fiabilității, disponibilității și mentenabilității (RAM)
 • Capacitatea de utilizare
 • Controlul coroziunii
 • Analiza defectărilor
 • HAZID și HAZOP
 • Evaluarea riscului (calitativă și cantitativă)
 • Inginerie computerizată
 • Inspecții tehnice
 • Monitorizarea stării
 • Testare nedistructivă (NDT)
 • Consultanță privind strategia de optimizare a inspecțiilor
 • Formare în domeniul AIM

Portofoliul nostru complet de servicii AIM vă oferă instrumentele necesare pentru creșterea productivității, în același timp respectând normele de reglementare privind siguranța și mediul.

Pachete de servicii AIM adaptate, cu valoare adăugată, oferite de partenerul dvs. specializat

Ne-am dovedit deja calitatea de experți în domeniul managementului integrității activelor prin derularea de prestigioase proiecte AIM integrale în diferite regiuni ale lumii. Sprijinul tehnic solid oferit de noi aduce unității dvs. abordări de management de ultimă oră prin constituirea unui sistem AIM, revizia generală a echipamentelor îmbătrânite și implementarea unei strategii eficace de managementul riscurilor. Strategiile AIM cu valoare adăugată oferite de noi sunt adaptate individual în funcție de nevoile dvs. Prin intermediul serviciilor noastre AIM, puteți avea siguranța că activele dvs. sunt în stare de funcționare corespunzătoare astfel încât să prelungiți ciclul de viață productiv al activelor și să mențineți siguranța angajaților și comunității dvs.

Beneficiați de cunoștințele noastre de specialitate în domeniul AIM, care oferă valoare adăugată proiectului dvs.

Contact

Contactați-ne pentru mai multe informații.

Contactați-ne pentru mai multe informații.

Alte servicii

Mechanical Integrity Services

CMS and Machine Diagnostics

Ultimele pagini vizitate