Carrière

Medewerker Business Support

TÜV Rheinland is één van de belangrijkste internationale leveranciers van technische services voor kwaliteit en veiligheid. TÜV Rheinland Nederland B.V. is onderdeel van de wereldwijde TÜV Rheinland-groep. Opererend vanuit verschillende locaties in Nederland (in Arnhem en Leek) biedt de groep een breed assortiment diensten aan haar lokale klanten. Momenteel werken 70 specialisten in Nederland voor TÜV Rheinland.

TÜV Rheinland Nederland B.V. zoekt ter vervanging voor ons team Systems in Arnhem een:

Medewerker Business Support - 80%

Functieomschrijving

Wat ga je doen?

Samen met je collega ben je als medewerker Business support verantwoordelijk voor de administratieve ondersteuning van de Business Stream Systeemcertificatie. Je verzorgt de correspondentie en (project)dossiers en zorgt ervoor dat deze correct en compleet zijn.

Je zorgt ervoor dat de rapporten en certificaten worden opgesteld en/of geprint en verstuurt naar de klant. Ook zorg je ervoor dat certificaten/afdrachten worden aangemeld.

Vereisten

Wat word van jou verwacht?

 • Voor deze functie zoeken wij iemand met een afgeronde MBO opleiding op administratief gebied en een aantal jaren relevante werkervaring.
 • Naast dat je nauwkeurig bent, heb je feeling met bedrijfs- en administratieve processen. Je bent computervaardig en bij voorkeur heb je ervaring met SAP.
 • Je bent bij voorkeur woonachtig in de regio Arnhem
 • Je hebt goede communicatieve vaardigheden en weet hoe je klanten te woord moet staan.

Profiel

Je bent accuraat, klantgericht, zelfstandig, resultaatgericht, flexibel, proactief, stressbestendig en een teamspeler die graag samen met collega’s de handen uit de mouwen wil steken.

Vanwege de internationale focus van het bedrijf beheers je naast Nederlands ook Engels in woord en geschrift.

Wij bieden

 • Een uitdagende functie in een internationale organisatie met meer dan 20.000 collega’s
 • Ruimte om jezelf en onze producten verder te ontwikkelen
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden, waaronder een marktconform salaris, 13e maand, pensioenregeling, 28 vakantiedagen en 5 ATV-dagen en de mogelijkheid van arbeidsvoorwaarden a la carte

Daarnaast bieden wij

 • Ruimte voor eigen initiatief
 • Opleiding (zowel intern als extern)
 • Doorgroeimogelijkheden in een internationale organisatie die behoort tot de top 10 van de Global TIC (Testen, Inspecteren en Certificeren) organisaties
 • Een gedreven, enthousiast en collegiaal team

Heb je interesse, mail dan je motivatie en cv naar Hanneke Eygenraam, HR manager, hanneke.eygenraam@nl.tuv.com, Tel. 088 8887874.

Voor meer informatie over TÜV Rheinland zie onze website: www.tuv.com/nl.

Wilt u uw carrière bij TÜV Rheinland starten?

Wilt u uw carrière bij TÜV Rheinland starten?

Stuur ons dan uw sollicitatie via ons online-formulier.