Carrière

Freelance lead auditor VCA en ISO 9001

TÜV Rheinland is één van de belangrijkste internationale leveranciers van technische services voor kwaliteit en veiligheid. TÜV Rheinland Nederland B.V. is onderdeel van de wereldwijde TÜV Rheinland-groep. Opererend vanuit verschillende locaties in Nederland (in Arnhem en Leek) biedt de groep een breed assortiment diensten aan haar lokale klanten. Momenteel werken 110 specialisten in Nederland voor TÜV Rheinland.

TÜV Rheinland Nederland B.V. zoekt ter uitbreiding van ons team een:

Freelance lead auditor VCA en ISO 9001 - regio Oost Nederland

Taken

Wat ga je doen?

Als Lead auditor verricht je zelfstandig of in teamverband audits van managementsystemen op het gebied van veiligheid (VCA) en ISO 9001.

Je bereidt audits voor, voert audits uit bij de klant en rapporteert hierover.

Wat wordt van jou verwacht?

Wij zoeken kandidaten met een afgeronde HBO/Bachelor opleiding (harde eis) en in het bezit van een MVK of HVK diploma (SKO erkend).

  • Je hebt een aantal jaren praktijkervaring met kwaliteitsmanagementsystemen en je hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring opgedaan binnen de sector met verhoogd risico zoals bouw, chemie of metaal.
  • Je hebt enige jaren ervaring als auditor en bent bij voorkeur in het bezit van een certificaat voor (lead) auditor voor ISO 9001.
  • Je hebt uitstekende schriftelijke en mondelinge uitdrukkingsvaardigheid in het Nederlands en Engels. Je hebt redactionele vaardigheden en kunt goed rapporteren en hebt ervaring met MS Office.
  • Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs.
  • Je bent ondernemend, representatief, conceptueel, analytisch, integer, flexibel, stimulerend in de samenwerking binnen auditteams en met collega’s. Je hebt aandacht voor details, je kunt luisteren en denkt en handelt marktgericht. Je bent bereid om indien nodig buiten kantoortijden te werken.

Wij bieden

  • Een duurzame samenwerking met een internationale organisatie met meer dan 20.000 collega’s.
  • Een inwerktraject om bekend te raken met onze werkwijze.
  • Kennisuitwisseling met collega’s zowel m.b.t. VCA als ISO 9001.
  • Permanente afstemming met betrekking tot je beschikbare capaciteit als auditor in relatie tot je andere freelance-activiteiten.

Voor meer informatie over TÜV Rheinland zie onze website: www.tuv.com/nl.

Voor vragen kun je contact opnemen met Marcel Tettero, telefoon nummer 088-8887872.

Je motivatie, voorzien van cv kun je sturen naar Hanneke Eygenraam, HR manager, hanneke.eygenraam@nl.tuv.com.

Wilt u uw carrière bij TÜV Rheinland starten?

Wilt u uw carrière bij TÜV Rheinland starten?

Stuur ons dan uw sollicitatie via ons online-formulier.