EPC Language disponibil în următoarele limbi:
sau selectați site-ul dvs. TÜV Rheinland

Expertiză în detaliu. Controlul ansamblului

Complexitatea controlului integrat. Cu soluții unice integrate pentru proiecte mari EPC.

Populația și economia lumii sunt în creștere. Datorită creșterii interconectivității și nevoii de infrastructură industrială și energetică, există o mare cerere de renovare a activelor existente și de construire a unora noi. Pe de o parte, din cauza presiunii tot mai mari asupra prețurilor, a constrângerilor de timp și a competitivității, structurile de proiect și modelele de contractare devin din ce în ce mai complexe și necesită un management de proiect profesionist pe parcursul întregului ciclu de viață al proiectului – de la concept până la proiectare și de la achiziții până la construcții. Pe de altă parte, numărul proiectelor de proiectare, achiziții și construcții (EPC) care urmează să fie planificate și executate sub responsabilitate individuală – modelul tradițional de EPC lump sum „la cheie“ (LSTK) – este în scădere. Aceste modificări subliniază importanța combinării unei înțelegeri profunde a modelelor de execuție, a planificării și a competenței tehnice pentru toate industriile

Diferențe între EPC and EPCM

Contractele EPC cu responsabilitate individuală constituie o modalitate de a contracta dezvoltarea și construcția unor proiecte mari și complexe. Acestea pot fi întâlnite în multe segmente ale industriei, inclusiv instalații industriale, petrol și gaze, produse chimice și petrochimice, generarea de energie electrică, energie nepoluantă și transporturi. Modelele alternative sunt modelele sau proiectele EPC cu contracte multiple, modelele de achiziții (servicii) și de management al construcțiilor (EPCM), precum și formele hibride.

Într-un contract EPC, contractorul EPC construiește și livrează proiectul într-o perioadă de timp specificată – un proiect la cheie de la început până la finalizare. În schimb, contractorul EPCM este un furnizor de servicii care nu este direct implicat în construirea și execuția proiectului, ci mai degrabă este responsabil pentru detaliile de execuție și managementul general de proiect – un contract de servicii profesionale. În consecință, responsabilitățile din cadrul proiectului sunt transferate în funcție de modelul de contractare.

Pe măsură ce infrastructura pe termen lung și proiectele industriale devin mai mari, mai exigente și mai complexe, riscurile trebuie monitorizate și gestionate pentru a obține finalizarea la timp. În general, preocupările relevante pentru proiect includ specificațiile, programul, controlul bugetului, conformitatea cu reglementările, calitatea, sănătatea, siguranța și mediul (SSM) și managementul de proiect calificat. Gestionarea cu succes a riscurilor în aceste domenii va sprijini succesul proiectului dumneavoastră.

Noi, cei de la TÜV Rheinland, suntem partenerul dvs. de încredere, oferindu-vă expertiză suplimentară pentru a stăpâni marea complexitate și cerințele extrem de tehnice ale proiectelor EPC. Avem expertiza necesară pentru toate domeniile detaliate ale proiectelor complexe (clădiri rezidențiale și nerezidențiale, proiecte de infrastructură și instalații și conducte industriale), precum și capacitatea, în calitate de Consultant General în Managementul Proiectelor, de a supraveghea în permanență imaginea de ansamblu, gestionând detaliile în mod fiabil și responsabil.

O mai mare certitudine asigură performanțe excepționale și vă ajută să vă atingeți obiectivele în ceea ce privește timpul, costurile și calitatea.

Oferim proprietarilor și contractorilor EPC, precum și contractanților EPCM și companiilor de asigurări, un portofoliu cuprinzător de servicii integrate sau modulare, cu servicii de consultanță, management al riscurilor și siguranței, inspecție, control al calității, coordonare și management (inclusiv management de proiect, supervizare și asigurare), toate perfect adaptate necesităților de proiect.

Oferim planificarea generală, managementul și supervizarea proiectului – de la proiectare până la finalizare – cu sisteme, procese și metode inovatoare. Monitorizăm integrarea tehnică a instalațiilor, livrarea la timp a componentelor și cerințele de controlul calității în toate disciplinele tehnice.

Serviciile noastre includ supravegherea construcțiilor, programarea, controlul costurilor și al calității, SSM, comunicarea, managementul riscurilor și al schimbărilor și testarea materialelor, precum și managementul furnizorilor și orice alt tip de asistență suplimentară pentru managementul lanțului de aprovizionare. Toate interfețele pot fi sincronizate optim și eficient în timpul tuturor fazelor proiectului. Oferim aceste servicii sub forma unui pachet de servicii cuprinzător și modular sau sub formă de servicii individuale.

Cu ajutorul nostru, proiectul clientului nostru va fi implementat cu succes. Serviciile noastre sunt adaptate nevoilor clientului nostru, iar experții noștri sunt localizați în întreaga lume.

Luați legătura cu experții noștri EPC pentru detalii și întrebări legate de proiectul dvs.

Luați legătura cu experții noștri EPC pentru detalii și întrebări legate de proiectul dvs.

Solicitați o ofertă de preț