EPC Language disponibil în următoarele limbi:
sau selectați site-ul dvs. TÜV Rheinland
Analiza de risc în detaliu. Controlul ansamblului. Controlul integral al riscurilor construcțiilor. Cu soluțiile noastre unice de managementul proiectelor pentr

Expertiză în detaliu. Controlul ansamblului

Controlul integral al riscurilor construcțiilor. Cu soluțiile noastre EPC diversificate și flexibile

Populația în creștere și urbanizarea în creștere continuă să stimuleze cererea de infrastructură, construcții și proiecte imobiliare – de la clădiri publice sau campusuri mari de birouri, la bunuri imobiliare comerciale și rezidențiale. Succesul acestor proiecte depinde de o planificare adecvată.

Cu expertiza noastră în imobiliare și industria construcțiilor, vă sprijinim de la planificare sau verificări tehnice prealabile la întreținerea operațională. Asigurăm siguranța, calitatea și durabilitatea proiectelor dvs. structurale sau de inginerie a construcțiilor din întreaga lume.

Experții noștri vă ofera consultanta cu privire la proiectele de economisire a energiei și de protecție împotriva incendiilor, vă testează și inspectează materialele de construcție, precum și instalarea corespunzătoare și vă sprijină în realizarea conformității cu reglementările tehnice aplicabile pentru siguranța electrică și a clădirilor. Vă sprijinim în implementarea unor instrumente moderne, cum ar fi BIM (Building Information Modeling). În plus, vă asistăm în operarea și întreținerea infrastructurii esențiale, de exemplu, inspecții recurente ale podurilor, monitorizarea și evaluarea permanentă a condițiilor rutiere și feroviare sau renovarea conductelor și a canalizărilor.

Vă oferim declarații de încredere privind condițiile, profitabilitatea și reglementările de mediu. De la investigații sub-suprafață și consultanță pentru fundații până la recomandări privind ingineria construcțiilor, veți beneficia de sprijinul nostru chiar din faza de planificare – indiferent dacă sunteți proprietar, contractor EPC, contractor EPCM sau companie de asigurări.

Ajutor pentru proiectul dvs. industrial – cu un partener de Consultanță în Management de Proiect (PMC)

Există diferite opțiuni pentru proprietari și investitori pentru definirea unui model de contractare și execuție a proiectului. Adesea, societățile PAC sunt implicate și își asumă riscuri financiare și contractuale din partea proprietarului. Pentru a minimiza riscurile pentru ambele părți contractante, acționăm ca PMC cu experiență (Consultant de Management de Proiect) cu resursele noastre locale în locația dvs. de proiect.

În ultimii 150 de ani am construit o rețea vastă de experți. Acest lucru ne permite să ne sprijinim clienții atât din punct de vedere tehnic, cât și geografic în fiecare etapă a proiectului lor.

Experiență dovedită

Cu o experiență vastă și aprofundată în domeniul construcțiilor și infrastructurii, TÜV Rheinland sprijină industria globală. Aici, puteți găsi mai multe informații despre proiectele de referință TÜV Rheinland în segmentul de construcții și infrastructură din întreaga lume.

Luați legătura cu experții noștri EPC pentru detalii și întrebări legate de proiectul dvs.

Luați legătura cu experții noștri EPC pentru detalii și întrebări legate de proiectul dvs.

Solicitați o ofertă de preț

* În TÜV Rheinland, neutralitatea, obiectivitatea, independența și imparțialitatea activităților noastre sunt de cea mai mare importanță. Activitățile noastre de evaluare a conformității respectă aceste valori în conformitate cu cerințele de acreditare aplicabile. Toate măsurile structurale, organizatorice și procesuale necesare sunt în vigoare la toate nivelurile organizației pentru a evita conflictele de interese (de exemplu, separarea riguroasă a consultanței și certificării) și pentru a asigura imparțialitatea.