EPC Language disponibil în următoarele limbi:
sau selectați site-ul dvs. TÜV Rheinland
Testarea materialelor în detaliu. Controlul ansamblului. Controlul integral al materialelor de construcție.

Expertiză în detaliu. Controlul ansamblului.

Controlul integral al riscurilor. Cu soluțiile noastre diverse și flexibile pentru proiecte EPC complexe.

Chiar dacă piețele energetice vor face tranziția către un viitor cu zero emisii de dioxid de carbon, petrolul și gazele vor continua să rămână o parte importantă a mixului energetic, pentru a răspunde cerințelor deceniilor următoare. Tehnologiile de explorare noi și îmbunătățite oferă acces la noi rezerve. Aceste noi rezerve sunt mai greu de atins, iar proiectele și lanțurile lor de aprovizionare devin din ce în ce mai mari, mai tehnice și mai complexe. Într-o industrie caracterizată de investiții mari, concurență intensă, tehnologii noi și calendare stricte ale proiectelor, este esențial să existe asistență care să asigure respectarea cerințelor legale, comerciale și de mediu crescute. Mai presus de toate, trebuie să se asigure menținerea calității la un nivel ridicat.

Colaborăm cu proprietarii, asigurătorii, investitorii, contractorii EPC și operatorii instalațiilor de producție, conductelor, terminalelor și rafinăriilor pentru a asigura siguranța și succesul în toate aspectele și în fiecare fază a proiectelor pe bază de petrol și gaze.

Gestionați proiectul fără probleme - împreună cu un Consultant de Management de Proiect (PMC)

Există diferite opțiuni pentru proprietari și investitori pentru definirea unui model de contractare și execuție a proiectului. Adesea, companiile EPC sunt implicate și își asumă riscuri financiare și contractuale din partea proprietarului. Pentru a minimiza riscurile pentru ambele părți contractuale, acționăm ca PMC cu experiență (Consultant de Management de Proiect) cu resursele noastre locale în locația dvs. de proiect.

În ultimii 150 de ani am construit o rețea vastă de experți. Acest lucru ne permite să ne sprijinim clienții atât din punct de vedere tehnic, cât și geografic în fiecare etapă a proiectului lor

Experiență dovedită

Lucrăm în echipe multidisciplinare și multinaționale pentru a găsi soluții pentru dvs. și proiectul dvs. Profitați de diversele medii profesionale și de experiența vastă a experților noștri. Avem un istoric substanțial în ceea ce privește colaborarea cu companii care operează la nivel internațional și național, companii de proiectare tehnică, producători și furnizori, asiguratori și furnizori de servicii, precum și cu asociații și autorități de reglementare din industrie. Experții noștri au o vastă experiență internațională, iar expertiza noastră multi-industrială facilitează schimbul de bune practici.

Marea Neagra: Proiectul de dezvoltare gaze naturale Midia (proiectul MGD)

Marea Neagra: Proiectul de dezvoltare gaze naturale Midia (proiectul MGD)

Contribuția TÜV Rheinland România la proiectul MGD de producție de gaze naturale din Marea Neagră / Contract-cadru prelungit și comandă nouă / O gamă largă de servicii, inclusiv Asigurarea și Controlul Calității (QA/QC)

Luați legătura cu experții noștri EPC pentru detalii și întrebări legate de proiectul dvs.

Luați legătura cu experții noștri EPC pentru detalii și întrebări legate de proiectul dvs.

Solicitați o ofertă de preț

* În TÜV Rheinland, neutralitatea, obiectivitatea, independența și imparțialitatea activităților noastre sunt de cea mai mare importanță. Activitățile noastre de evaluare a conformității respectă aceste valori în conformitate cu cerințele de acreditare aplicabile. Toate măsurile structurale, organizatorice și procesuale necesare sunt în vigoare la toate nivelurile organizației pentru a evita conflictele de interese (de exemplu, separarea riguroasă a consultanței și certificării) și pentru a asigura imparțialitatea.