EPC Language disponibil în următoarele limbi:
sau selectați site-ul dvs. TÜV Rheinland

Expertiză în detaliu. Controlul ansamblului

Controlul integral al operațiunilor din instalație. Cu soluțiile noastre diverse și flexibile pentru proiecte EPC complexe.

Captarea, transformarea și utilizarea eficientă a energiei sunt subiecte importante în prezent și în viitorul apropiat. Privind la piețele de energie în schimbare, putem vedea că devine din ce în ce mai important ca centralele electrice convenționale să-și optimizeze funcționarea prin maximizarea siguranței, fiabilității și disponibilității. Lipsa de eficiență și perioadele de nefuncționare neplanificate trebuie reduse la minimum. Vă sprijinim cu servicii de testare, inspecție, certificare și consultanță de-a lungul întregului ciclu de viață al instalațiilor dvs. industriale, minimizând necesitatea opririlor. Fie că este vorba de combustibili fosili, energii regenerabile sau hidrogen, avem expertiza și acreditările necesare pentru a vă sprijini în rezolvarea problemelor tehnice, asigurarea siguranței și respectarea reglementărilor.

Planificarea proiectului și construirea de active de generare a energiei din surse regenerabile implică managementul riscurilor, care, dacă se confirmă, pot pune în pericol performanța sau fiabilitatea în timpul funcționării. Asigurarea cuprinzătoare a calității, din faza de planificare a unui proiect, prin evaluarea amplasamentului și aprobarea de tip, până la inspecția finală și monitorizarea în timpul funcționării, pot reduce în mod fiabil aceste riscuri. Oferim o vastă experiență în sectorul energiei regenerabile, indiferent dacă este vorba de energie eoliană, energie termică solară sau energie fotovoltaică, și vă sprijinim în fiecare etapă a proiectului dumneavoastră.

Dacă sunteți în căutarea unor experți independenți, cu înaltă calificare și de încredere pentru proiectele dvs., inginerii noștri sunt încântați să vă sprijine. Vă puteți baza pe capacitățile noastre de pe piața globală a energiei pentru a respecta reglementările și cerințele specifice fiecărei țări – suntem partenerul dvs. tehnic și independent de încredere din întreaga lume pentru proiectele dvs. EPC în domeniul energiei.

Dezvoltare de proiect optimizată având susținerea unui consultant de management de proiect (CMP)

Există diferite opțiuni pentru proprietari și investitori pentru definirea unui model de contractare și execuție a proiectului. Adesea, companiile EPC sunt implicate și își asumă riscuri financiare și contractuale din partea proprietarului. Pentru a minimiza riscurile pentru ambele părți contractuale, acționăm ca PMC cu experiență (Consultant de Management de Proiect) cu resursele noastre locale în locația dvs. de proiect.

În ultimii 150 de ani am construit o rețea vastă de experți. Acest lucru ne permite să ne sprijinim clienții atât din punct de vedere tehnic, cât și geografic în fiecare etapă a proiectului lor.

Experiență dovedită în ceea ce privește realizările

Cu mulți ani de experiență în domeniul producerii de energie electrică și energie regenerabilă, am devenit un partener respectat pentru liderii din industrie din întreaga lume. Următoarele cazuri de referință demonstrează expertiza noastră și ilustrează modul în care am sprijinit proprietarii, investitorii, producătorii, operatorii și contractorii EPC pe parcursul întregului ciclu de viață al proiectelor lor energetice.

Luați legătura cu experții noștri EPC pentru detalii și întrebări legate de proiectul dvs.

Luați legătura cu experții noștri EPC pentru detalii și întrebări legate de proiectul dvs.

Solicitați o ofertă de preț

* În TÜV Rheinland, neutralitatea, obiectivitatea, independența și imparțialitatea activităților noastre sunt de cea mai mare importanță. Activitățile noastre de evaluare a conformității respectă aceste valori în conformitate cu cerințele de acreditare aplicabile. Toate măsurile structurale, organizatorice și procesuale necesare sunt în vigoare la toate nivelurile organizației pentru a evita conflictele de interese (de exemplu, separarea riguroasă a consultanței și certificării) și pentru a asigura imparțialitatea.