Certification and Auditing beschikbaar in de volgende talen:
...of selecteer uw land
Geïntegreerde beheersystemen voor duurzaamheid

Geïntegreerde beheersystemen voor duurzaamheid

Het beste bewijs van duurzaamheidsmaatregelen: Geïntegreerd duurzaamheidsbeheersysteem

Profiteer van de gecombineerde certificering van drie normen: ISO 14001, ISO 45001 en ISO 50001.

Wij leven in een tijd waarin de samenleving, de regelgevende instanties en de wereldwijde economische situatie steeds hogere eisen stellen aan het bedrijfsleven. Voor een zekere toekomst vereisen deze ingrijpende veranderingen een duurzame positionering - niet alleen op het gebied van energie en milieu, maar ook op financieel, technologisch en personeelsgebied. Daarom is het belangrijker dan ooit om de ESG-processen (environmental, social, governance) van uw bedrijf te versterken - en de doeltreffendheid ervan aan te tonen aan klanten, zakenpartners en de samenleving. Handel nu - met een efficiënte geïntegreerde certificering van een wereldwijd bekende organisatie: TÜV Rheinland.

Het beheersen van kosten en risico's is nog nooit zo cruciaal geweest. Tegelijkertijd moet u ervoor zorgen dat u vooraan staat in de race om innovatie en concurrentievoordeel. Dit is geen gemakkelijke taak gezien de stijgende energiekosten en de wereldwijde knelpunten in de toeleveringsketen. Om u bij deze uitdagingen te helpen, ondersteunen wij u met een breed scala aan certificeringen. Deze certificaten zorgen ervoor dat de impact van al uw activiteiten duurzaam is en sturen uw bedrijf naar een mooie en zekere toekomst.

Een belangrijk uitgangspunt is ons Integrated Sustainability Management System (ISMS). Het combineert verschillende managementsystemen binnen één gemeenschappelijk kader. Een dergelijke certificering is uiterst productief voor uw bedrijf en zeer positief voor de reputatie van uw onderneming. Bovenal toont het aan dat uw duurzaamheidsmaatregelen samenhangend, overeenstemmend en wederkerig zijn, zowel intern als extern. Dit is op zijn beurt een essentiële voorwaarde voor duurzaam economisch succes. Met behulp van ons ISMS kunt u optimaal gebruik maken van synergieën, documentatie stroomlijnen, meer transparantie creëren en tijd en moeite besparen. Profiteer van deze mogelijkheid om efficiënte processen te creëren, uw concurrentievermogen te vergroten en de kosten te verlagen!

Ons geïntegreerd duurzaamheidsbeheersysteem biedt voordelen op verschillende niveaus. Ten eerste biedt het een effectief instrument dat de naleving van wettelijke voorschriften door uw bedrijf ondersteunt. Daarnaast verbetert het de prestaties van uw bedrijf aanzienlijk en helpt het zelfs de bedrijfsdoelstellingen te overtreffen.

ISMS omvat geïntegreerde certificering in overeenstemming met drie belangrijke normen: ISO 14001, ISO 45001 en ISO 50001. Eén certificering - van één bron - met één aanspreekpunt. Met deze aanpak bespaart u tijd en geld en profiteert u van de knowhow van internationaal ervaren certificeringsprofessionals met een uitstekende reputatie.

Voordelen van de gecombineerde ISO-certificaten

Door het verkrijgen van een ISO 14001-certificaat voor duurzaam milieubeheer toont u uw inzet voor het minimaliseren van de milieuvoetafdruk van uw bedrijf aan zowel interne als externe belanghebbenden. Het certificeringsproces identificeert ook mogelijkheden voor verbetering en risico's, zodat negatieve effecten voor uw bedrijf op betrouwbare wijze kunnen worden voorkomen.

ISO 45001 beschrijft de vereisten voor een beheersysteem voor gezondheid en veiligheid op het werk en biedt een kader voor implementatie. Certificering toont aan dat uw bedrijf de fysieke en mentale gezondheid van alle werknemers beschermt en bevordert. Door de daaruit voortvloeiende maatregelen vermindert u ook het aantal ziektedagen, arbeidsongevallen en het daaruit voortvloeiende ziekteverzuim.

Met behulp van ISO 50001 en het opzetten van een systematisch energiebeheersysteem is uw bedrijf bijvoorbeeld in staat het energieverbruik te monitoren en dus te verminderen. Dit verlaagt op zijn beurt de risico's van stijgende energiekosten, strengere emissie-eisen en energiebelastingen en -heffingen. Door professioneel energiebeheer bent u ook in staat om de belangrijkste bronnen van energieverbruik te identificeren en energiebesparingsmogelijkheden te implementeren.

Hoe certificering werkt:

Dankzij de ervaring en de coöperatieve ondersteuning van onze deskundigen kunt u een naadloze en succesvolle certificering bereiken via de volgende stappen:

Met de ervaring en ondersteuning van onze experts, kunt u een succesvolle certificering bereiken via de volgende stappen

Handel nu en beheer onvermijdelijke risico's met ons geïntegreerd duurzaamheidsmanagementsysteem! Profiteer van een lager energieverbruik en minder ziektedagen. Communiceer aan zakelijke partners en autoriteiten dat u voldoet aan milieu-, veiligheids- en energienormen en gebruik het certificeringsproces om uw bedrijf klaar voor de toekomst te maken.

An embedded media content from YouTube has been blocked. When loading or playing, a connection to the provider's servers is established and cookies are set. For more information, please see our privacy policy and cookie information.

Load

Onze certificeringsoplossing voor