current language
Supply Chain Inspections disponibil în următoarele limbi:
sau selectați site-ul dvs. TÜV Rheinland
Soluții virtuale | TÜV Rheinland

Soluții virtuale pentru lanțul de aprovizionare

Obțineți suportul necesar cu ajutorul inspecțiilor și auditurilor virtuale. La momentul potrivit.

Într-un domeniu în care interacțiunea tuturor partilor implicate este coordonată cu precizie, iar timpul este un factor critic, există o presiune extraordinară pentru a finaliza proiectul fără întârzieri mari, astfel încât profitabilitatea să nu fie periclitată.

Prin intermediul inspecțiilor noastre virtuale, oferim un serviciu digital care asigură managerilor din cadrul lanțurilor industriale de aprovizionare o soluție rapidă și eficientă în situații critice. Mai ales atunci când:

  • furnizorii nu își pot respecta graficul de livrari
  • limitele geografice îngreunează inspecțiile
  • sunt necesare inspecții complete sau parțiale

Beneficiați imediat de avantajele inspecțiilor virtuale

Cu ajutorul aplicației noastre TÜV Rheinland Virtual Expert, aducem impreuna inspectorii noștri si persoanele dumneavoastră de contact din locație. Fără pregătiri care să dureze mult, vă vom face o vizită virtuală și vă vom inspecta produsele, vom verifica documentele imediat și vom evalua testele de laborator. Cu ajutorul funcțiilor video, audio, chat și de augmentare a realității, toți experții implicați rămân în contact astfel încât se pot lua decizii imediate. Toate detaliile despre procedură și despre cerințele tehnice pentru inspecțiile la distanță le puteți găsi aici .

Datorită soluției virtuale, serviciul nostru poate fi folosit in mod flexibil si in scurt timp de la notificare, indiferent de locația geografică. Beneficiați nu numai de componenta de timp, ci și de alte avantaje:

  • Posibilități de aplicare la nivel global
  • Timpi de planificare pe termen scurt și implementare rapidă
  • Îmbunătățirea amprentei ecologice a companiei dvs.
  • Economii din costurile de deplasare

Conectați-vă cu experții noștri pentru a beneficia de soluții în timp real.

Gestionați complexitatea lanţului dumneavoastră de aprovizionare. Întotdeauna la timp. Luați legătura cu experții noștri.

Gestionați complexitatea lanţului dumneavoastră de aprovizionare. Întotdeauna la timp. Luați legătura cu experții noștri.

Alte servicii pentru lanțul de aprovizionare