current language
Romania disponibil în următoarele limbi:
sau selectați site-ul dvs. TÜV Rheinland

Evaluare virtuală

Evaluare Virtuală | TÜV Rheinland

Evaluare virtuală, inspecții și audituri. Beneficiați de suportul necesar de care aveți nevoie în orice moment și în orice loc.

Ce faceți dacă o parte implicată întârzie desfășurarea lanțului Dvs. de aprovizionare? Intrucat persoana este responsabilă pentru lanțul de aprovizionare, sunteti dependent de furnizorii dvs., iar dacă graficul de livrare nu poate fi respectat, vă veți afla rapid într-o situație nefavorabilă - în cel mai rău caz într-o situație care va pune în pericol profitabilitatea proiectului. Evaluarea noastră virtuală vă oferă o soluție flexibilă și eficientă pentru a asigura buna funcționare a lanțului de aprovizionare și pentru a vă sprijini în situații de urgență.

Fără pregătiri care să dureze mult și folosind echipamente IT mobile standard, precum laptop-uri, tablete sau chiar telefoane inteligente, putem efectua o inspecție virtuală a locației dvs., putem verifica documentele imediat și evalua testele de laborator cu ajutorul aplicației noastre "TÜV Rheinland Virtual Expert". Acest lucru înseamnă că vă putem sprijini cu servicii virtuale de inspecție în orice moment, indiferent de locația dvs.

Inspecțiile virtuale sunt soluții digitale în timp real pentru inspectarea și evaluarea bunurilor dumneavoastră industriale.

Vă gândiți cum funcționează inspecțiile virtuale? Aplicația TÜV Rheinland Virtual Expert poate fi instalată pe orice dispozitiv mobil, cum ar fi un telefon inteligent, o tabletă sau ochelari Inteligenți. Cu ajutorul aplicației noastre, punem în legătură expertul nostru cu o persoană de contact din locația Dvs.. Inspecția de la distanță poate începe iar alți participanți, cum ar fi alți experți, clienți, alți parteneri, pot și ei să participe, ca invitati. Astfel, puteți beneficia de posibilitatea de a face schimb de opinii prin video, audio, chat și funcții de realitate augmentată, toate acestea beneficiind de cele mai înalte standarde de securitate a datelor.

Procedură de evaluare virtuală

 • Instalare software
  • Instalarea aplicației TÜV Rheinland Virtual Expert.
  • Aplicația poate fi descărcată în Apple Ap Store sau Google Play Store.
 • Programare
  • Confirmarea programării inclusiv linkul de invitație.
  • Participare la evaluarea virtuală prin intermediul link-ului.
 • Începerea evaluării virtuale
  • La momentul convenit, inspectorul nostru va începe întâlnirea virtuală.
  • Oaspeții, ex. alți experți tehnici, pot participa în mod optional.
 • Inspecția virtuală a fabricii industriale
  • Împreună cu persoana dumneavoastră de contact de la locație, se desfășoară serviciul solicitat.
  • Interacțiune simplă a ambelor părți.
 • Analiza datelor
  • Evaluarea tuturor datelor.
  • Documentarea rezultatelor într-un raport de inspecție.
 • Raport
  • Trimiterea raportului de inspecție-i și a înregistrării video, dacă se solicită aceasta.

Calitate impecabilă a inspecțiilor la distanță.

În calitate de furnizor de top în ceea ce privește serviciile de inspecție și evaluare, cu o experiență de peste 140 de ani în domeniul tehnologiei, am făcut ca expertiza noastră să fie disponibilă în mediul virtual. În cazul inspecțiilor la distanță, experții noștri efectuează, de asemenea, toate testele și monitorizarea în conformitate cu directivele aplicabile, cu aceeași grijă și calitate.

Beneficiați de avantajele inspecțiilor noastre virtuale. Controlați complexitatea lanțurilor industriale de aprovizionare. Exact la timp.

FAQs Întrebări frecvente

Afișeaza tot Ascunde tot

Când se poate efectua o inspecție la distanță?

În general foarte multe dintre serviciile noastre de inspecție pot fi efectuate de la distanță ca inspecții complete sau parțiale. Inspecțiile noastre virtuale sunt potrivite in special pentru inspecțiile periodice, inspecțiile dinainte de expediere, pentru verificarea documentelor, a datelor și a testelor de laborator.

Dar există, de asemenea, servicii de inspecție care necesită un inspector la fața locului, cum ar fi testarea funcțională, nedistructivă și distructivă. Aceste teste necesită măsurători sensibile cu un grad ridicat de precizie, pe care nu le putem garanta de la distanță.

Măsura în care inspecțiile și evaluările reglementate pot fi efectuate virtual trebuie stabilita în funcție de situație. Contactați-ne și vom vedea împreună cerințele dumneavoastră individuale.

Ce dispozitive/hardware IT sunt necesare pentru o evaluare virtuală?

Evaluările virtuale pot fi efectuate cu orice echipament IT mobil "inteligent”, cum ar fi telefoane inteligente, laptop-uri, tablete sau ochelari virtuali. Este necesar ca dispozitivul să aibă o camera foto, posibilitatea de a se conecta la internet și ca aplicația noastră "TÜV Rheinland Virtual Expert" să fie instalată pe dispozitiv. Aplicația noastră este compatibilă cu orice sistem de operare și este disponibilă pentru descărcare în Apple App Store, precum și în Google Play Store. În plus, compania dumneavoastră ar trebui să aibă o conexiune stabilă la Internet.

Cum este evaluată protecția datelor în timpul inspecției virtuale?

Aspecte precum protecția și securitatea datelor dar și acordarea drepturilor de acces sunt extrem de importante în ziua de azi. Prin urmare, aplicăm și luăm în considerare cele mai înalte standarde de securitate a datelor în cadrul companiei noastre.

Dacă preferați să verificați în avans rețeaua companiei dumneavoastră pentru securitate, svă sprijinim cu drag prin intermediul serviciului nostru securizat de acces la distanță. Solicitați-ne mai multe informații.

Care sunt avantajele unei evaluări virtuale?

Utilizarea serviciilor la distanță oferă o multitudine de oportunități, în special într-un mediu economic în care timpul, globalizarea și durabilitatea joacă un rol important:

 • Inspecție fără evenimente, cu mai puține întreruperi în lanțul de aprovizionare
 • Posibilitatea de a asista in direct la audit, inspecție sau la teste de laborator
 • Accelerarea timpului de reacție și micosrarea timpului de așteptare
 • Flexibilitate de stocarei în timpul planificării și implementării (24/7)
 • Îmbunătățirea calității prin conversație video și observare în timp real
 • Luarea de decizii mai rapide în timp real
 • Transparență sporită pentru toate părțile implicate
 • Soluție fiabilă și ecologică prin reducerea necesității de deplasare
 • Utilizabil la nivel global

Controlul complexității lanțurilor industriale de aprovizionare

Servicii de gestionare a integrității bunurilor

Siguranță funcțională și servicii de cibersecuritate

Alte servicii

NDT Consultancy Services

Contact

Contactați-ne pentru mai multe informații.

Contactați-ne pentru mai multe informații.

Ultimele pagini vizitate