current language
Supply Chain Inspections disponibil în următoarele limbi:
sau selectați site-ul dvs. TÜV Rheinland

Evaluarea completă a furnizorului pentru construirea unei uzine petrochimice

Dezvoltarea unui sistem de evaluare pentru furnizori cu scopul de a evalua competenţele tehnice, capacitatea de producţie şi de a asigura calitatea.

Elemente de bază
IndustrieIndustria petrochimică
ClientKazakhstan Petrochemicals Industries
Interval de timp3 luni
Locația proiectuluiKazahstan și China
Servicii principale
  • Servicii de evaluare a furnizorilor pentru a analiza competenţele tehnice, capacitatea de producţie şi pentru a asigura calitatea in conformitate cu standardele relevante
  • Dezvoltarea conceptului de evaluare completă a furnizorului
  • Evaluarea a 90 de posibili furnizori, din 12 locaţii şi a 102 tipuri de echipamente
Beneficii client
  • Sistem de evaluare succesivă şi transparentă a furnizorilor
  • Posibilitatea de a lua decizii cu privire la selectarea furnizorilor
  • Minimizarea riscurilor cauzate de performanţa slabă a furnizorului în etapa de fabricaţie

AM OFERIT SPRIJIN ÎN URMĂTOAREA ETAPĂ:

DESPRE TÜV RHEINLAND

Privind în urmă la experienţa noastră de peste 145 de ani, în calitate de consultant independent şi partener pentru cele mai remarcabile organizaţii din industrie, noi înţelegem importanţa integrităţii unei fabrici pentru succesul comercial. Într-o eră în care cunoştinţele specializate sunt din ce in ce mai greu de obţinut, noi vă oferim experienţa într-un pachet de servicii complete de inspecţie a lanţului de aprovizionare prin care se examinează fabrica dvs. din mai multe perspective şi se dezvoltă soluţii integrate şi personalizate. Abordarea noastră de coordonatori ai lanțului de aprovizionare care include o abordare bazată pe conformitate şi/sau pe riscuri depăşeşte cu mult serviciile clasice de testare şi evaluare, cu scopul de a oferi pe termen lung consultanţă, sprijin în implementări şi sfaturi privind securitatea. Rezultatul constă într-o poziţie mai puternică pe piaţă obţinută prin instrumente precis acordate pentru crearea valoriilor, care minimizează semnificativ riscurile şi care, în acelaşi timp, promovează dezvoltarea afacerii dvs.