Landingpage disponibil în următoarele limbi:
sau selectați site-ul dvs. TÜV Rheinland
Revoluționarea auditurilor la distanţă cu Remote Audit Solution - Soluții de audit la distanță

Remote Audit Solution – Revoluționarea auditurilor la distanţă

Instrument inovator de audit care combină eficiența maximă cu un grad sporit de securitate şi calitate

Companiile care doresc să-și îmbunătățească performanța prin audituri profesionale sau care doresc o certificare, vor să efectueze auditurile necesare cât mai eficient posibil. Cu ajutorul instrumentului nostru online pionier Remote Audit Solution (RAS) - soluţii de audit la distanţă, creăm un mod nou, la distanţă de a efectua audituri, asigurând în acelaşi timp bine cunoscuta calitate superioară a TÜV Rheinland.

RAS este cel mai avansat instrument de audit la distanță de pe piață. Oferă o multitudine de caracteristici unice pe care nici una dintre soluțiile de videoconferință cunoscute nu le oferă. Dezvoltată special de către noi, având la bază ani de experiență și fiind ghidați de inovație, această platformă îndeplinește cele mai înalte standarde de securitate a datelor, transfer de informații și calitate a auditului.

RAS este foarte ușor și convenabil de utilizat pentru organizația auditată. Doar prin intermediul a câtorva clicuri puteți invita participanți, puteți face schimb de documente în siguranță și mult mai mult de atât. RAS funcționează pe computere, laptopuri, tablete și smartphone-uri.

>> Aflați despre beneficiile soluției de audit la distanță a TÜV Rheinland! <<

Auditurile la distanță oferă posibilitatea de a accelera semnificativ procesul de auditare și de a-l oferi într-o manieră mai eficientă, furnizând aceeași calitate ca și auditurile la fața locului. RAS ajută, de asemenea, la reducerea amprentei de carbon a unei organizații, deoarece este necesar un efort mai mic de deplasare între diferite locații. În plus, beneficiați de o programare foarte flexibilă, deoarece echipa noastră experimentată este disponibilă pentru dumneavoastră la nivel internațional, fără a pierde timp pentru deplasări. RAS reprezintă o soluție pentru audituri la distanță excepțională, durabilă, sigură, eficientă și orientată către realizarea obiectivelor.

Ușor și sigur, eficient și durabil: Beneficiile RAS.

Cu ajutorul instrumentului nostru online inovator, toate locațiile dumneavoastră din întreaga lume pot fi auditate conform numeroaselor standarde recunoscute. Acest lucru face posibil ca diferite locații să participe la același audit la distanță, indiferent de locația lor geografică. Pe baza experienței noastre acumulate în peste 30.000 de zile de audit la distanță, până la jumătate din toate activitățile de audit din zonele cu risc scăzut pot fi efectuate de la distanță.

Afișeaza tot Ascunde tot

Eficiență

Participanții la audit nu trebuie să se deplaseze dacă locul lor de muncă se află într-o locație diferită sau în altă țară. Același lucru este valabil și în cazul auditorilor noștri – aceștia au flexibilitate în ceea ce privește programarea și pot folosi timpul mai eficient. Folosind gestionarea documentelor de pe platformă, auditorii le pot analiza fără ca personalul dumneavoastră să fie nevoit să-și sacrifice timpul.

Flexibilitate

Auditurile la distanță nu trebuie să fie efectuate în zile consecutive; acestea pot fi împărțite în mai multe sesiuni, în funcție de nevoile dumneavoastră. În plus, cu RAS putem audita mai multe locații simultan.

Durabilitate

Efectuarea auditului la distanță (sau cel puțin a unor părți din acesta) permite o scădere a efortului de deplasare și a activităților la fața locului, ceea ce favorizează o reducere a emisiilor de CO2 și rezultă într-o amprentă mai mică asupra mediului.

Ușurință în utilizare

RAS este un instrument intuitiv, perfect pentru sesiunile de audit la distanță. L-am personalizat în acest scop și pentru nevoile dumneavoastră. Chiar și participanții fără experiență în soluțiile de videocall se vor descurca foarte repede. În plus, RAS include secvențe de instruire ușor de urmărit.

Lucrul în paralel

Auditurile sunt adesea efectuate de către o echipă de audit care este formată din mai mulți auditori și este susținută de experți în domeniul legal și de reglementare sau specialiști din industrie. RAS face posibilă reunirea acestor specialiști și permite auditarea paralelă a diferitelor procese sau locații în același timp.

Confidențialitate

Auditurile reprezintă servicii care necesită un nivel ridicat de confidențialitate, deoarece pe parcursul auditului compania furnizează adesea date sensibile. Acest lucru este necesar pentru a demonstra în mod cuprinzător conformitatea unui sistem de management sau a unui proces de producție, de exemplu. Prezentând o gamă extinsă de caracteristici de securitate, RAS se asigură că toate documentele sunt partajate în conformitate cu cele mai înalte standarde de protecție ale TÜV Rheinland.

Securitatea datelor

Fiecare audit care este efectuat prin intermediul platformei noastre RAS include o verificare TIC (Tehnologia Informației și Comunicațiilor) pentru a testa parametrii tehnici, înainte de audit.

Auditul la distanță prin RAS este extrem de convenabil

Funcționare stabilă
Începutul sesiunii de audit
Sesiunea de audit la distanță
Acțiuni ulterioare
Funcționare stabilă
Începutul proiectului
Sesiunea de audit la distanță
Acțiuni ulterioare
Funcționare stabilă

 • Clarificarea nevoilor dumneavoastră specifice în ceea ce privește securitatea informațiilor, protecția datelor și cerințele de reglementare.
 • Testarea conexiunilor la Internet și a stabilității acesteia – în special pentru dispozitivele mobile.
 • Furnizare de videoclipuri de instruire care vă permit să fiți bine pregătiți pentru auditul prin RAS.

Începutul sesiunii de audit

 • Responsabilul de audit din cadrul companiei dumneavoastră primește un e-mail cu un link către auditul RAS. Persoana în cauză poate folosi acest link pentru a se alătura sesiunii de audit. Invitarea mai multor participanți este posibilă înainte sau în timpul auditului în orice moment, trimițând aceeași invitație cu link.
 • Compania dumneavoastră și auditorii noștri pot încărca și, prin urmare, pot face schimb de documente prin intermediul platformei RAS înainte, în timpul sau chiar după auditul propriu-zis, cum ar fi planul de audit, organigramele și alte documente relevante.

Sesiunea de audit la distanță

 • Sesiunea de audit la distanță va fi demarată de conducătorul echipei de audit. Toți participanții văd ordinea de zi pe ecranele lor. Sunt afișate întâlnirile paralele, toate subiectele și participanții invitați la fiecare întâlnire.
 • În timpul sesiunilor online, audităm locațiile de producție, filiale și alte locații. Auditorul facilitează interviurile și, în cazul în care este necesar, solicită ca imaginile să fie distribuite prin intermediul camerelor dispozitivelor mobile.

Acțiuni ulterioare

 • După încheierea auditului de la distanță, RAS rămâne în continuare activ.
 • Documentele, cum ar fi înregistrările despre acțiunile corective pentru neconformitățile documentate, pot fi partajate în timp util.
 • Feedback-ul cu privire la auditul tehnic va fi distribuit direct prin intermediul platformei online.

RAS, o soluție orientată către client, cu valoare adăugată

 • Programare flexibilă a datei (datelor) auditului, nefiind necesară deplasarea.
 • Videoclipuri de instruire pentru a pregăti personalul dumneavoastră pentru utilizarea RAS.
 • Transparență ridicată prin intermediul informațiilor partajate despre stadiul proiectului, programare și subiecte; chiar și participanții noi pot descoperi în mod intuitiv cum să se descurce în cazul unui proiect în derulare.
 • Încărcare și partajare ușoară a documentelor cu alocarea drepturilor de acces, definirea nivelului de confidențialitate, cerințe de arhivare etc.
 • Capturile de ecran realizate în timpul auditului sunt încărcate automat ca documente valide.
 • Este posibilă efectuarea de interviuri paralele pe diferite teme.
 • Locațiile de producție pot fi vizitate prin intermediul dispozitivelor mobile pentru a obține o imagine de ansamblu și pentru a efectua interviuri cu angajații din cadrul locațiilor.
 • Videoclipurile live ale producției în curs pot fi discutate simultan cu mai mulți parteneri de interviu.

Managementul inovativ al documentelor: Ușor, sigur, transparent și convenabil

RAS oferă funcții remarcabile pentru gestionarea documentelor înainte, în timpul și după audit. Informațiile relevante pot fi partajate pe ecran sau încărcate live. Bineînțeles, puteți încărca și imagini cu producția sau procesele dumneavoastră, iar auditorul poate face capturi de ecran după cum este necesar. Toate aceste date sunt disponibile pentru dumneavoastră.

La finalul auditului, echipa noastră de auditori va comunica legat de ce documente vor fi șterse și care vor fi arhivate și pentru cât timp. Nu este necesară nici o corespondență prin e-mail pe parcursul acestui proces.

Descărcări

pdf TUV-Rheinland-Fișă informativă-RAS 421 KB Descărcare

Experiență la nivel internațional în multiple sectoare industriale – RAS oferă soluții pentru majoritatea standardelor de certificare.

Experiență la nivel internațional în multiple sectoare industriale – RAS oferă soluții pentru majoritatea standardelor de certificare.

Beneficiați de experiența noastră acumulată în peste 30.000 de zile de audit la distanță! Ca parte a serviciilor noastre la distanță vă oferim o gamă de evaluări și certificări care pot fi efectuate ca audituri la distanță. RAS vă permite să efectuați aceste audituri parțial sau chiar complet, în format digital. >> Verificați prezentarea generală a standardelor de audit la distanță

Informații suplimentare

Impactul pandemiei de Coronavirus asupra activităților de audit, certificare și monitorizare

Contactați-ne pentru mai multe informații

Contactați-ne pentru mai multe informații

Alte subiecte care v-ar putea interesa

Partenerul dvs. ideal pentru audit și certificare

Aflați mai multe despre portofoliul nostru larg de servicii de soluții de certificare pentru fiecare domeniu de activitate.

Mai mult

Lanțuri de aprovizionare responsabile din punct de vedere social: vă ajutăm să aveți succes în întreaga lume

Audituri ale lanțului de aprovizionare în conformitate cu cele mai înalte standarde internaționale și programe pentru clienți.

Mai mult