current language
Restart Safely beschikbaar in de volgende talen:
...of selecteer uw land

Veilig herstarten met TÜV Rheinland. Uw partner tijden de COVID-19 pandemie.

Veilig herstarten met TÜV Rheinland. Uw partner tijden de COVID-19 pandemie.

Al maandenlang veroorzaakt de COVID-19 pandemie ongekende verstoringen over de hele wereld, die elke sector treffen. Bedrijven zijn gedwongen om te reageren en zich aan te passen, soms op onbekende en onverwachte manieren. Het lijkt erop dat sommige van de ingevoerde veranderingen het “nieuwe normaal” zullen worden, om zo de verspreiding van het virus op de korte- en langetermijn te blijven bestrijden.

Wij staan aan uw zijde bij uw inspanningen om de uitdagingen van COVID-19 aan te pakken, of u nu de activiteiten heropstart, de economische activiteit langzaam weer op gang brengt zonder uw werknemers bloot te stellen aan gezondheidsrisico’s als gevolg van het coronavirus, of om te gaan met de economische gevolgen. Wij delen onze expertise door bedrijven te begeleiden na de lockdown en verduidelijking te geven over de naleving van de nieuwe arbeidsbeschermingregels.

Samen zullen we veilig en succesvol teruggaan naar het nieuwe normaal.

Voor uw bedrijf

Back to business

Onze experts hebben een checklistaudit ontwikkeld om u te helpen het risico op infectie te verminderen en aan de verwachtingen van uw werknemers en uw klanten te voldoen wanneer u de werkzaamheden opnieuw start.

Lees meer
Vandaag veiligstellen, morgen veiliger.

Vandaag veiligstellen, morgen veiliger.

Neem contact op met onze experts en laat u informeren over ons serviceportfolio met betrekking tot de COVID-19 pandemie.