current language
Spain disponible en els següents idiomes:
... o tria la pàgina del país

Seguretat en escenaris d'esdeveniments

Seguretat en escenaris d'esdeveniments

La seguretat surt a escena amb els nostres serveis de proves de tecnologies d'esdeveniments

Com bé saben els organitzadors i fabricants d'equips tècnics per a escenaris, molts són els factors que contribueixen a l'èxit d'un esdeveniment. Estar segur que els vostres equips compleixin les expectatives de seguretat i totes les normatives aplicables permeten que l'esdeveniment ocupi el paper central. Les nostres inspeccions d'escenaris i serveis de proves de tecnologies d'esdeveniments us permeten confiar plenament en els equips per a escenaris i esdeveniments.

Els nostres experts garanteixen la seguretat en escenaris d'acord amb normatives internacionals i internacionals, i assessoren sobre totes les qüestions relatives a la marca CE, ja sigui per a tecnologies pensades per a teatres petits, o be per a grans esdeveniments amb milers d'espectadors.

Els nostres experts, reconeguts pel seu innovador enfocament pel que fa a projectes tècnicament sofisticats, són molt demandats en el sector de la tecnologia d'esdeveniments. Comproveu què ens ha convertit en líders confiant-nos les vostres necessitats de seguretat per a escenaris d'esdeveniments.

Contacteu-nos per obtenir més informació!

Confieu i inspireu confiança amb les nostres inspeccions d'escenaris d'esdeveniments

L'escenari és el punt central i d'unió en el sector de la gestió d'esdeveniments, ja que uneix les persones amb la tecnologia. Confiar plenament en el funcionament correcte i la seguretat dels equips que empreu, opereu o produïu és essencial i els nostres experts poden ajudar-vos a aconseguir-ho, tant si organitzeu i gestioneu esdeveniments com si subministreu equips per a ells.

En convidar els nostres experts a realitzar proves i inspeccions de la vostra tecnologia per a escenaris i esdeveniments, contribuireu activament a prevenir accidents. Podem verificar el compliment de normatives rellevants que, al mateix temps, redueixen el vostre risc de responsabilitat. La documentació oficial i els estàndards de seguretat i proves externes augmenten la confiança i seguretat dels vostres escenaris i tecnologies d'esdeveniments.

Garantir la conformitat amb regulacions de seguretat en escenaris

Els nostres experts realitzen proves de control i inspeccions periòdiques de tecnologies d'esdeveniments i escenaris d'acord amb normatives legals, incloent-hi:

  • Estàndards internacionals, regionals i locals relacionats amb la seguretat en escenaris
  • BGV C1 i BGG 912
  • Ordenança alemanya sobre llocs de reunió públics (VstättV)
  • Proves i certificació com a organisme acreditat d'acord amb la Directiva de màquines 2006/42/CE

La seguretat en escenaris és la prioritat

La indústria dels esdeveniments recorre a nosaltres a la recerca de solucions innovadores i tècnicament sofisticades per a inspeccions d'escenaris d'esdeveniments i serveis relacionats. La nostra presència internacional implica que sempre trobareu un representant local i un servei ràpid amb temps de reacció curts. Els nostres experts posseeixen una experiència significativa en el sector i estan equipats a la perfecció per donar suport en inspeccions i proves en escenaris d'esdeveniments.

Sol·liciteu ara una reunió amb un dels nostres especialistes !

Això també pot interessar-vos

Inspecció de tecnologia mecànica i de transport

Inspecció de tecnologia mecànica i de transport

Inspecció i proves de sistemes mecànics i de transport per garantir un funcionament adequat i el màxim nivell de seguretat.

més

Marcatge CE

Marcatge CE

Transparència i seguretat en els mercats europeus

més

Contacte

Poseu-vos en contacte amb nosaltres!

Poseu-vos en contacte amb nosaltres!

Pàgines de serveis visitades recentment