current language
Spain disponible en els següents idiomes:
... o tria la pàgina del país

Assaig de sistemes de muntatge fotovoltaics

Inspecció i proves de sistemes de muntatge per a instal·lacions fotovoltaiques

Demostreu compromís amb la qualitat mitjançant la nostra certificació per a sistemes de muntatge per a instal·lacions fotovoltaiques

Si fabriqueu sistemes, estructures o bastidors per a instal·lacions solars, la qualitat és la vostra màxima prioritat. Pel que fa a la durabilitat, la flexibilitat i l'eficiència, treballeu de valent per produir components que satisfacin les necessitats dels clients i les exigències de la vida real.

Un soci fiable, respectat i qualificat per assajar i certificar la qualitat dels vostres sistemes de muntatge per a instal·lacions fotovoltaiques pot donar als clients la seguretat que necessiten, a més de garantir l'accés als mercats internacionals. Gràcies a la nostra vasta experiència en el sector de l'energia solar i a la reputació que ens precedeix, som el soci que necessiteu.

La nostra gran experiència en aquest camp compta amb el suport d'una xarxa global de laboratoris pioners i d'especialistes experimentats. Això significa que tenim la capacitat d'oferir un servei integral i ràpid: des del desenvolupament fins a la certificació dels vostres productes per muntatge d'instal·lacions fotovoltaiques. Tot amb un únic proveïdor.

Parleu amb un enginyer del nostre servei i descobriu com garantim la qualitat dels vostres sistemes de muntatge per a instal·lacions solars!

Assaig de sistemes de muntatge fotovoltaics per aconseguir un avantatge competitiu

Als bastidors i estructures de suport de les instal·lacions solars cada vegada se'ls demana més, ja que els propietaris i usuaris de sistemes d'energia solar miren de minimitzar les despeses d'instal·lació i planificació. A més de durabilitat, els bastidors més buscats han d'oferir adaptabilitat per poder ajustar-se a una sèrie de limitacions d'espai i de dimensions. Alhora, també cal tenir presents les normes nacionals i internacionals.

Nosaltres esmercem els nostres esforços per respondre a aquests reptes i us permetem aconseguir transparència en el procés de producció i accedir als mercats d'arreu del món . Els nostres serveis d'inspecció se centren en la funcionalitat i la facilitat d'ús dels bastidors de muntatge per a instal·lacions fotovoltaiques, així com en la idoneïtat dels materials i característiques del sistema, perquè us guanyeu la confiança dels clients en els vostres productes i pugueu presentar proves concretes de la seva qualitat i conformitat.

Serveis complets d'inspecció per garantir la qualitat de muntatge de les instal·lacions solars

Sistemes de muntatge per a instal·lacions fotovoltaiques
Assagem i certifiquem els vostres sistemes de muntatge per a instal·lacions fotovoltaiques conforme als nostres criteris de qualificació.

Els nostres serveis d’assaig per a sistemes de muntatge d'instal·lacions solars inclouen tot allò que cal per demostrar la qualitat i el compliment de la normativa:

  • inspeccions conforme a les normes que hem desenvolupat (2PfG 1794/10.2010)
  • inspeccions conforme als mercats nacionals (per exemple, Alemanya, Regne Unit o Estats Units)
  • proves d'estrès ampliades (per a inflamabilitat, resistència a pluja o boira salina)
  • inspeccions de fàbriques

Entre els factors que tenim en compte per als assaigs, hi ha:

  • les propietats físiques (vores cantelludes, resistència a la radiació UV i a corrosió, reacció al foc)
  • tot allò relacionat amb la instal·lació (facilitat, possibilitat de recanvi, possibilitats de desmuntatge, tolerància a errors)
  • i moltes altres consideracions!

Un soci expert de confiança per a un muntatge de primer nivell d'instal·lacions solars

L'amplitud i profunditat de coneixements que tenim en el sector de l'energia solar són únics. Les dècades d'experiència en aquest camp ens han permès bastir una xarxa d'experts i laboratoris eficaç i funcional especialitzats en sistemes de muntatge per a instal·lacions solars i en altres aspectes dels sistemes fotovoltaics. Amb la nostra excel·lent reputació, som el millor soci per ajudar-vos a assajar i certificar els bastidors de muntatge per a instal·lacions solars.

Informeu-vos en detall dels nostres serveis d'inspecció!

Informeu-vos dels nostres serveis per assajar sistemes de muntatge per a instal·lacions solars

pdf Flyer - Qualificació de sistemes de muntatge per a instal·lacions solars 407 KB Descàrregues

Això també pot interessar-vos

Components Fotovoltaics

Components Fotovoltaics

L'èxit de la Certificació de la Tecnologia Solar.

més

Mòduls fotovoltaics

Mòduls fotovoltaics

Assaigs, mesuraments i certificació de mòduls fotovoltaics per a vostè.

més

Parleu amb un enginyer del servei!

Poseu-vos en contacte amb nosaltres!

Poseu-vos en contacte amb nosaltres!

Pàgines de serveis visitades recentment