current language
Spain disponible en els següents idiomes:
... o tria la pàgina del país

Assajos per a marques de conformitat i certificacions

Marques de conformitat i proves de components i de vehicles de TÜV Rheinland

Les marques i informes de conformitat garanteixen les característiques i la qualitat dels productes.

Les proves de tipus i les aprovacions resultants confirmen que un vehicle sencer, un assemblatge, un sistema o un component compleix les regulacions legals de mercats específics. Els fabricants, proveïdors i importadors de vehicles demanen sovint proves que confirmin característiques addicionals dels productes. Però, com es poden documentar de manera objectiva característiques com la seguretat, l'eficiència, la qualitat, la sostenibilitat ambiental i la conformitat per a clients i socis comercials?

Com a proveïdor líder de serveis de proves d'automoció, comptem amb una xarxa internacional de laboratoris i instituts de proves especialitzats. Això significa que us beneficiareu de la nostra experiència i els nostres processos millorats a l'hora d'explorar nous mercats. Realitzem les proves que necessiteu als nostres instituts i certifiquem la conformitat amb regulacions legals, estàndards interns, estàndards industrials o estàndards específics OEM. En acabar, rebeu informes detallats d'experts basats en els resultats de les proves i, en alguns casos, aprovacions amb marques de conformitat oficials i reconegudes.

Poseu-vos en contacte amb nosaltres per a obtenir més informació sobre la nostra àmplia gamma de proves i certificacions. Feu servir la nostra excel·lent reputació com a organització de proves neutral per al vostre èxit comercial.

Obtingueu més informació: els nostres especialistes en proves i certificacions estaran encantats d'ajudar-vos.

Instituts especialitzats i laboratoris de proves per a assajos de vehicles i components arreu del món

Proves de productes exhaustives de TÜV Rheinland per a vehicles, sistemes i components.
Provem i inspeccionem la seguretat, usabilitat i qualitat de vehicles, sistemes i components: tot això, amb només un proveïdor.

Els informes i marques de conformitat de TÜV Rheinland generen confiança entre els vostres socis comercials. Sovint necessitareu aquesta certificació neutral per accedir a nous clients i mercats. A més a més, la qualitat i la fiabilitat comprovables dels productes influeixen positivament en la reputació de la vostra empresa o marca.

Els fabricants de vehicles amb marques valuoses de cara al públic es beneficien de la nostra excel·lent reputació. Som un proveïdor líder internacional de solucions integrals d'accés al mercat, proves de vehicles i aprovacions de tipus. La nostra xarxa internacional d'organismes de proves permet als proveïdors realitzar proves importants de forma local i, després, vendre els seus productes arreu del món. I els importadors fan servir les aprovacions i els informes dels resultats de les nostres proves per demostrar que els productes tenen una qualitat excel·lent i consistent.

En resum: els resultats del nostre treball us ofereixen avantatges competitius importants i milloren les vostres oportunitats comercials arreu del món.

Les marques de conformitat i els informes de les proves confirmen els avantatges diferencials.

Els nostres procediments de proves se centren en efectes físics sobre vehicles, sistemes i components. Els informes de proves i les marques de conformitat neutrals us permeten demostrar les qualitats específiques d'aquests productes, subratllar els vostres avantatges diferencials i millorar les vendes.

Els nostres laboratoris qualificats realitzen diverses proves, com ara:

 • Proves de tecnologia d'il·luminació
 • Proves de rodes i neumàtics
 • Proves de resistència/materials de vehicles i components
 • Simulació d'efectes ambientals
 • Proves de bateries
 • Proves de components elèctrics/electrònics
 • Proves per a components de vehicles i conducció
 • Proves per a components d'equips d'interiors i exteriors
 • Proves per a envidriament
 • Proves per a sistemes d'escapament

En qualsevol cas, els nostres procediments de proves poden anar més enllà dels requisits legals i sempre contenen una característica de qualitat específica.

Un soci fiable per a assajos i marques de conformitat

Qualsevol persona involucrada en el sector automobilístic internacional necessita informes de proves neutrals per demostrar que els productes compleixen els estàndards interns o els requisits dels clients.

Som un soci que us acompanyarà des del desenvolupament fins a l'aprovació comercial, sia a Alemanya, a Europa o a escala internacional. Com a proveïdor integral, provem i inspeccionem en el vostre nom la seguretat, usabilitat i qualitat de vehicles, sistemes i components.

La vostra marca de proves de TÜV Rheinland també es pot afegir a la nostra base de dades de certificats. Obtindreu una pàgina personal de Certipèdia on figuren les vostres marques de conformitat i a la qual pot accedir el públic com a confirmació neutral de la qualitat dels productes. En resum: ajudem els nostres clients a comercialitzar productes automobilístics. Beneficieu-vos també de la nostra experiència com a líder del sector.

Poseu-vos en contacte amb nosaltres per a obtenir més informació sobre les nostres proves i marques de conformitat!

Informació addicional

Els nostres laboratoris de proves internacionals i les seves àrees d'especialitat:

 • Helmond (NL), en cooperació amb TNO: seguretat passiva, protecció per als vianants, estructura de carrosseria, interior
 • Milan (I): rodes, CEM, simulació ambiental
 • Budapest (H): KTI, components i sistemes de vehicles
 • Berlín (D): sistemes d'il·luminació
 • Colònia (D): seguretat passiva, sistemes de vehicles, estructura de carrosseria, sistemes i components de vehicles, simulació ambiental
 • Lambsheim (D): emissions, rodes
 • Guangzhou (CN): components de vehicles
 • Shanghai (CN): components de vehicles, sistemes elèctrics i electrònics de bord, EMVS
 • Jakarta (ID): rodes i neumàtics Osaka (JP): bateries de tracció, CNG/LPG
 • Yokohama (JP): components de vehicles
 • Kuala Lumpur (MAL): rodes
 • Bangkok (TH): embellidors interiors i exteriors
 • Arnheim (NL): envidriament de vehicles
 • Nuremberg (D): Proves CEM

Serveis relacionats

Seguretat informàtica / ciberseguretat

Això també pot interessar-vos

Avaluació de la seguretat funcional

Contacte

Poseu-vos en contacte amb nosaltres!

Poseu-vos en contacte amb nosaltres!

Pàgines de serveis visitades recentment