current language
Spain disponible en els següents idiomes:
... o tria la pàgina del país

Gestió d'actius del sector ferroviari i valoració d'actius

Gestió d'actius per al sector ferroviari | TÜV Rheinland

Assegureu una gran qualitat i disponibilitat dels vehicles i instal·lacions ferroviàries amb l'ajuda dels nostres serveis de gestió d'actius

Les infraestructures segures i els vehicles operatius són essencials per tal d'assegurar el bon funcionament tant del transport ferroviari públic com el de les principals línies ferroviàries.

Per tant, és important que totes les parts interessades en la inversió, contractació i adquisició coneguin les condicions tècniques i el valor dels actius en qüestió. Això s'aplica per al finançament, els traspassos de lloguers o d'arrendaments, les revendes i per a situacions on les futures inversions s'hagin de classificar o s'hagin portat a terme reclamacions de garantia.

En tots aquests casos, som el millor soci que podeu tenir al costat. Els nostres experts us ajudaran durant el disseny i la fabricació dels vehicles amb el control de qualitat, la monitorització de l'execució del contracte i la supervisió de la construcció de les infraestructures i instal·lacions ferroviàries. També us podem ajudar amb les proves i l'avaluació de l'estat dels actius i la valoració posterior. Aprofiteu el nostre equip interdisciplinari, la nostra àmplia experiència i el nostre coneixement pràctic integral.

Us agradaria saber més sobre els nostres serveis de gestió d'actius? Llavors, demaneu una cita ara.

L'estat i el valor dels actius ferroviaris sempre estan actualitzats amb el nostre suport en la gestió d'actius

En nom dels propietaris i inversors, els nostres experts proporcionen assistència per a la nova fabricació, reparació, manteniment i modernització amb serveis que van des de la planificació a l'acceptació final. La nostra supervisió de la fabricació i monitorització de la construcció assegura el valor dels actius i que es puguin posar en servei en el termini fixat. Assoliu el màxim nivell de seguretat i qualitat en els actius ferroviaris i protegiu-vos de les reclamacions de garantia.

Una avaluació i valoració dels actius existents també clarifica la seva condició tècnica, - ES les possibilitats de comercialització i el valor residual. Com a resultat, es verifica la credibilitat de les inversions i es minimitzen els riscs.

També portem a terme avaluacions i inspeccions regulars i contínues de les infraestructures i vehicles ferroviaris en el vostre nom. La detecció de defectes i desviacions en una primera fase us permetrà reduir els costos del cicle de vida i mantenir el valor de l'actiu. En cas d'accidents o incidents podeu utilitzar els nostres serveis per a assegurar la situació jurídica.

Els nostres amplis serveis de gestió d'actius

Gestió d'actius per al sector ferroviari | TÜV Rheinland
Us donem suport amb serveis integrals en quatre àrees d'especialitat.

Oferim amplis serveis de suport en la gestió dels actius per a la indústria ferroviària:

Supervisió de la fabricació, monitorització de la construcció i posada en funcionament dels actius que són nous o estan en construcció

Controlem la qualitat i la conformitat amb les especificacions, ja sigui per a vehicles del metro, tramvies, locomotores o unitats múltiples dièsel i elèctriques, vagons de càrrega o fins i tot vehicles auxiliars o per a fins especials. Si és necessari, també us ajudem a optimitzar la planificació i l'organització de la producció en la planta de producció. A més, proporcionem assistència per al muntatge i la fabricació de components.

Monitorització del manteniment i aprovació dels treballs de manteniment preventius o correctius

Us ajudem a controlar l'execució del compliment dels requisits de les mesures de manteniment, l'aprovació del manteniment o els conceptes de readaptació i les revisions i reparacions adequades. Si és necessari, també assumim tota la gestió de projectes per als intervals de manteniment, les inspeccions generals o els programes de revisió del material rodant.

Avaluació i valoració dels actius existents

Voleu vendre, llogar o arrendar vehicles o reestructurar el finançament? Esteu interessats a comprar vehicles usats o instal·lacions existents, o us voleu encarregar d'actius com a part d'un contracte de servei? Us donem suport amb avaluacions tècniques realistes i independents i amb valoracions comercials i diligències degudes.

Avaluació i valoració en cas d'accidents i incidents

Els nostres experts també proporcionen una gran ajuda en cas de danys en el vehicle o accidents, que va des de l'avaluació de danys, les estimacions de cost i reparacions, l'organització i monitorització de les reparacions adequades fins a la documentació i la nova posada en funcionament. Proporcionem recomanacions per a conceptes de reparació, assegurances i valoracions de danys i criteris de decisió per al segon ús o per al desballestament.

Supervisió de les condicions tècniques durant la vida útil del vehicle

Fins i tot una vegada els vehicles han estat aprovats i posats en servei, s'han d'avaluar i revisar les seves condicions i valor a intervals regulars, sobretot per als inversors i arrendadors que no tenen un control continu sobre el manteniment dels actius. Us aconsellem sobre la definició dels KPI i els intervals de control respectius, la implementació de la informació i dels sistemes de documentació i la presentació d'informes de manera contínua. Si es descobreixen problemes o desviacions durant el procés, us ajudem a definir mesures correctives i a desenvolupar el potencial d'optimització.

La nostra experiència en la gestió d'actius en el sector ferroviari

Tenim una àmplia experiència en la gestió d'actius, en la supervisió de la fabricació i en la monitorització de la construcció en el sector ferroviari. Els operadors de transport ferroviari públic i els de les principals línies ferroviàries al voltant del món sol·liciten la nostra experiència, però també les empreses d'arrendaments, els fabricants i les companyies asseguradores, la qual cosa parla de la qualitat dels nostres experts i serveis. Les destacades referències, els acords marc i l'excepcional experiència dels nostres experts confirmen aquest fet.

El nostre equip d'experts qualificats abasta més que l'experiència pràctica i els coneixements en el manteniment i funcionament; també inclou a enginyers, economistes i experts financers amb una extensa experiència en l'avaluació de mercats.

Confieu en la nostra experiència i utilitzeu els nostres millors coneixements. Poseu-vos en contacte amb nosaltres!

Això també pot interessar-vos

Avaluacions per a trànsit ferroviari

Avaluacions per a trànsit ferroviari – TÜV Rheinland

Opinió d'experts, avaluació de conformitat i aprovacions.

més

Formació ferroviària

Seminaris sobre sistemes ferroviaris – TÜV Rheinland

Seminaris i cursos sobre el sector i el sistema ferroviaris

més

Optimització del manteniment ferroviari

Manteniment de material rodant – TÜV Rheinland

Optimitzar el manteniment del material rodant – Certificat ECM i més.

més

Contacte

Poseu-vos en contacte amb nosaltres!

Poseu-vos en contacte amb nosaltres!

Pàgines de serveis visitades recentment