current language
Spain disponible en els següents idiomes:
... o tria la pàgina del país

Serveis de mapeig de corrosió

Serveis de mapeig de corrosió

Observació primerenca de la corrosió

La corrosió i l’erosió poden causar danys considerables en dipòsits i conductes petroquímics. Altres fenòmens, com les fissures causades per l’hidrogen i l’atac per hidrogen a alta temperatura, també poden sortir molt cars per a les activitats de les intal·lacions. A causa dels riscos, és important detectar el dany causat per la corrosió més aviat millor, sobretot quan aquests coneixements poden ajudar a planificar la seva estratègia de manteniment operatiu.

Disposem dels coneixements especialitzats necessaris per mostrar i determinar l’estat en què es troben realment les seves intal·lacions. Amb el nostre sistema SeeScan® de mapeig de la corrosió, té a la seva disposició una solució que li ajudarà a desenvolupar estratègies de manteniment en funció de les condicions, que es pot utilitzar per calcular la vida útil que li queda a una instal·lació. Les nostres estratègies també es poden aplicar en el marc d’un programa estructurat de manteniment de les instal·lacions. SeeScan també ofereix una representació visual del resultats amb un informe detallar de les àrees afectades, el que pot evitar algunes interrupcions imprevistes. Aquest servei es troba disponible a tot el món i utilitza tècniques aplicades pel nostre personal altament format i qualificat, que compta amb una gran experiència en la detecció de la corrosió per ultrasons.

Ullada als avantatges del mapeig de la corrosió SeeScan®

Amb els postres serveis de mapeig de la corrosió SeeScan®, vostè obté:

 • Un sistema que ajuda en el control de la qualitat
 • Mesuraments en servei a altes temperatures
 • Una predicción més precisa de les tendències, ja que el nombre de mesuraments efectuats és molt més gran
 • Una representación visual de les instal·lacions
 • Una probabilitat molt més gran de detectar la corrosió
 • Mesuraments de gruix en un mapa topogràfic en colo fàcil d’entendre
 • Un sistema d’escaneig que pot oferir el mapeig de geometries complexes sense necessitat de complicades manipulacions ni robòtica

El nostre enfocament SeeScan®

SeeScan combina els mètodes convencionals amb ultrasons amb la tecnologia de videocàmeres miniatura. Aquest és un mètode simple, però efectiu, per registrar i representar les dades dels ultrasons durant la inspección de l’erosió i la corrosió.

La información de la posición s’observa i registra mitjançant una càmera de vídeo que segueis la trajectòria d’un transductor que porta incorporat un petit LED infraroig a la part superior. Utilitzant la matriu de píxels XY de la imatge de vídeo com un patró de quadrícula sobre la mostra, l’ordinador de l’equip analitza constantment la imatge de vídeo a la recerca del punt brillant generat per la llum infraroja. A aquest punt lluminós se li asignen unes coordenades XY i es mostra en el monitor de vídeo en temps real. Alhora, el sistema analitza un senyal ultrasònica sincronitzada i converteix la lectura dels ultrasons (és a dir, la mesura del gruix o de l’amplitud) en un color determinat. Tota aquesta información es visualitza al monitor com una imatge composta en color de l’àrea examinada.

Àmbit d’aplicació de SeeScan®

El nostre SeeScan® es pot utilitzar per:

 • Línies
 • Dipòsits que no es poden obrir per motius econòmics o operatius
 • Conductes
 • Parets i terres de dipòsits d’emmagatzematge
 • Sistemes propensos a patir danys per l’hidrogen
 • Equips amb temperaturas que oscil·len entre 25º C o ,çes de 300º C
 • Estructures complexes com vàlvules, elements en T, extrems arrodonits

Això també pot interessar-vos

Proves d’acceptació, inspeccions inicials i periòdiques

Proves d’acceptació, inspeccions inicials i periòdiques

Conjunt complet de serveis d'inspecció amb un únic proveïdor

més

Serveis d'integritat mecànica

Serveis d'integritat mecànica

TÜV Rheinland li ofereix una gamma integral de serveis per als assajos d'integritat mecànica

més

Contacte

Poseu-vos en contacte amb nosaltres!

Poseu-vos en contacte amb nosaltres!

Pàgines de serveis visitades recentment