current language
Spain disponible en els següents idiomes:
... o tria la pàgina del país

Inspecció de grues i de sistemes d’elevació aeris

Inspecció de grues i serveis de certificació

Garantir la seguretat i la fiabilitat de grues i equips d'elevació aèria

Les grues i altres equips d'elevació aèria emprats en obres de construcció o per podadors, tècnics que reparen línies elèctriques i equips de rescat han d'ésser mantinguts estrictament per complir tots els estàndards de seguretat i rendiment necessaris per garantir serveis fiables i protegir el personal que treballa en situacions perilloses.

Proporcionem una supervisió exhaustiva i serveis de certificació en línia amb les recomanacions nacionals o internacionals, com ara les de l'Agència Nacional de Protecció contra Incendis (NFPA), per inspeccions anuals d'equips d'elevació aèria, grues i escales mòbils.

Els inspectors professionals de TÜV Rheinland realitzen exàmens per tal de determinar les condicions dels equips en servei a la vostra instal·lació o obra de construcció.

Amb el nostre suport, podeu estar segurs que les nostres grues i equips d'elevació aèria compliran totes les normes de qualitat rellevants i estàndards de seguretat.

Deixeu que la nostra experiència s'ocupi de tot! Contacteu amb nosaltres avui per demanar una cita amb un del nostres experts.

Mantenir la capacitat i disponibilitat dels equips amb serveis d'inspecció independents

Inspecció i certificació de grues | TÜV Rheinland
Des de seguretat personal fins a qualitat i reducció de riscos amb els nostres serveis d'inspecció de grues.

Proporcionem inspeccions per tercera part i serveis de certificació per a grues i equips aeris necessàries per certificar el compliment amb tots els codis de seguretat regionals i estatals i garantir estàndards d'avaluació, així com que es compleixin les recomanacions OEM. Els nostres anys d'experiència i les auditories ràpides us permetran de maximitzar la productivitat, minimitzar l'impacte d'un funcionament negatiu i reduir el risc de responsabilitat per a la vostra companyia.

Inspecció exhaustiva i certificació per a garantir la seguretat i qualitat dels equips

Amb l'assessorament d'un representant del departament contra incendis, els nostres experts realitzen inspeccions exhaustives i rigoroses implementant una sèrie de mètodes avançats de proves. La nostra àmplia gamma ofereix serveis per a:

Equips d'elevació aèria, grues i camions de bombers

Escales

  • Proves de ganxos
  • Proves d'equips
  • Proves de corba horitzontal
  • Sensors tèrmics
  • Proves de funcionament

Preparem un informe final exhaustiu focalitzat en àrees d'inspecció claus i de reparacions a realitzar, i us proporcionem documentació d'acord amb requisits normalitzats.

Un lloc de treball segur és beneficiós per al seu negoci

Facilitar un entorn de treball segur redueix el risc d'accidents i demores no desitjades o interrupcions. En accedir a una àmplia gamma de serveis d'inspecció i certificació per a grues i equips d'elevació aèria, els nostres inspectors altament qualificats utilitzen la seva àmplia experiència i la xarxa internacional de TÜV Rheinland per adaptar les solucions a les vostres necessitats específiques.

Truqueu-nos ara per mantenir els vostres equips en l'aire, allà on correspon!

Això també pot interessar-vos

Inspecció de tecnologia mecànica i de transport

Inspecció de tecnologia mecànica i de transport

Inspecció i proves de sistemes mecànics i de transport per garantir un funcionament adequat i el màxim nivell de seguretat.

més

Contacte

Poseu-vos en contacte amb nosaltres!

Poseu-vos en contacte amb nosaltres!

Pàgines de serveis visitades recentment