current language
Spain disponible en els següents idiomes:
... o tria la pàgina del país

Serveis d'inspecció END a alta temperatura

Serveis d'inspecció END a alta temperatura

Informació general sobre la inspecció END a alta temperatura

Els operadors de les instal·lacions s'esforcen per maximitzar la disponibilitat dels seus actius i per reduir els casos d'interrupció de l'activitat habitual. A més, les constructores volen saber si hi ha defectes significatius quan les soldadures s'han omplert parcialment per poder realitzar reparacions amb relativa facilitat. En TÜV Rheinland entenem aquests problemes i hem invertit diversos anys en desenvolupar mètodes per dur a terme inspeccions a altes temperatures. Amb els nostres serveis END a alta temperatura pot prendre decisions informades sobre les reparacions necessàries i el manteniment, o estar segur que es pot finalitzar l'emplenament de la soldadura sabent que s'han minimitzat les possibles reparacions costoses.

En realitzar inspeccions END a alta temperatura, el més important per a nosaltres és aconseguir que les dades siguin reproduïbles i precisos, complir els objectius de la inspecció i garantir la seguretat del personal. Per això, és molt important comptar amb una planificació detallada de procediments d'inspecció que tingui en compte les necessitats específiques del client. Prestem especial atenció als preparatius de la inspecció i realitzem treballs de validació prèvia de l'emplaçament amb materials i geometries similars per garantir que funciona correctament. Serà testimoni de la mateixa meticulositat durant la realització de la inspecció. Naturalment, l'ajudarem a interpretar els resultats de la inspecció i a crear informes d'inspecció.

Gràcies a la nostra àmplia experiència, els nostres tècnics i experts especialitzats i altament qualificats ofereixen competències específiques en el camp dels assajos a alta temperatura fins a 500 º C.

Ullada als avantatges dels nostres serveis d'inspecció a alta temperatura

Amb els nostres serveis d'inspecció END a alta temperatura, vostè obté:

  • Una reducció de les pèrdues de producció, ja que la inspecció de les instal·lacions es pot realitzar durant el seu funcionament.
  • Límits d'inspecció provats juntament amb la major precisió possible.
  • El major respecte de les seves normes de salut, seguretat i medi ambient (HSE).
  • Una preparació i una planificació rigoroses del procediment d'inspecció.
  • Registres digitalitzats de la inspecció per a referències futures i comprovació.
  • El servei integral exclusiu de TÜV Rheinland

Enfocament de la inspecció END a alta temperatura

El nostre enfocament bàsic és crear plans adequats i detallats dels procediments abans del propi procés d'inspecció. Sempre es presta especial atenció per organitzar els preparatius de la inspecció.

En el cas de les inspeccions de difracció del temps de vol (TOFD) i phased array (PA) prestem especial atenció al càlcul dels àngles, que es veuen considerablement afectats pels canvis de velocitat en el material causats per les altes temperatures. En el cas concret del TOFD també s'han de tenir en compte una separació del centre de la sonda i les característiques ultrasòniques rellevants, com el diàmetre i la freqüència del transductor.

Durant els treballs previs de validació de l'emplaçament es remarca que els materials siguin comparables. Normalment es realitzen assajos en una proveta a intervals ascendents de 10 graus per sobre i per sota de la temperatura d'inspecció requerida per garantir que els resultats dels ultrasons són òptims. Es supervisen contínuament els resultats de la substància d'acoblament, ja que el major desafiament consisteix a mantenir un acoblament eficient amb el material. Per a això es necessita un mitjà adequat d'acoblament que ofereixi la viscositat adequada a la temperatura d'inspecció requerida. Un altre desafiament consisteix a mantenir les sondes i les sabates de les sondes segons les especificacions tècniques. També es prenen precaucions especials com refredar la sonda.

Això també pot interessar-vos

Difracció del temps de vol (TOFD)

Difracció del temps de vol (TOFD)

El mètode més fiable entre els que es troben disponibles actualment per detectar i avaluar defectes de soldadura.

més

Phased Array (PA)

Phased Array (PA)

Detecti tots els defectes significatius amb la tècnica phased array.

més

Serveis de mapeig de corrosió

Serveis de mapeig de corrosió

Desenvolupament d’estratègies de manteniment i avaluació amb la nostra generació d’imatges per ultrasons.

més

Contacte

Poseu-vos en contacte amb nosaltres!

Poseu-vos en contacte amb nosaltres!

Pàgines de serveis visitades recentment