current language
Spain disponible en els següents idiomes:
... o tria la pàgina del país

Seguretat per a sistemes ferroviaris

Sistema de gestió de la seguretat ferroviària

Més seguretat i fiabilitat en les operacions ferroviàries, amb sistemes de seguretat dissenyats individualment

La seguretat i la fiabilitat són requisits fonamentals per a l'ús de sistemes ferroviaris i de transport públic, tant per al trànsit de passatgers com de mercaderies. Per transportar els passatgers i mercaderies amb seguretat des d'un punt a altre, però també per garantir la seguretat dels empleats i actius en tot moment, les empreses del sector del transport públic s'enfronten a grans reptes. Entre elles hi ha la innovació tècnica i les condicions legals i reglamentàries en evolució, però també un canvi en el panorama global de la seguretat.

Els nostres experts proporcionen assistència integral: des d'anàlisis de riscos, creant conceptes de seguretat, fins a la implementació o optimització de sistemes de gestió de seguretat (SMS). Amb la nostra àmplia experiència en el camp de les operacions ferroviàries segures, us ajudem a assolir la certificació que necessiteu per a operar.

Al mateix temps, podeu optimitzar l'eficiència de les operacions fent que els sistemes i aplicacions siguin més fiables, reduint els temps d'inactivitat, errors i incidències i reduint els temps de manteniment i reparació. En definitiva, l'objectiu és millorar l'atractiu general del transport públic i la logística.

Us agradaria saber més sobre la seguretat en els sistemes i operacions ferroviaris? Contacteu amb els nostres experts!

Milloreu la sensació de seguretat per a tots els interessats

El món s'enfronta a esdeveniments constants i sovint dràstics amb diverses amenaces que s'han de gestionar de la millor manera possible. Els sistemes de transport, i els ferrocarrils en particular, són vulnerables.

Proporcionem experiència en la protecció de la seguretat ferroviària general, incloent-hi la seguretat cibernètica per a aplicacions ferroviàries.

Amb el nostre coneixement de normatives i estàndards de seguretat internacionals relacionats amb els ferrocarrils, o les polítiques governamentals respectives, podem ajudar-vos a avaluar i desenvolupar mesures de seguretat que identifiquen clarament les amenaces, i que us ajudaran a centrar els vostres recursos en el propòsit de superar les vulnerabilitats identificades.

Us ajudem en el desenvolupament del sistema i en la introducció pràctica de processos respectius per a augmentar la seguretat del vostre negoci i els vostres clients.

Focus: el nostre procediment per introduir i optimitzar els sistemes de gestió de la seguretat

Sistema de gestió de la seguretat ferroviària

Introducció d'un sistema de gestió de seguretat en el sector ferroviari

Sistema de gestió de seguretat (SMS):

Un sistema de gestió de seguretat us permet comprovar que compteu amb els instruments i les mesures adequades per a gestionar els riscos de seguretat que es poden produir en les operacions ferroviàries. Com a part de l'SMS, descrivim tots els passos del procés relatius a la seguretat i els fluxos de treball, les responsabilitats del personal en tots els àmbits, així com el manteniment i la millora contínua del model SMS.

Els nostres experts poden proporcionar un suport ampli durant la introducció d'un sistema de gestió de seguretat en el vostre negoci. A Europa, fins i tot és obligatori disposar d'un SMS per a poder participar en operacions ferroviàries d'envergadura.

  • Els ferrocarrils / les empreses ferroviàries requereixen la certificació de seguretat de les autoritats nacionals de seguretat (NSA) segons la normativa UE 1158/2010 per aconseguir l'aprovació o aprovació continuada d'operacions ferroviàries. Aquesta certificació només es concedeix si s'hi ha introduït un sistema de gestió de seguretat.
  • Les empreses d'infraestructures ferroviàries requereixen una autorització de seguretat per al 1169/2010 per poder operar la infraestructura ferroviària pública. Hi ha diverses condicions per a aquesta autorització de seguretat; una d'elles és que s'ha d'haver configurat un sistema de gestió de seguretat.
  • Les empreses de transport municipal i les empreses de transport públic es beneficien de la introducció voluntària d'un sistema de gestió de seguretat i de la preparació operacional o el control d'aptitud.

En tots els casos, els nostres experts proporcionen un suport integral: Us assessoren sobre l'organització i el procés de desenvolupament, us ajuden a optimitzar els processos existents del sistema de gestió de seguretat i a implementar noves mesures, i us ajuden a obtenir la certificació de seguretat o l'autorització de seguretat. Durant els tallers conjunts, desenvolupem un sistema pràctic de gestió de seguretat que compleix els requisits legals, però alhora està integrat a la vostra organització i s'acull durant les operacions diàries. A més d'ajudar-vos amb els processos, us ajudem a elaborar la vostra avaluació del risc, a configurar una organització d'auditoria i a implementar un sistema de gestió de documents basat en requisits.

Experiència per a augmentar la seguretat en les operacions ferroviàries

Els nostres experts us ajudaran amb els seus amplis coneixements i experiència exhaustiva en la indústria i en les seves operacions reals. També us beneficiareu del nostre enfocament de projecte provat en la pràctica, el qual està homologat i aprovat per les autoritats. Els nostres serveis compten amb molts clients satisfets. Mireu el que tenim per a oferir-vos!

Teniu més preguntes? Els nostres experts estaran encantats de contactar-vos.

Això també pot interessar-vos

Certificacions per al transport ferroviari

Certificacions per al transport ferroviari – TÜV Rheinland

Certificació per a processos i gestió de sistemes.

més

Formació ferroviària

Seminaris sobre sistemes ferroviaris – TÜV Rheinland

Seminaris i cursos sobre el sector i el sistema ferroviaris

més

Gestió d'actius del sector ferroviari i valoració d'actius

Gestió d'actius per al sector ferroviari | TÜV Rheinland

Proporcionem una assistència completa per a la gestió d'actius per a les infraestructures i vehicles ferroviaris.

més

Optimització del manteniment ferroviari

Manteniment de material rodant – TÜV Rheinland

Optimitzar el manteniment del material rodant – Certificat ECM i més.

més

Seguretat en aplicacions ferroviàries: des del desenvolupament fins a l'aprovació

Seguretat per a sistemes ferroviaris i de transport | TÜV Rheinland

Garantia de seguretat i suport d'aprovació durant el desenvolupament i aprovació de sistemes o aplicacions ferroviàries i de transport

més

Contacte

Poseu-vos en contacte amb nosaltres!

Poseu-vos en contacte amb nosaltres!

Pàgines de serveis visitades recentment