current language
Spain disponible en els següents idiomes:
... o tria la pàgina del país

Optimització del manteniment ferroviari

Optimització del manteniment ferroviari

Optimitzar el manteniment del material rodant i de la infraestructura ferroviària

A causa de la competència en augment en el sector del transport i la reducció dels recursos econòmics, tots els agents del mercat estan experimentant una pressió considerable pel que fa als costs. Nosaltres us podem ajudar a optimitzar el manteniment ferroviari i d'autobusos perquè la vostra empresa sigui més eficient, efectiva i competitiva.

Amb el nostre suport, aconseguireu una millora tècnica, operativa i econòmica integral als vostres tallers, i optimitzareu els punts d'enllaç entre les operacion s, el manteniment i la gestió de la cadena de subministrament. Els nostres serveis se centren en cinc àrees: Tecnologia de manteniment i vehicles, organització de tallers, gestió de la cadena de subministrament, estratègia de tallers i sistemes de gestió.

Ens hem convertit en un proveïdor de serveis líder al sector del redisseny de processos i d'optimització d'operacions, manteniment, tallers i gestió de peces de recanvi per al transport ferroviari local i regional de mercaderies. Els nostres experts tenen una àmplia experiència en tots els processos en tallers. Junts podem desenvolupar conceptes fets a mida per tal de millorar l'eficiència i reduir els costos al taller, i implantar les mesures identificades de forma satisfactòria.

Poseu-vos en contacte amb nosaltres per saber com beneficiar-vos del nostre suport.

Un menor cost de manteniment gràcies als nostres serveis per a tallers

Amb el nostre suport, podeu reduir els períodes d'inactivitat per al manteniment i la reparació programats de vehicles ferroviaris i autobusos. D'aquesta manera, podreu reduir els costs de manteniment i mantenir alhora uns estàndards de qualitat i seguretat elevats. També incrementareu la disponibilitat dels vehicles i millorareu la satisfacció dels treballadors mitjançant processos fiables al taller.

En col·laboració amb els nostres experts, podreu identificar potencials de millora per a l'organització, el taller i la logística. Això us permetrà d'optimitzar les vostres estructures organitzatives i de processos, així com les vostres estratègies per al manteniment de vehicles. També aconseguireu millores a llarg termini per a la vostra estratègia de flota i per al vostre sistema logístic i d'emmagatzematge.

La nostra solució per a un manteniment eficient de material rodant i autobusos

Manteniment de material rodant i certificació ECM – TÜV Rheinland
Els nostres serveis integrals us ajuden a mantenir els vostres vehicles.

Els nostres experimentats experts us ajudaran a optimitzar el vostre taller i a implantar mesures de millora dins dels següents àmbits:

Tecnologia de manteniment i vehicles
Desenvolupem i optimitzem estratègies de manteniment de vehicles i, després de la implantació, duem a terme les anàlisi de seguretat corresponents. També us ajudarem a seguir desenvolupant la vostra estratègia de flota i a decidir entre els avantatges corresponents a l'adquisició de vehicles nous o si és millor invertir en canvis i rehabilitacions majors.

Organització de tallers
Us ajudem a optimitzar les vostres estructures organitzatives i de processos en el manteniment i funcionament, i les fem més eficients. Els serveis d'aquest àmbit també hi inclouen una optimització dels punts d'enllaç entre els tallers i l'organització de vehicles o l'anàlisi de "fabricació o compra" com a suport a la presa de decisions per a la internalització o l'externalització.

Gestió de la cadena de subministrament
Entre els aspectes fonamentals de la gestió de la cadena de subministrament per al manteniment i el taller, s'hi inclouen sistemes per al tractament de peces de recanvi i organització de magatzems, així com la definició de conjunts de peces de recanvi per a intervals, reparacions i revisions. També assessorem sobre mètodes efectius de subministrament puntual de materials dins del procés de producció.

Estratègia per a tallers
Els nostres experts determinen les capacitats del taller i els requisits de dotació de personal basant-se en la vostra estratègia de manteniment i flota, defineixen la infraestructura necessària i us ajuden a distribuir de forma òptima les tasques i serveis entre diferents llocs.

Sistemes de gestió
Us ajudem a analitzar i a introduir sistemes de gestió de seguretat provats, per exemple, segons la directriu 2004/49/CE, o a implantar responsabilitats ECM segons la regulació de la UE 445/2011 (equivalència en OTIF).

Els nostres experts són socis experimentats per al manteniment ferroviari

L'àmplia experiència en el manteniment de components i de vehicles ferroviaris, així com els nombrosos projectes satisfactoris d'optimització de tallers arreu del món, ens converteixen en un soci fort i fiable.

Examinem detalladament la vostra organització i els vostres processos operatius i de manteniment, i els combinem amb un extens coneixement de tecnologia de vehicles. El nostre èxit es basa en el fet que tenim en compte tant la part tècnica o operativa com el factor humà.

Adaptem els nostres serveis a les vostres necessitats i tractem els projectes amb equips interdisciplinaris experimentats in situ o en oficines arreu del món.

Beneficieu-vos de la nostra experiència!

Fullets PDF a ES

pdf tuv-rheinland_Entity_in_charge_of_maintenance_ECM- 1 MB Descàrregues

Webinars

Consulteu aquí la gravació dels últims webinars oferts per TÜV Rheinland en el sector ferroviari:

13 maig 2021:

- "Nou Reglament (UE) 2019/779 aplicable a les Entitats Encarregades de Manteniment EEM de vehicles" - ES

Això també pot interessar-vos

Certificacions per al transport ferroviari

Certificacions per al transport ferroviari – TÜV Rheinland

Certificació per a processos i gestió de sistemes.

més

Contractacions ferroviàries i suport en licitacions

Contractacions en el mercat ferroviari | TÜV Rheinland

Obtingueu ajuda des de la definició des de la vostra estratègia de contractació fins al suport en licitacions arreu del món.

més

Gestió d'actius del sector ferroviari i valoració d'actius

Gestió d'actius per al sector ferroviari | TÜV Rheinland

Proporcionem una assistència completa per a la gestió d'actius per a les infraestructures i vehicles ferroviaris.

més

Contacte

Poseu-vos en contacte amb nosaltres!

Poseu-vos en contacte amb nosaltres!

Pàgines de serveis visitades recentment