current language
Spain disponible en els següents idiomes:
... o tria la pàgina del país
Coronavirus

TÜV Rheinland Espanya Situació COVID-19

A conseqüència de l’actual situació Coronavirus COVID-19, les recomanacions sanitàries realitzades pels organismes competents del nostre país, així com les disposicions definides en el Reial Decret publicat pel Govern declarant l’estat d’alarma, i la paralització de l’activitat en molts dels nostres sectors, ens veiem obligats a modificar els nostres processos de treball habituals, tant internament com amb els nostres clients.

En aquest sentit, hem pres una sèrie de mesures extraordinàries, actuant a l’indicat per les autoritats, amb l’objectiu de garantir la seguretat dels nostres treballadors i col·laboradors per protegir als nostres clients i parts interessades i assegurar, en la mesura del possible, la continuïtat dels nostres serveis.

Certificació de Sistemes

El nostre objectiu és minimitzar l’impacte dels Serveis de Certificació de Sistemes de Gestió que oferim, evitant ajornaments i cancel·lacions d’auditories en la mesura del possible, aplicant tècniques d’auditoria alternatives incloent la realització d’auditories remotes als nostres clients sempre que sigui possible.

Aquestes auditories es duran a terme complint amb les indicacions rebudes per les entitats d'acreditació i els propietaris dels diferents Esquemes de certificació que certifiquem durant aquesta situació de brot de COVID-19 que hem d'afrontar.

Responem a incerteses pel que fa a la gestió de certificació, consulteu aquí els FAQ

Inspecció Tècnica de Vehicles

Des de l'11 de maig, les estacions ITV es troben obertes a les delegacions de FASE I per tal que puguis realitzar la ITV del teu vehicle. Hem establert mesures especials per a la prevenció de l'expansió de la COVID-19. L'accés a recepció ha de ser de forma individual, amb higiene de mans prèvia i respectant les distàncies marcades a terra.

Durant la inspecció, caldrà que en tot moment romanguis a l'interior del teu vehicle i puguis estar atent a les indicacions del nostre personal.

Sol·licita cita prèvia per telèfon o mitjançant la nostra web.

Web ITV Certio TÜV Rheinland

Resolguem els seus dubtes: FAQ ITV en Catalunya

info@certio.com

Cursos de formació i certificació de persones

Posem a disposició la formació virtual en directe / LOT - Live Online Training.

Més informació sobre els cursos a:

https://www.tuv.com/spain/es/lp/tuv-rheinland-academy/
o contactant a formacion@es.tuv.com

Resolguem els seus dubtes: FAQ Formació

Seguretat Industrial

De conformitat amb la disposició addicional 3a d'el Reial Decret 463/2020, de 14 de març, pel que es declara l'estat d'alarma, els terminis que imposi l'administració per realitzar inspeccions queden suspeses.

Per tant, durant aquest període l'obligació de passar inspeccions tècniques prescrites en la reglamentació queda suspesa, de forma excepcional. De la mateixa manera TÜV Rheinland recomana disposar sol·licitada la inspecció tècnica reglamentària a un organisme de control, dins el període marcat d'inspecció.

Un cop finalitzat el període de mobilitat reduïda, volem informar-vos que seguim actius oferint els nostres serveis en el camp de la seguretat industrial , prenent les mesures preventives pertinents d'acord amb les autoritats sanitàries.

Certificació de dispositius mèdics

La nostra finalitat és reduir l’impacte dels serveis que oferim, intentant eludir ajornaments i cancel·lacions en la mesura del possible, utilitzant tècniques d’auditoria alternativa, com la realització d’auditories remotes als nostres clients sempre que sigui possible.

Els nostres organismes de certificació tenen la validació dels nostres procediments i aprovació per part dels organismes d’acreditació corresponents, permetent seguir oferint els nostres serveis d’auditories, així com l’emissió de certificats als nostres clients.

Solar

La nostra oferta de serveis per assaigs i certificació de productes i els serveis en projectes solars fotovoltaics, segueixen a la seva disposició, però amb alguns condicionants.

Per altra banda, tant els serveis de BackOffice com revisió de documentació tècnica contractual, serveis d’assaig en laboratoris de la nostra xarxa internacional i inspeccions de fàbrica, segueixen funcionant amb normalitat.

Els serveis d’inspecció de camp a Espanya, poden ser realitzades mitjançant la capacitat de compliment de les normes d’higiene i sanitat vigents.

Per qualsevol dubte o aclariment, estem també a la vostra disposició a través del correu electrònic: info@es.tuv.com

TÜV Rheinland està compromesa per a proporcionar el millor servei als seus clients de forma contínua i continuarà esforçant-se per a això, respectant la delicada situació que estem vivint.

Descarregar

pdf TÜV Rheinland Espanya Situació COVID-19: 18/03/2020 928 KB Descàrregues
Contacte