current language
Spain disponible en els següents idiomes:
... o tria la pàgina del país

Inspeccions en servei

Inspeccions en servei – TÜV Rheinland

Estigueu al dia sobre l'estat dels vostres valuosos actius amb les nostres inspeccions en servei

Com a propietari o gerent d'una planta, la vostra prioritat clau és garantir la seguretat i integritat dels vostres actius i que aquests assoleixin el seu ple potencial. La recollida de dades actualitzada sobre l'estat de la planta a través dels serveis d'inspecció periòdica és essencial.

Amb l'ajuda dels nostres experts in situ, es pot fer front als problemes de qualitat abans que no fallin els components, reduint, per tant, el risc d'avaria i el temps d'inactivitat no planificat. Us ajudarem a assegurar-vos que la vostra instal·lació compleixi amb els requisits i que es pugui gestionar de forma segura, lliure de components defectuosos.

Contacteu amb els nostres experts. Podem aconsellar-vos sobre quins serveis són els millors per al vostre actiu.

Garantiu el funcionament segur de les instal·lacions a través de la inspecció periòdica de plantes

Els nostres serveis d'inspecció periòdica per la vostra planta industrial us ajudaran en la prevenció d'incidents i a evitar el perill ambiental. Oferim una àmplia gamma de serveis per tal d'assegurar que la vostra planta estigui operant amb seguretat i per a millorar la disponibilitat del sistema, el que implica menys avaries i parades. Com a resultat, poden reduir-se els costos operatius i augmentar els beneficis.

Inspeccions en servei periòdiques i elaboració d'informes complets per al vostre actiu

Inspeccions en servei – TÜV Rheinland
Més informació sobre els nostres serveis d'inspecció periòdica integrals per al vostre actiu

Oferim inspeccions periòdiques dels actius operacionals, com ara centrals elèctriques, refineries o les canonades durant la seva vida en servei, per tal d'avaluar l'estat de les peces i components i determinar si cal fer reparacions. Depenent de l'equip o de la planta, la seva edat, condició i perfil de risc avaluat, s'utilitzen diferents enfocaments d'inspecció.

Un cop acabada la inspecció, proporcionem informes exhaustius, documentem troballes importants i els emmagatzemem en una base de dades per a la seva fàcil recuperació i anàlisi.

Els nostres experts duen a terme inspeccions visuals que normalment es complementen amb serveis més sofisticats en àrees específiques utilitzant tècniques d'assaig no destructives

D'altra banda, les nostres inspeccions de servei conformem la base per a proporcionar serveis de gestió d'integritat d'actius (AIM) per ajudar-vos a garantir una disponibilitat del sistema encara més elevada.

Ampli coneixement i experiència de serveis d'inspecció d'actius a mida

Amb una àmplia gamma de serveis, ajudem als propietaris i operadors d'actius industrials, principalment en els sectors de petroli, gas i energia, a mantenir les seves instal·lacions en funcionament. Combinem la nostra experiència i coneixements en sofisticades tècniques d'assaig de materials amb el risc i la seguretat per tal d'oferir-vos serveis d'inspecció de la planta a mida i optimitzats. Tenim una forta xarxa internacional amb presència local en els mercats de petroli i gas més importants.

Descobriu com podeu treure profit de les nostres inspeccions en servei i sol·liciteu un pressupost per al vostre projecte.

Descàrregues

pdf Industrial Inspection Services 876 KB Descàrregues

Serveis complets per a tot el cicle de vida de les centrals energètiques

Serveis complets per a tot el cicle de vida de les centrals energètiques

Això també pot interessar-vos

Inspecció de proveïdors

Inspecció de proveïdors

Garantir que l'equip que heu adquirit compleix amb els reglaments aplicables i satisfà els vostres estàndards de qualitat.

més

Proves d’acceptació, inspeccions inicials i periòdiques

Proves d’acceptació, inspeccions inicials i periòdiques

Conjunt complet de serveis d'inspecció amb un únic proveïdor

més

Serveis d'agilització per a projectes industrials

Serveis d'agilització per a projectes industrials

Assegureu-vos que els equips, materials i components arriben al lloc correcte, en el moment adient i funcionen correctament.

més

Serveis per a la Indústria del Petroli i Gas

Serveis per a la Indústria del Petroli i Gas

Serveis per a tot el cicle de vida del seu projecte de petroli i gas.

més

Supervisió d'obra en construcció

Supervisió d'obres de construcció

Protegir el valor del projecte, garantint la qualitat i la prevenció de les demores amb els nostres serveis de supervisió d'obres de construcció.

més

Contacte

Poseu-vos en contacte amb nosaltres!

Poseu-vos en contacte amb nosaltres!

Pàgines de serveis visitades recentment