current language
Spain disponible en els següents idiomes:
... o tria la pàgina del país
translation missing: core_choose_country

Inspecció prèvia a l'expedició

Serveis d'inspecció PSI

Enviament segur i correcte gràcies a la inspecció prèvia a l’embarcament

En la indústria d’avui dia, l’èxit es tradueix en l’habilitat d’oferir productes adequats en el moment precís i a un preu competitiu. Per satisfer la demanda del mercat, els fabricants industrials seleccionen els seus materials i proveïdors voltant de tot el món. Amb la globalització el risc que els productes i materials no es lliurin a temps i no tinguin qualitat acordada pel que fa a normes i reglaments aplicables s’incrementa. Diferents clients en diferents situacions tenen la necessitat comuna de garantir que els component ordenats, materials i equips s’ajustaran a les especificacions donades.

Per fer front a aquestes qüestions, una inspecció de tercera part independent realitzada per TÜV Rheinland pot ajudar els fabricants industrials amb la inspecció prèvia a l’embarcament, per tal de garantir que els béns i la documentació estiguin conformes amb les comandes sol·licitades, a més d’assegurar el compliment amb requeriments locals i contractuals.

Beneficis de la inspecció prèvia a l’embarcament d’una ullada

Els nostres serveis d’inspecció prèvia a l’embarcament formen part dels nostres serveis de cadena de subministrament i li ofereixen:

 • Conformitat dels béns o equips i de la documentació corresponent, amb la comanda i les normes de seguretat regionals, nacionals i internacionals.
 • Coneixements especials a assegurar la qualitat d’equips industrials, maquinària, components o productes i material, basats en més de 140 anys d’història i guanyada experiència.
 • Àmplia experiència en projectes globals en més de 65 països.
 • Àmplia gamma de serveis i coneixements per oferir solucions a la mida de cada client.
 • Solucions integrals per cobrir totes les seves necessitats al llarg de la cadena de subministrament.

No dubti en contactar amb nosaltres a TÜV Rheinland per saber més sobre com els nostres serveis de prova d’acceptació en fàbrica poden beneficiar el seu projecte.

Serveis d’inspecció prèvia a l’embarcament per al seus productes.

La inspecció prèvia a l’embarcament és un servei indispensable per garantir el transport segur i la qualitat els productes lliurats. Com molts països exigeixen que els productes importats compleixin normes de seguretat regionals, nacionals i internacionals, la inspecció prèvia a l’embarcament pot verificar la conformitat del client amb tots els requisits.

Els nostres experts en inspecció prèvia a l’embarcament poden donar suport al projecte amb els següents serveis abans del transport de les seves ordres:

 • Inspecció visual de qualitat i quantitat.
 • Inspecció dimensional.
 • Comprovació de la documentació incloent, report d’assajos, certificats de prova (en anglès Mill Test Certificate), certificats ISO i llista d’embarcament.
 • Inspecció d’envasament i etiquetatge.
 • Informe detallat contenint imatges en el menor temps possible.

Garantiu que els equips compleixin amb les especificacions de comanda: amb els nostres serveis d'inspecció prèvia a l'expedició

En la indústria d'avui, l'èxit equival a la capacitat d'oferir els productes adequats en el moment adequat a un preu competitiu. Per satisfer la demanda del mercat, els fabricants industrials trien els seus materials i proveïdors arreu del món. Amb la creixent globalització, el risc que els productes i materials no siguin lliurats a temps i/o els manqui la qualitat acordada també creix. Els clients en diferents parts del món tenen la necessitat comuna de garantir que les comandes de components, materials i equips s'alineïn amb les especificacions donades.

Una tercera part independent, com ara TÜV Rheinland, pot ajudar-vos amb la inspecció prèvia a l'expedició per tal d'assegurar que els equips, els components i la documentació s'ajustin als requisits contractuals.

La nostra àmplia experiència adquirida en projectes globals de la cadena de subministrament fa de nosaltres el vostre soci preferent. Podeu beneficiar-vos del nostre know-how i de les solucions a mida per al vostre negoci.

Descobriu més coses sobre com la inspecció prèvia a l'expedició pot beneficiar el vostre projecte. En molts llocs arreu del món.

Garantiu la qualitat abans de l'enviament amb l'ajuda dels nostres especialistes en equips industrials

llista de verificació d'inspecció prèvia a l'expedició
Des de la qualitat als documents i la càrrega, comprovem les vostres comandes abans de l'expedició

Amb la contribució dels nostres experts en PSI podeu estar segurs que l'equip sol·licitat es correspondrà amb els requisits de quantitat i qualitat, s'embalarà per a suportar les dificultats del transport, i que la documentació de l'enviament serà completa.

La nostra contribució al vostre èxit en la vostra cadena de subministrament internacional

El nostre àmbit de serveis d'inspecció prèvia a l'expedició inclou, però no es limita a:

 • Verificació de l'embalatge per garantir que es proporciona una protecció suficient durant el transport, i confirmar la conformitat amb els requisits especificats
 • Inspecció de la càrrega que garanteixi la correcta fixació de les mercaderies per al transport
 • Verificació de la correcta instal·lació dels dispositius enregistradors de moviment
 • Verificació de la integritat de la documentació d'expedició
 • Verificació que tot l'equip compleix condicions contractuals acordades abans de l'expedició
 • Subministrament de l'informe d'inspecció prèvia a l'expedició

Com a resultat, rebreu un informe d'inspecció prèvia a l'expedició que confirmi que els vostres productes estan preparats per al transport en la qualitat i quantitat demanades, i degudament documentats. D'altra banda, protegim les vostres mercaderies enviades durant l'embalatge i la càrrega per tal de reduir qualsevol risc de danys durant el transport.

Una finestreta única per a les necessitats de la cadena de subministrament internacionals: el vostre especialista en inspecció prèvia a l'expedició

No importa en quin sector o en quin país opereu, els nostres equips multidisciplinaris ofereixen una àmplia cartera de serveis i experiència. Podem cobrir totes les vostres necessitats al llarg de la cadena de subministrament.

Des de fa més de mig segle, assegurem la qualitat i el lliurament puntual d'equips industrials, maquinària i components. Avui oferim projectes globals en més de 65 països. Els nostres experts auditen, inspeccionen o verifiquen segons els vostres plans de proves d'inspecció, especificacions o codis i normes internacionals aplicables.

Contacteu-nos - i deixeu-nos explicar-vos com funciona!

Les nostres referències en inspecció prèvia a l'expedició

pdf Gasoducte YPFB 814 KB Descàrregues
pdf RWE Power AG 671 KB Descàrregues
pdf Fosa d'alumini Abu Dhabi 100 KB Descàrregues
pdf Camp de petroli gegant a l'Iraq 95 KB Descàrregues

Més sobre els nostres serveis d'inspecció prèvia a l'expedició

pdf Serveis de cadena de subministrament 2 MB Descàrregues
pdf Serveis industrials 4 MB Descàrregues

Contacte

Poseu-vos en contacte amb nosaltres!

Poseu-vos en contacte amb nosaltres!

Això també pot interessar-vos

Avaluació de proveïdors

Serveis d'avaluació de proveïdors

Els serveis d'avaluació de proveïdors us ajudaran a seleccionar proveïdors competents i fiables arreu del món.

més

Inspecció de proveïdors

Inspecció de proveïdors

Garantir que l'equip que heu adquirit compleix amb els reglaments aplicables i satisfà els vostres estàndards de qualitat.

més

Proves d'acceptació en fàbrica

Proves d'acceptació en fàbrica

Abans del lliurament, ens assegurem de la qualitat i la conformitat de l'equip que heu adquirit.

més

Supervisió d'obra en construcció

Supervisió d'obres de construcció

Protegir el valor del projecte, garantint la qualitat i la prevenció de les demores amb els nostres serveis de supervisió d'obres de construcció.

més

Pàgines de serveis visitades recentment