current language
Spain available in the following languages:
... o tria la pàgina del país

Inspecció de posada en marxa

Inspecció de posada en marxa

Garantim la seva seguretat

Els experts en inspecció de posada en marxa de TÜV Rheinland estan qualificats per garantir el funcionament segur de les instal.lacions que utilitza cada dia i el funcionament correcte dels sistemes tècnics a les instal.lacions industrials del seu entorn. Realitzem les nostres inspeccions abans que un sistema comenci a funcionar, examinant els components individuals i la planta de producció en conjunt. També podem garantir la seguretat d'àrees potencialment perilloses per estar exposades o àrees amb risc d'incendi i explosió i la fiabilitat dels sistemes constructius emprats.

La nostra gamma de serveis

Els nostres experts sotmeten els sistemes a una sèrie de proves i verificacions exhaustives abans de la posada en marxa. És complicat imaginar com seria el nostre dia a dia sense aquesta tecnologia. El nostre segell per ascensors i escales mecàniques, per exemple, mostra que se'ls ha sotmès a proves de seguretat. Les àrees on els nostres experts garanteixen la seva protecció inclouen:

  • Plantes de fabricació, des de la indústria de l'automoció fins a la producció d'aliments
  • Mesures de protecció contra incendis en grans magatzems, centres de distribució logística, instal.lacions d'aparcament subterrani, escoles i edificis administratius
  • Estat del sistema constructiu, terres, parets, cobertes, sectorització contra incendis.
  • Verificació de protecció contra aigües superficials per a operacions de neteja en sec i electrodeposició
  • Control de qualitat de tot tipus d'instal.lacions sota reglaments oficials. Verificació del desenvolupament de l'execució de les diferents instal.lacions que inclou un edifici comercial, edifici residencial o industrial.
  • Verificació de la funcionalitat dels diferents sistemes. Posada en marxa del sistema de gestió que contempla el correcte funcionament de les instal.lacions de climatització, sistema contra incendis i instal.lació elèctrica.

Contacte

Poseu-vos en contacte amb nosaltres!

Poseu-vos en contacte amb nosaltres!