current language
Spain disponible en els següents idiomes:
... o tria la pàgina del país

Desenvolupament del mercat i negocis ferroviaris

Desenvolupament de mercat i negocis en el sector ferroviari | TÜV Rheinland

Conèixer i explotar els riscos i el potencial del mercat ferroviari global: us ajudem amb les vostres estratègies

Els desenvolupaments constants en els mercats de demanda del sector ferroviari requereixen estratègies a mida i una implementació eficaç i avançada.

Durant molts anys hem recolzat amb èxit el desenvolupament empresarial dels nostres clients i la internacionalització general del mercat ferroviari. Acompanyem les expansions geogràfiques i el desenvolupament de productes i serveis dels nostres clients, identifiquem tendències i, sobretot, ajudem a superar barreres tècniques en la incorporació al mercat.

Analitzem les vostres oportunitats de projectes, us ajudem a minimitzar els vostres riscos, us assessorem en la gestió de licitacions fins a la presentació final, i també donem suport en el llançament, la mobilització i el funcionament real al mercat.

A mesura que augmenten les pressions competitives, us ajudem a posicionar els avantatges dels vostres serveis de la millor manera possible. Optimitzem els vostres processos, gestionem la gestió de contractes i el control operatiu, i us ajudem a mantenir-vos al corrent de tot amb eines de gestió de requisits.

Permeteu-nos d'ajudar-vos a augmentar la competitivitat del mercat i l'expansió a nous mercats.

Accés a nous mercats i projectes en el sector ferroviari des de M&A fins a una licitació amb èxit

Desenvolupar estratègies i assolir nous mercats i clients amb productes i projectes preparats per a la implementació a través d'una bona planificació, processos impecables i una gestió horària i rendible, a partir d'excel·lents coneixements tècnics; és a dir, allò que caracteritza l'equip ferroviari de TÜV Rheinland. Els nostres experts en trànsit designats us ajuden en totes les àrees de serveis i productes arreu del món amb una excel·lent experiència metòdica i coneixements del mercat regional.

Els nostres serveis per a les vostres estratègies de venda i distribució en el sector del transport i del ferrocarril

Donem suport a les vostres activitats en la indústria ferroviària amb els nostres serveis integrals de desenvolupament de mercat i negocis.

Pel que fa al sector del transport públic i del ferrocarril , oferim suport integral per al desenvolupament de la vostra empresa, en tots els aspectes del desenvolupament estratègic, durant les entrades i expansions del mercat, i amb estratègies d'actius i d'ubicació:

 • Anàlisi de mercat i estratègies d'ubicació
  Anàlisi de mercats de proveïdors i de demanda, anàlisi de localització, capacitat i utilització, oportunitat i avaluació de riscos.
 • Incorporacions al mercat i M&A
  Suport durant el desenvolupament d'estratègies d'entrada al mercat; estratègies per a àrees de negoci i desenvolupament de carteres per als mercats existents i nous; identificació d'objectius d'adquisició o associacions estratègiques per a l'entrada al mercat; diligència apropiada tècnica i comercial
 • Suport en licitacions
  Identificació d'oportunitats de projecte; anàlisi de documents de licitació; preparació d'ofertes i participació en negociacions; gestió d'ofertes; consulta i gestió de requisits; cerques al lloc (tallers, per exemple), càlculs de consum d'energia; càlculs d'ingressos; creació de plans d'empresa
 • Valoració d'actius
  Avaluació de les condicions dels actius; determinació de valor (d'acord amb els codis comptables aplicables) i corbes de valor residual per a vehicles i infraestructures; estratègies de flotes, incloses les anàlisi de produir o comprar (internalització / externalització) quan es prenguin decisions sobre noves adquisicions o modernitzacions.
 • Franquícia i gestió de concessions, servei de llançament i suport en la mobilització
  Coordinació de mobilització de contractes de serveis de transport; assistència durant l'aprovació i llicència; ajuda en el desenvolupament i implementació d'estratègies i canals de venda
 • Optimització de processos, gestió de riscos i contractes
  Anàlisi de riscos, coordinació de la participació i comunicació dels grups d'interès durant la posada en marxa, la mobilització i l'operació, el suport en la creació de programes d'excel·lència operativa, gestió de contractes i proveïdors, implementació de KPI, sistemes de gestió de requisits i altres eines.

Expertesa tècnica de primer nivell per al vostre desenvolupament de mercat i negoci en el sector del transport i del ferrocarril

Posem a la vostra disposició un ampli suport i assessorament arreu del món en el sector ferroviari, amb la nostra assessoria d'estratègia i els serveis de desenvolupament empresarial: des de l'exploració inicial del mercat per donar suport a la licitació i el llançament al mercat dels vostres productes i serveis. Amb un excel·lent coneixement del mercat i coneixements tècnics de primer nivell, som el vostre soci ideal.

Poseu-vos en contacte amb el nostre equip de desenvolupament de mercat i negocis aquí!

Descàrregues

pdf Fullet: Cartera d'assessorament per al sector ferroviari 1 MB Descàrregues
pdf Fullet: Desenvolupament de mercat i negoci 883 KB Descàrregues
pdf Fullet: Solucions per a empreses de trànsit 726 KB Descàrregues
pdf Full: Suport en M&A 924 KB Descàrregues
pdf Fullet: Seguretat informàtica per a sistemes ferroviaris 178 KB Descàrregues

Això també pot interessar-vos

Contractacions ferroviàries i suport en licitacions

Contractacions en el mercat ferroviari | TÜV Rheinland

Obtingueu ajuda des de la definició des de la vostra estratègia de contractació fins al suport en licitacions arreu del món.

més

Formació ferroviària

Seminaris sobre sistemes ferroviaris – TÜV Rheinland

Seminaris i cursos sobre el sector i el sistema ferroviaris

més

Gestió d'actius del sector ferroviari i valoració d'actius

Gestió d'actius per al sector ferroviari | TÜV Rheinland

Proporcionem una assistència completa per a la gestió d'actius per a les infraestructures i vehicles ferroviaris.

més

Optimització del manteniment ferroviari

Manteniment de material rodant – TÜV Rheinland

Optimitzar el manteniment del material rodant – Certificat ECM i més.

més

Contacte

Poseu-vos en contacte amb nosaltres!

Poseu-vos en contacte amb nosaltres!

Pàgines de serveis visitades recentment