current language
Spain disponible en els següents idiomes:
... o tria la pàgina del país
translation missing: core_choose_country

Avaluació de proveïdors

Serveis d'avaluació de proveïdors

Monitoratge de la qualitat i el compliment amb els nostres serveis d'avaluació de proveïdors

Per verificar la seguretat i la fiabilitat dels béns o equips adquirits, els compradors han d'estar segurs que els proveïdors compleixin amb els requisits de qualitat, i que els processos de fabricació estiguin en conformitat amb els reglaments i normes aplicables.

En el món globalment connectat d'avui dia, els proveïdors i subcontractistes internacionals ofereixen productes a clients a milers de kilòmetres de distància, pel que es fa difícil per als compradors estrangers avaluar els processos de fabricació que tenen lloc en diferents continents. Us donem suport en les auditories de proveïdors i subcontractistes, destinades a provar la fiabilitat tant dels proveïdors actuals com dels potencials. Els nostres serveis d'avaluació de proveïdors in situ ajuden a garantir que les vostres expectatives de qualitat i requisits de compliment es compleixen en tot el món i al llarg de tota la cadena de subministrament.

Aprofiteu els nostres extensos procediments d'auditoria de proveïdors, i de serveis de gestió de qualitat de proveïdors per garantir la qualitat dels productes que teniu la intenció de comprar abans de realitzar la comanda.

Demaneu un pressupost avui mateix!

Protegiu la vostra reputació, limiteu la responsabilitat i incrementeu la competitivitat

Els nostres inspectors independents examinen els processos de fabricació dels vostres potencials proveïdors i els vostres subcontractistes en tota la cadena de subministrament. Això ajuda a assegurar la qualitat dels equips industrials, maquinària, components, materials o productes que teniu la intenció de comprar.

La informació detallada recollida in situ d'ambdós proveïdors, tant els que subministren actualment els béns, com els que són objecte de consideració, pot millorar el rendiment del vostre negoci, ajudant-vos a evitar els colls d'ampolla i les debilitats en la producció, la qual cosa podria donar lloc a retards i augmentar els costos del projecte.

Concerteu ara la vostra cita per a beneficiar-vos dels nostres amplis serveis d'avaluació de proveïdors!

Avaluació de proveïdors i subcontractistes per garantir la competència i la conformitat

Serveis d'avaluació de proveïdors – TÜV Rheinland
Avaluem i auditem proveïdors i subcontractistes en 4 senzills passos

La nostra auditoria de proveïdor es porta a terme segons les necessitats específiques de la vostra empresa o del vostre projecte, i/o d'acord amb el nostre propi enfocament de l'avaluació. A més, us oferim una versió ampliada d'auditoria per incloure-hi una avaluació de la gestió de la qualitat del proveïdor. La nostra auditoria es porta a terme típicament en les quatre fases següents:

 1. Preparació
  Juntament amb el comprador, emplenem un qüestionari tècnic basat en el perfil de cada proveïdor, referències, i una llista de característiques específiques.
 2. Avaluació
  Després de la planificació i coordinació a fons, els nostres auditors duen a terme l'examen in situ, l'auditoria i l'avaluació dels proveïdors i subcontractistes.
 3. Valoració
  D'acord amb els resultats de les auditories de proveïdors, proporcionem una matriu d'avaluació personalitzada basada en un model traçable i no discriminatori per tal d'enumerar els proveïdors en funció del seu rendiment, i esbossar les possibles àrees de debilitat i colls d'ampolla.
 4. Conclusions
  Els nostres experts prequalifiquen els proveïdors globals basant-se en la matriu d'avaluació. Així, preparen una llista curta de licitadors abans de la compra, formada per proveïdors competents. De forma addicional, és possible identificar els proveïdors de qualitat inferior i donar recomanacions per ajudar-los a millorar la qualitat per a arribar a un nivell acceptable.

TÜV Rheinland escruta els vostres proveïdors en tota la cadena de subministrament

Els nostres experts es basen en una àmplia experiència adquirida en projectes internacionals de tots els sectors i de totes les mides per a oferir-vos serveis integrals. Per tal de garantir-vos els millors resultats, la nostra auditoria de proveïdor es porta a terme segons les necessitats específiques tant del client com del projecte, així com amb el nostre propi enfocament de l'avaluació.

Accediu als nostres anys d'experiència i sol·liciteu més informació sobre els serveis personalitzats d'avaluació de proveïdors avui mateix!

Descàrregues

pdf Avaluació de proveïdors 1 MB Descàrregues
pdf Inspeccions industrials 2 MB Descàrregues
pdf Serveis industrials 4 MB Descàrregues

Les nostres referències per a avaluacions de proveïdors

pdf Serveis d'inspecció de fosa d'alumini i projecte de central elèctrica a Abu Dhabi 100 KB Descàrregues
pdf Serveis d'inspecció de proveïdor a nivell mundial per explotar el petroli del camp gegant de l'Iraq 95 KB Descàrregues
pdf Construction of Petrochemical Plant (Kazakhstan) 222 KB Descàrregues

Serveis complets per a tot el cicle de vida de les centrals energètiques

Contacte

Poseu-vos en contacte amb nosaltres!

Poseu-vos en contacte amb nosaltres!

Això també pot interessar-vos

Inspecció de proveïdors

Inspecció de proveïdors

Garantir que l'equip que heu adquirit compleix amb els reglaments aplicables i satisfà els vostres estàndards de qualitat.

més

Inspecció prèvia a l'expedició

Serveis d'inspecció PSI

Assegureu-vos que l'equip de la vostra comanda concorda amb les especificacions abans de l'expedició.

més

Proves d'acceptació en fàbrica

Proves d'acceptació en fàbrica

Abans del lliurament, ens assegurem de la qualitat i la conformitat de l'equip que heu adquirit.

més

Serveis per a la Indústria del Petroli i Gas

Serveis per a la Indústria del Petroli i Gas

Serveis per a tot el cicle de vida del seu projecte de petroli i gas.

més

Pàgines de serveis visitades recentment