current language
Spain disponible en els següents idiomes:
... o tria la pàgina del país
translation missing: core_choose_country

Assaigs en Cadires de rodes i Scooters elèctriques

Assaigs en Cadires de rodes i Scooters elèctriques

Assegurant el major nivell de seguretat per a Pacients i Usuaris

Les Scooters elèctriques per a discapacitats i les Cadires de rodes són dispositius mèdics i, per tant, subjectes a requisits essencials de protecció de la salut i la seguretat de l'usuari. El compliment de la Directiva Mèdica Europea 93/42 / CEE (MDD) és un requisit previ que han de complir els fabricants de cadires de rodes i de scooters elèctriques per a discapacitats per tal que puguin comercialitzar els seus productes al mercat europeu.

Nosaltres som el seu soci professional per a l'assaig i la inspecció de les cadires de rodes i les scooters d'acord amb les normes harmonitzades de productes.

Aprofiti el nostre avantatge de pertànyer al grup de normalització encarregat de la regulació de les cadires de rodes. Estem familiaritzats amb l'historial d'assaigs a realitzar i estem permanentment al dia de totes les novetats que es produeixen respecte a la normes aplicables.

A més, posem a la seva disposició el nostre servei d'assaig de conformitat amb les normes internacionals que regeixen les cadires de rodes i els scooters elèctrics per a discapacitats, per ajudar així en el llançament i venda dels seus productes d'acord amb les regulacions dels mercats internacionals.

Les vostres avantatges en un cop d'ull

Amb els assajos i certificació de les cadires de rodes i els scotters elèctrics per part de TÜV Rheinland 's vostè rep

 • Serveis integrals d'assaig de les cadires de rodes i els scooters elèctrics de conformitat amb les normes europees i internacionals.
 • un partner experimentat amb més de 30 anys d'assaigs de cadires de rodes i scooters.
 • experiència i coneixement dels diferents reglaments i normes, així com informació actualitzada sobre canvis en els requisits de certificació.
 • terminis de lliurament ràpids gràcies als nostres serveis propis de verificació.
 • preu competitiu.
 • Les marques de qualitat TÜV en base als assajos que realitzem i en el certificat atorgat.
 • Servei global al client, amb una resposta immediata a totes les seves necessitats

No dubti en contactar amb TÜV Rheinland per conèixer més sobre com us podeu beneficiar del nostre servei d'assaig i certificació de cadires de rodes i scooters elèctriques

El nostre enfocament dels assaigs de Cadires de rodes i scooters elèctrics

Com a part del seu procés de marcatge CE, els fabricants de cadires de rodes han de dur a terme una anàlisi de risc, que asseguri que l'equip de mobilitat compleix amb tots els requisits de les directives pertinents així com realitzar una declaració de conformitat. Per donar-los suport, proveïm als fabricants de cadires de rodes i scooters elèctriques per a discapacitats del nostre servei d'assaig i inspecció, anàlisi de riscos i avaluació dels expedients, manuals tècnics, manuals d'usuari i altres continguts. Identifiquem tots els resultats en informes clars i complets.

Sobre la base de la petició del client, els nostres assajos es divideixen en quatre fases:

1. Mecànica i prova de durabilitat
Els nostres experts comencen per determinar quins assajos mecànics i de durabilitat són necessaris, per estar d'acord amb els diferents requeriments del mercat. Comptem amb instal·lacions de laboratori per realitzar:

 • Assaigs estàtics i dinàmics
 • Assaigs d'estabilitat per a la seguretat en l'ús
 • Distància de velocitat i frenada
 • Acceleració i desacceleració
 • Resistència i durabilitat
 • Rendiment de conducció

2. Proves de seguretat i EMC elèctrics
Després de la realització dels assaigs mecànics i de durabilitat, es recomana realitzar assaigs de seguretat elèctrica, inclosa la compatibilitat electromagnètica (EMC) per a tots els components. Es realitzen aquests assajos per avaluar el consum d'energia i l'eficiència, el rendiment del controlador, tot el sistema de potència i les pertorbacions electromagnètiques.

3. Les proves addicionals
La tercera fase inclou proves que no són considerades estàndard, com per exemple, proves de seguretat de xoc per al transport de cadires de rodes en vehicles de motor.

4. Emissió d'informe
Finalment, els nostres experts revisen tota la documentació del seu producte i preparen l'informe final.

A banda de la nostra capacitat per realitzar assajos de conformitat amb les normes internacionals, també oferim als nostres clients l'oportunitat d'utilitzar els nostres assajos base per a realitzar proves de R + D específiques del client, sota la supervisió d'un expert de TÜV Rheinland.

Normes aplicables per a assajos de cadires de rodes i Scooters elèctrics per a discapacitats

La cartera de serveis per certificar cadires de rodes i scooters elèctrics inclou diversos assajos sistemàtics per al compliment de tot un seguit de normes

 • Assaigs mecànics per al compliment de diversos paràgrafs de la sèrie ISO 7176 de normes que descriuen els diferents mètodes d'assaig per a cadires de rodes i scooters elèctrics.
 • A 12182 assaigs de norma per a ajudes tècniques a persones amb discapacitat.
 • A 12183 assaigs de norma per a cadires de rodes manuals
 • A 12184 assaigs de norma per a cadires de rodes elèctriques i scooters elèctrics
 • Assaigs de seguretat elèctrica d'acord amb les normes ISO 7176-14 i IEC 60601-1 que descriuen la seguretat general dels dispositius mèdics elèctrics.
 • Compatibilitat electromagnètica (EMC) assajos d'acord amb ISO 7176-21 i IEC 60601-1-2
 • Assaig d'impacte de conformitat amb la norma ISO 7176-19
 • A 1021 proves de resistència al foc
 • Les proves de cadmi i HAP en base a les normes europees

A més d'aquestes normes específiques per a cadires de rodes i scooters elèctriques, també estem capacitats per realitzar la certificació del sistema gestió de qualitat segons la norma ISO 13485 i / o ISO 9001.

Contacte

Poseu-vos en contacte amb nosaltres!

Poseu-vos en contacte amb nosaltres!

Això també pot interessar-vos

Certificació ISO 13485

Certificació ISO 13485

Certificació del seu sistema de Gestió de productes sanitaris (incloent dispositius "C Critical")

més

Marcatge CE

Marcatge CE

Transparència i seguretat en els mercats europeus

més

Productes Sanitaris (MDD)

Productes Sanitaris (MDD)

Els productes sanitaris ajuden a salvar vides

més

Pàgines de serveis visitades recentment