current language
Spain disponible en els següents idiomes:
... o tria la pàgina del país
translation missing: core_choose_country

Assaig de joguines

Assaigs de joguines

Garantiu que els vostres productes són segurs i aptes per a nens amb els nostres assajos de joguines

La seguretat dels nens amb les joguines és la principal prioritat per als pares. Els assajos i la certificació de determinats aspectes de les joguines demostren als vostres clients que els vostres productes són segurs, aptes per a nens i que s'ha examinat la seva toxicitat. A més, son de gran ajuda a l'hora de decidir quines joguines comprar.

Els nostres experts realitzen assajos i certifiquen joguines de conformitat amb els respectius estàndards de seguretat nacionals i internacionals per a joguines. Comptem amb molta experiència en els assajos de joguines per a diferents països i grups de països com ara Europa, Estats Units, Canadà, Austràlia, Nova Zelanda, Brasil, Japó, Amèrica del Sud, Aràbia Saudita, Corea, Rússia i Xina. Els nostres experts en assajos de joguines també realitzen certificacions internacionals d'acord amb els estàndards ISO.

Proporcionem als vostres productes accés a mercats globals i garantim la seva conformitat amb les normatives de seguretat i amb els diferents requisits per a assajos de joguines que varien d'un mercat a un altre. D'aquesta forma, podreu estar segurs que les vostres joguines per a nens són segures a tot arreu i no contenen toxines

Us agradaria realitzar assajos dels vostres productes i certificar-los? Poseu-vos en contacte amb nosaltres i descobriu les opcions d'assajos de joguines que oferim!

Guanyeu-vos la confiança dels vostres clients amb els nostres assajos per a joguines

Després d'haver completat amb èxit l'assaig, les joguines compliran les normatives rellevants dels mercats nacionals i internacionals, i això us estalviarà costoses retirades de productes. També es veurà reduït el vostre risc de responsabilitat gràcies als estàndards de seguretat documentats.

La certificació de les joguines verificades augmenta la confiança dels vostres clients en la seguretat i la innocuïtat dels vostres productes, deixant clar que protegiu als nens de joguines tòxiques i perilloses. Això significa que, en una comparació directa amb productes que no estan certificats, tindreu un clar avantatge en una situació de compra.

Deixeu-nos assajar i certificar les vostres joguines de conformitat amb els estàndards rellevants

Serveis d'assaigs de joguines
Assagem i certifiquem les vostres joguines.

Els nostres experts elaboren una detallada avaluació de seguretat utilitzant assajos complets o parcials de la joguina , oferint-vos accés a mercats globals. Durant el transcurs dels diferents procediments de l'assaig, s'avaluen, per exemple, les seves propietats químiques, físiques i elèctriques. Les joguines també es sotmeten a una avaluació de riscos pel que fa a les seves propietats d'inflamabilitat, higièniques i de compatibilitat electromagnètica.

Estàndards d’assajos de joguines
Certifiquem joguines de conformitat amb els estàndards europeus.

 • Assaig mecànic/físic de conformitat amb l'EN 71 parts 1, 2, 8 i 14 i l'ASTM F 963
 • Prova de tracció i prova d'estrès
 • Proves d'inflamabilitat
 • Mesura de nivells de soroll
 • Seguretat elèctrica de conformitat amb l'EN 62115 i l'ASTM F 963
 • Assajos químics de conformitat amb l'EN 71 parts 3, 4, 5, 7, 9-11, 12, REACH-VO, LFGB
 • Regulacions sobre el contingut de metalls pesants
 • Regulacions sobre plastificants
 • Compostos orgànics químics i substàncies perjudicials
 • Assajos d'higiene i microbiologia
 • RoHS
 • Avaluació de riscos i seguretat
 • Assajos de compatibilitat electromagnètica de conformitat amb la directiva 2014/30/UE
 • Assajos de radiotransmissions de conformitat amb la directiva RED 2014/53/UE
 • Exàmen de tipus

Aprofiteu la nostra experiència com a verificadors neutrals

Gràcies a les nostres marques d'assaig i certificació podreu, com a fabricant de joguines o importador, registrar la seguretat i la qualitat dels vostres productes i beneficiar-vos de l'experiència d'un tercer organisme independent per als vostres objectius publicitaris. Aquesta certificació us proporciona accés a mercats globals i us dóna avantatge sobre els vostres competidors.

Poseu-vos en contacte amb nosaltres per a obtenir un pressupost personalitzat!

FAQ

Us agradaria saber més sobre assajos de joguines i certificació? Hem recopilat per a vosaltres les respostes a les preguntes més freqüents sobre aquest tema. No apareix la vostra pregunta? Avisa’ns! Ens encantarà ajudar-vos.

Mostrar totes les respostes Ocultar totes les respostes

Per què hauria d'assajar i certificar les meves joguines?

Realitzar assajos i certificar les vostres joguines de conformitat amb estàndards nacionals i internacionals us proporciona accés a mercats globals i garanteix que el vostre producte compleixi els requisits d’assajos de joguines del país corresponent. La nostra marca d'assaig i certificació és un indicador clar sobre la qualitat dels vostres productes

Quines joguines assaja i certifica TÜV Rheinland?

Realitzem assajos de totes les joguines per a nens de fins a 14 anys. Els nostres experts en joguines assajen i certifiquen tant peluixos, nines i jocs de rol com joguines de plàstic i blocs de construcció, joguines de fusta, amb música, magnètiques, d'aigua, d'activitats i joguines creatives. També formen part de les nostres especialitats les caixes amb blocs de diferents formes, joguines per a empènyer i per a pintar, pintures de dits, plastilina, tobogans, gronxadores, laberints grimpadors i trampolins.

Quines directives i estàndards apliquen a l'assaig i certificació de les vostres joguines?

Els estàndards d'assaig i certificació els estableix el país corresponent que realitzarà les comprovacions. Mentre que la directiva 2009/48/CE sobre joguines i les normes harmonitzades EN 71 i EN 62115 s'apliquen a la UE, els estàndards ISO per a assajos i estàndards internacionals com ara, l'ASTM, CPSIA, 16 CFR i FDA, s'apliquen als EE.UU. Certifiquem i assajem la vostra joguina de conformitat amb els requisits del país en qüestió, proporcionant-vos, d'aquesta manera, accés als mercats globals.

Quins beneficis ens proporciona l'assaig i certifcació e la joguina?

La certificació de joguines garanteix que el vostre producte és segur, apte per a nens i no és tòxic, augmentant així la confiança dels vostres clients en la seguretat i qualitat de les vostres joguines. Aquest gran avantatge competitiu reforça el vostre posicionament en el mercat global.

Com saben els clients que una joguina ha estat assajada i certificada per TÜV Rheinland?

Les joguines assajades i certificades per TÜV Rheinland són fàcilment identificables mitjançant el nostre segell. A més, incorporarem el vostre producte certificat a Certipedia, la nostra base de dades de productes certificats.

També us ajudem a redactar una avaluació de riscos per al vostre producte. Els nostres experts determinen els perills potencials mitjançant una avaluació de riscos i comproven el producte per a determinar si el risc de la joguina és acceptable d'acord amb les condicions imperants abans que arribi al mercat. D'aquesta forma podeu estar segurs d'haver desenvolupat un producte segur que evitarà retirades del producte del mercat y estalviant diners en potencials revisions del disseny.

Com podem minimitzar els riscos, fins i tot, durant la fase de desenvolupament?

Els nostres experts també estan disponibles per ajudar-vos durant la fase de desenvolupament realitzant assajos provisionals. Treballeu amb nosaltres des del principi i estalvieu despeses addicionals i retards no desitjats.

Descàrregues

Informeu-vos sobre els assajos de joguines

pdf FAQ - Assaig de joguines 211 KB Descàrregues
pdf Fitxa informativa - Assaig de joguines 131 KB Descàrregues
pdf Flyer – Assaig de joguines softline 1 MB Descàrregues
pdf Flyer - Avaluació de riscos per a joguines softline 690 KB Descàrregues

Contacte

Poseu-vos en contacte amb nosaltres!

Poseu-vos en contacte amb nosaltres!

Això també pot interessar-vos

Marca GS

Marca GS

Seguretat comprovada. Tranquilitat per als seus clients

més

Marcatge CE

Marcatge CE

Transparència i seguretat en els mercats europeus

més

Parcs Infantils i Jocs Infantils

Parcs Infantils i Jocs Infantils

Seguretat als parcs infantils per a la Seguretat dels nostres fills.

més

Sorprenentment transparent. El distintiu d’assaig TÜV Rheinland

Certipedia | TÜV Rheinland

Certipedia - La base de dades en línia i gratuïta per a productes assajats i certificats.

més

Pàgines de serveis visitades recentment