current language
Spain disponible en els següents idiomes:
... o tria la pàgina del país

Aprovacions per a Amèrica del Nord

Aprovacions per a Amèrica del Nord

Productes d’exportació per al mercat nord-americà

La majoria de les normatives nord-americanes requereixen que els productes importats estiguin certificats per una agència d’assajos independent i acreditada. Qualsevol sigui el seu producte, des de productes elèctrics i maquinària pesada fins a joguines per a nens i materials per a la construcció, podem provar per al mercat nord-americà. En el cas de productes elèctrics destinats al mercat canadenc, oferim diversos tipus de certificació que també compten amb validesa en els Estats Units. Així mateix, els productes destinats a Mèxic han de complir amb les normes oficials Mexicanes (NOM) i TÜV Rheinland té l’experiència i els serveis per ajudar-lo a obtenir l’aprovació i la certificació correctes.

Beneficis

L’aprovació de productes de TÜV Rheinland li permet:

  • Beneficiar-se d’una introducció ràpida al seu mercat d’elecció
  • Obtenir un avantatge sobre la competència mundial
  • Estalviar diners, gràcies a la nostra experiència i coneixements

Estats Units

TÜV Rheinland pot oferir la seva experiència en regular productes per als EE.UU., ja siguin productes elèctrics, joguines, productes mèdics, maquinària i més, abastem totes les normatives d’etiquetes d’eficiència energètica i seguretat.

Certificació cTUVus
La certificació de seguretat per a EE.UU. de TÜV Rheinland s’aplica a la majoria de les maquinàries i els equips elèctrics, electrònics, metges i industrials. Els productes que porten la nostra marca cTUVus li garanteixen una arribada instantània a aquest mercat lucratiu.

Aprovació d’eficiència CEC de Califòrnia
La Comissió d’Energia de Califòrnia regula vint categories de dispositius en matèria d’eficiència energètica. TÜV Rheinland pot oferir serveis per provar i registrat els seus productes en conformitat amb les normatives de la comissió.

Etiqueta Energia Star
En formar part del programa voluntari Energia Star, es manté actualitzat amb l’enorme demanda de productes certificats en aquest programa d’eficiència energètica. Consulti els nostres experts; serà un plaer ajudar-lo amb el seu procés d’aprovació i certificació.

Aprovació FCC
Per a més informació sobre l’aprovació de la FCC i els procediments, consulteu les categories d’assajos de productes.

Mèxic

Seguretat
DICTAMEN d’Equip Altament Especialitzat

Els productes electrònics altament especialitzats (àudio/vídeo) requereixen una aprovació pròpia per a Mèxic. Els productes que es classifiquen en aquesta categoria han de complir amb una aprovació de DICTAMEN per accedir al mercat mexicà. TÜV Rheinland compta amb l’experiència necessària per ajudar amb l’aprovació dels seus productes.

NOM DE SEGURETAT DE PRODUCTES
(NOM-001/NOM-003/NOM-019)

Els productes elèctrics i electrònics destinats a Mèxic han de complir amb les normes oficials Mexicanes (NOM).

TÜV Rheinland Mèxic és un organisme de certificació que pot atorgar les aprovacions de productes requerides per importacions de productes d’ús domèstic i articles similars al mercat mexicà.

Etiqueta de consum d’energia-eficiència energètica
L’autoritat mexicana requereix l’ús d’etiquetes d’eficiència energètica per a una llista de productes, que inclou rentadores, refrigeradors i molts productes més. Amb la nostra experiència, podem ajudar-lo a assajar els seus productes i registrar per a la seva aprovació.

Telecomunicacions: aprovació de telecomunicacions
(NOM-121/NOM-151/IFETEL)

L’Institut Federal de Telecomunicacions (IFETEL) regula els productes de ràdio i telecomunicacions a Mèxic. TÜV Rheinland és un organisme de certificació que pot oferir l’assistència, el coneixement i l’experiència que necessita per provar i registrar els seus productes per donar compliment a les normatives de la comissió per ingressar al mercat.

Canadà

Canadà té requisits obligatoris de seguretat per a productes elèctrics similars als dels Estats Units. Els productes fabricats en sèrie poden certificar per al mercat canadenc únicament o bé en forma conjunta amb el nord-americà. A més, TÜV Rheinland està acreditat per atorgar als productes l’anomenada “acceptació especial”.

Els productes mèdics al Canadà han de ser aprovats per l’autoritat sanitària federal, Health Canada. El Consell Canadenc de Normes (SCC) ha reconegut a TÜV Rheinland of North America, Inc per certificat sistemes de gestió de la qualitat. Amb gust li proporcionarem la informació que necessiti sobre la importació de tecnologia i productes mèdics.

Contacte

Poseu-vos en contacte amb nosaltres!

Poseu-vos en contacte amb nosaltres!

Pàgines de serveis visitades recentment